Aktuálně: 2 335 inzerátů269 853 diskuzních příspěvků19 343 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 09.03.2025, 08:26:03 xxx.xxx.20.192
Repta-A-Repta:

Ještě jedna od Jitky Vrbové a na odlehčení obrázek🙂

https://www.youtube.com/watch?v=FTVFGY5R7r8

Obrázek

jóóó.. na tu jsem zapoměla😇...Tak na tu mám já nostalgii..🤗tu mám spojenou s Helenou Maršálkovou…Pacifik mám zmáknutý celý..dám sem taky moje oblíbené..ty jsme i hráli s chlapama.Tuhle jen já…Děkuji..udělala jste mi radost..🙏

Bobca
Bobca 09.03.2025, 08:16:57 xxx.xxx.20.192

Těstoviny v Polsku jsem kupovala,když jsme jely se Zdenkou někdy..má to kousek…Nedívala jsem se zrovna,kolikavaječné jsou,ale jsou dobré..i do polévky..Já kupuju u nás Panzány ve slevě,nebo v Lídlu ty v modrém obalu vruty-dvouminutové..ty mi chutnají taky a jsou brzo hotové..Do polévky ty hnízda…

Niki,vpohodě,nemusíš se omlouvat,jsme si to vysvětlily🤭Buřtíky bych si dala taky..

Raduš..včera jsem kombinovala a sešpendlika kousky k sobě-nešla jsem ani ven..Holky seděly u garáže,jsem se omluvila,bo by se mi pak do toho nechtělo…Byla jsem pozvaná na oběd do “okna”,že bylo to MDŽ..Gordon blue s hranolkama..tak jsem tam taky zkysla..doma jsem měla nachystaný květák na smažení..tak byl až odpolko..

Bobca
Bobca 08.03.2025, 08:45:04 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 07.03.2025, 20:00:51

copak Orionko?…nostalgie😟?

Bobca
Bobca 08.03.2025, 08:43:55 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tap z 07.03.2025, 19:42:52

fakt krásná…to se vám povedlo..👌

Bobca
Bobca 08.03.2025, 08:26:05 xxx.xxx.20.192

napravuju to😇…já to četla až později..nebyla jsem tu..Seděly jsme do tmy venku…

Bobca
Bobca 08.03.2025, 08:17:15 xxx.xxx.20.192

u nás špajzka..ty špejle bych poznala,co jste chtěly…to dřív jsme polemizovaly se Zdenkou na Lipně,že se sešly 3 nářečově rozdílné kraje..já Haná-i když ovlivněná osídlováním a vlivem lidí kolem mě(otec volyňák,matka malérečka ze Slovácka,tchýně z Troubek..)Zdenka FM ….tak to jsme se pobavili…štrample,dynko,šufánek,legát,zlavek…Myslím,že těch nářečí je u nás daleko víc,spletením jedinců z různých krajů🙂🙂Když jsme se dívaly se Zdenkou na “Díru u hanušovic”..jak Táňa Vilhelmová mluvila,tak jsem to dost vnímala..a Zdenka prý “však ty máš ty koncovky taky tak”…A já si myslím,že mluvím normálně a všude poznají,že “ty nejsi odsud(z tadyma)🤭”a dost jsem pochytila i u Zdenky,když jsem tam dýl,tak bych řekla,že taky krátím..

Bobca
Bobca 06.03.2025, 21:47:26 xxx.xxx.20.192

je fajn,že máš kámošku(nebo víc),se kterýma tak můžeš cestovat.

Niki..!!  tohle jsi myslela?.nebo víc kámošek !! jsem myslela,ne,že něco víc jak kámošku..prosím tě🤭vůbec jsem nemyslela na něco jiného….že je vás prostě víc! neviděla jsem vás na fotkách víc,ale tu jednu-s tou jezdíš,né?..já mám Zdenku už 50 let za kámošku…..jsem se vrátila teď z okénka…Na botníku jsem měla misečku polívečky-hrstkové…jsem si ji ohřála..Sousedi mi dnes přišli říct,že k 1.4.se budou asi stěhovat….takový klídek jsme tu měli…ale chápu je..budou chtít rodinu,jsou mladí..a tady to je takové..Půjdou do lepšího,vedle v dědině,dvorek,zahrádka..bojím se,koho mi sem dá bytná..

Bobca
Bobca 06.03.2025, 09:19:33 xxx.xxx.20.192

jojo…s tím se asi musí počítat..že není na světě člověk ten,aby se zavděčil lidem všem…🙏

Já nevím,co se kde psalo,ale Coudas-netrap se nad něčím,co už nezměníš..už jsi to prostě vyřkla,a nedá se to vzít zpátky..Neudržela ses..Chápu,že se potřebuješ prostě vykecat..a říct k tématu i něco svého..je to normální😇..jestli ti někdo napsal svůj názor-tak ho má prostě taky jako svůj-nic tím třeba nemyslí,a ty si to vztáhneš na sebe..a lajkování?ber to tak,že to může vyznít taky úplně jinak..Já lajkuju hodně,tím vyjádřím,že jsem to četla a líbí se mi příspěvek😊..Pokud jó nesouhlasím,tak mlčím..ale tam,kde chodím,je celkem pohoda…Hoď to za hlavu,pracuj na sobě,jak ti radí chlap…👍drž se.

