jóóó.. na tu jsem zapoměla😇...Tak na tu mám já nostalgii..🤗tu mám spojenou s Helenou Maršálkovou…Pacifik mám zmáknutý celý..dám sem taky moje oblíbené..ty jsme i hráli s chlapama.Tuhle jen já…Děkuji..udělala jste mi radost..🙏
Těstoviny v Polsku jsem kupovala,když jsme jely se Zdenkou někdy..má to kousek…Nedívala jsem se zrovna,kolikavaječné jsou,ale jsou dobré..i do polévky..Já kupuju u nás Panzány ve slevě,nebo v Lídlu ty v modrém obalu vruty-dvouminutové..ty mi chutnají taky a jsou brzo hotové..Do polévky ty hnízda…
Niki,vpohodě,nemusíš se omlouvat,jsme si to vysvětlily🤭Buřtíky bych si dala taky..
Raduš..včera jsem kombinovala a sešpendlika kousky k sobě-nešla jsem ani ven..Holky seděly u garáže,jsem se omluvila,bo by se mi pak do toho nechtělo…Byla jsem pozvaná na oběd do “okna”,že bylo to MDŽ..Gordon blue s hranolkama..tak jsem tam taky zkysla..doma jsem měla nachystaný květák na smažení..tak byl až odpolko..
u nás špajzka..ty špejle bych poznala,co jste chtěly…to dřív jsme polemizovaly se Zdenkou na Lipně,že se sešly 3 nářečově rozdílné kraje..já Haná-i když ovlivněná osídlováním a vlivem lidí kolem mě(otec volyňák,matka malérečka ze Slovácka,tchýně z Troubek..)Zdenka FM ….tak to jsme se pobavili…štrample,dynko,šufánek,legát,zlavek…Myslím,že těch nářečí je u nás daleko víc,spletením jedinců z různých krajů🙂🙂Když jsme se dívaly se Zdenkou na “Díru u hanušovic”..jak Táňa Vilhelmová mluvila,tak jsem to dost vnímala..a Zdenka prý “však ty máš ty koncovky taky tak”…A já si myslím,že mluvím normálně a všude poznají,že “ty nejsi odsud(z tadyma)🤭”a dost jsem pochytila i u Zdenky,když jsem tam dýl,tak bych řekla,že taky krátím..
je fajn,že máš kámošku(nebo víc),se kterýma tak můžeš cestovat.
Niki..!! tohle jsi myslela?.nebo víc kámošek !! jsem myslela,ne,že něco víc jak kámošku..prosím tě🤭vůbec jsem nemyslela na něco jiného….že je vás prostě víc! neviděla jsem vás na fotkách víc,ale tu jednu-s tou jezdíš,né?..já mám Zdenku už 50 let za kámošku…..jsem se vrátila teď z okénka…Na botníku jsem měla misečku polívečky-hrstkové…jsem si ji ohřála..Sousedi mi dnes přišli říct,že k 1.4.se budou asi stěhovat….takový klídek jsme tu měli…ale chápu je..budou chtít rodinu,jsou mladí..a tady to je takové..Půjdou do lepšího,vedle v dědině,dvorek,zahrádka..bojím se,koho mi sem dá bytná..
jojo…s tím se asi musí počítat..že není na světě člověk ten,aby se zavděčil lidem všem…🙏
Já nevím,co se kde psalo,ale Coudas-netrap se nad něčím,co už nezměníš..už jsi to prostě vyřkla,a nedá se to vzít zpátky..Neudržela ses..Chápu,že se potřebuješ prostě vykecat..a říct k tématu i něco svého..je to normální😇..jestli ti někdo napsal svůj názor-tak ho má prostě taky jako svůj-nic tím třeba nemyslí,a ty si to vztáhneš na sebe..a lajkování?ber to tak,že to může vyznít taky úplně jinak..Já lajkuju hodně,tím vyjádřím,že jsem to četla a líbí se mi příspěvek😊..Pokud jó nesouhlasím,tak mlčím..ale tam,kde chodím,je celkem pohoda…Hoď to za hlavu,pracuj na sobě,jak ti radí chlap…👍drž se.
A jak píše Buggyra..člověk,když musí vycházet s lidma,musí někdy ledaco překousnout..a být taktik..
Nestíhám, nestačím…přilezu, až bude chvilka, teď jen malinká😉A vidím tady Coudas…hele babo, ty mě nes.r taky😠Co ti zas kdo řekl, respective kde? A vlastně mě to nezajímá, nemáš tam lozit😛 Tady jsem nic takového nezachytila, tak nefrflej😏 Tak je pravděpodobné, že já bych ani nic neslyšela, ale Bobča, ta to teď uslyší i z vedlejších fór…viď Bobeš?!?😜
nic jsem nikde neslyšela..chodím na hudební ,veselé okénko,jak se venčí,někdy na všeobecný pokec a sem..nevím,"vo co go"..ale Coudas🙏…život je krátký,buď svá a vyprdni se na nějaké žabomyší války a piš,co jsi psala vždycky..Já jen zaregistrovala,že jsem tě tu chvíli neviděla…Mám rozlítané..měla jsem pár doktorů..sem tam tam do hladového okna..jen sem čučnu a zas pokračuju ve stříhání..Co jsem se vrátila od Zdenky,jaksi nestíhám..Ten přehoz je fakt práce na dýl…včera jsme byly se sousedkama už venku odpolko na sluníčku..☀️ Jó,kabelku jsem předala bez ničeho..na pásku je takový nápis,a usoudila jsem,že v jednoduchosti je krása..Petra sem nedošla,abych jí mohla nabídnout možnosti,tak jsem jí ji vzala ven..Líbila se oběma-a to je hlavní..👍
Ráno je ale střecha pode mnou namrzlá pěkně.. o půl 7 byly -2..
A já, když sem nelezu, to mám času! Che che. A taky mám klid a nikdo mi nespílá do prudičů a že jen já musím mít pravdu. Je mi takto prostě lépe 🙂 Začalo jaro, vyrazila jsem do zahrady a na další povinnosti, máme prázdniny… Tak pá pá lá lá 🙂
sem si říkala,kde jsi..a ona zahrada začíná🙂..Já teď měla taky rozlítané všude možně,a hlavně dost po doktorech..dnes na ušním-tak to byly špunty! Normálně slyším trávu růst..Minule mi říkala,že každého půl roku by se měly propláchnout,a nešťárat uchošťourama..že to není do uší,ale kosmetické pomůcky na líčení a tak….
Teďka koukám na okno, jak na něj svítí srpeček měsíce a přemýšlím: co to ta Bobča psala, že byl v pátek úplněk, to nemohl být přece?!? Bobi, jsem se kouknula, úplněk byl v pondělí 24😉
no,bylo černé kolečko-takže Nov-já na něho ale nevidím…já vnímám všechny fáze měsíce.. zítra je tam půlka kolečka🙂Včera například jsem chrněla 10 hodin..Vypínala jsem v 8 telku,nasadila chobota a vzbudila se v 6 ráno..a to jsem spinkala i po obědě hoďku a půl..říkám,že to mám asi po mámě.ale to odpolední bucání mám až v důchodě..Valím na to ušní,jsem se přeobjednala…