A jak píše Buggyra..člověk,když musí vycházet s lidma,musí někdy ledaco překousnout..a být taktik..

Bobca
Bobca 06.03.2025, 07:54:09 xxx.xxx.20.192

vím,je to tu veselé okénko,ale mi dnes přišly pěkné fotky a chtěla bych se podělit..

“příroda čaruje”🤗..tak snad se budou líbit..Nepřemýšlím nad AI,ale vím,že příroda čarovat dokáže👌

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 06.03.2025, 07:49:36 xxx.xxx.20.192

"Tape"co vy máte pořád s tím přivoláváním deště?🤭neumím anglicky…tam se zase zpívá o dešti??nebo tomu nerozumím..potřebuju vysvětlit🤗hm?

tohle tady ještě nebylo👌

Bobca
Bobca 06.03.2025, 07:37:07 xxx.xxx.20.192

Raduš a na ty SZ se zeptej na “rady a nápady”

Bobca
Bobca 06.03.2025, 07:28:30 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Nestíhám, nestačím…přilezu, až bude chvilka, teď jen malinká😉A vidím tady Coudas…hele babo, ty mě nes.r taky😠Co ti zas kdo řekl, respective kde? A vlastně mě to nezajímá, nemáš tam lozit😛 Tady jsem nic takového nezachytila, tak nefrflej😏 Tak je pravděpodobné, že já bych ani nic neslyšela, ale Bobča, ta to teď uslyší i z vedlejších fór…viď Bobeš?!?😜

nic jsem nikde neslyšela..chodím na hudební ,veselé okénko,jak se venčí,někdy na všeobecný pokec a sem..nevím,"vo co go"..ale Coudas🙏…život je krátký,buď svá a vyprdni se na nějaké žabomyší války a piš,co jsi psala vždycky..Já jen zaregistrovala,že jsem tě tu chvíli neviděla…Mám rozlítané..měla jsem pár doktorů..sem tam tam do hladového okna..jen sem čučnu a zas pokračuju ve stříhání..Co jsem se vrátila od Zdenky,jaksi nestíhám..Ten přehoz je fakt práce na dýl…včera jsme byly se sousedkama už venku odpolko na sluníčku..☀️ Jó,kabelku jsem předala bez ničeho..na pásku je takový nápis,a usoudila jsem,že v jednoduchosti je krása..Petra sem nedošla,abych jí mohla nabídnout možnosti,tak jsem jí ji vzala ven..Líbila se oběma-a to je hlavní..👍

Ráno je ale střecha pode mnou namrzlá pěkně.. o půl 7 byly -2..

Obrázek
Bobca
Bobca 05.03.2025, 11:44:57 xxx.xxx.20.192

já taky né..ty písničky nepovažuju až tak za country…ale je to podobný styl-máš pravdu….👍

Bobca
Bobca 05.03.2025, 10:57:15 xxx.xxx.20.192
Coudas:

A já, když sem nelezu, to mám času! Che che. A taky mám klid a nikdo mi nespílá do prudičů a že jen já musím mít pravdu. Je mi takto prostě lépe 🙂 Začalo jaro, vyrazila jsem do zahrady a na další povinnosti, máme prázdniny… Tak pá pá lá lá 🙂 

sem si říkala,kde jsi..a ona zahrada začíná🙂..Já teď měla taky rozlítané všude možně,a hlavně dost po doktorech..dnes na ušním-tak to byly špunty! Normálně slyším trávu růst..Minule mi říkala,že každého půl roku by se měly propláchnout,a nešťárat uchošťourama..že to není do uší,ale kosmetické pomůcky na líčení a tak….

taky používám pápá,lálá,tinky linky🙂

Bobca
Bobca 05.03.2025, 08:28:56 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Teďka koukám na okno, jak na něj svítí srpeček měsíce a přemýšlím: co to ta Bobča psala, že byl v pátek úplněk, to nemohl být přece?!? Bobi, jsem se kouknula, úplněk byl v pondělí 24😉

no,bylo černé kolečko-takže Nov-já na něho ale nevidím…já vnímám všechny fáze měsíce.. zítra je tam půlka kolečka🙂Včera například jsem chrněla 10 hodin..Vypínala jsem v 8 telku,nasadila chobota a vzbudila se v 6 ráno..a to jsem spinkala i po obědě hoďku a půl..říkám,že to mám asi po mámě.ale to odpolední bucání mám až v důchodě..Valím na to ušní,jsem se přeobjednala…

Bobca
Bobca 04.03.2025, 09:26:39 xxx.xxx.20.192

ještě do třetice-naposledy….no není hezká?? Dájo,tobě se bude určitě líbit🤗

Bobca
Bobca 04.03.2025, 09:17:07 xxx.xxx.20.192

ještě jednu od ní-má srdcovka🙏….tu jsem zpívala taky..bulím tu,jak želvička😢

má krásná slova…