Ano Doron, ve FN Olomouc.. Ale jako vytah tu je pro prevoz pacientů, ale kdybych soukrome si chtela zajt ven třeba na lavecku si sednout, sice nevim ani, jestli tu nekde blizko je, ale bylo hezky, s berlama bych tu chvilku ustala.. Děvčata, já ale nechci pomlouvat neurologii, je to asi nejstarší budova tady, možná jedna z nejstarsich.. Ty matrace, na ty teda nadavame vcechny, i sestry..Citim kakysi šroub, když ležím na boku. Ja mam polohovaci luzko a ty 2 naproti taky, ale vedle mně jsou ještě ty žluté, co se musí pačka,a je jen jedna poloha.Doron,dávají mi rano a vecer Novalgin, Quajacuran a magnezko 250ml a po o asi200 Alme coci, neco jako diclofenac.. Par dni jsem dostavala rano a vecer oxycodon, ale pak me ho zrusili, co jsem chtela zkusit den bez opiatu.. Tak jsem mela 2 noci bolesti, ze jsem i zarvala..Doktorka rikala, ze neco vymyslí, že mi ty silné opiaty nemuze dat dlouhodobě.. Tak beru asi 2dny rano a vecer coci, zeptam se, jak s to jmenuje. Byli tu vcera jen 2 doktori. To jsem se dovedela az odpolko, kdyz jsem se ptala jestli je tu ještě moje doktorka.. Ze ne.. A ja byla asi v 9 na te neurochirurgii, a od te doby jsem cekala.. Ani zpravu jsem si nemohla tim padem přečíst a je vikend.. Jsem vnitřně nasraná 😠musela jsem zrusit pondelni objednanou navstevu u mého neurologa, kde jsem potrebovala resit me dalsi veci.. Chodim v kvetnu na EEG, EIT, a vubec, jiné, nez zada.. Tady nemaji usi na to že mi sumi v hlave, jak pulsuje krev.. Tady uz 3x pri kapackach.. Doma jsem myslela poprvé, ze mi neco šumí v pokoji😲tak silně to bylo.. ale jinak se to dá.. Cvicivam rano na posteli, oproti začátku je to stupeň asi 5 z 10,ale sama vlastne nechodim!!! Nepostavim se na nohy, jen ten krucek k choditku. A to jak baba jaga v Mrazikovi. Ale v prostotu neujdu vubec nic.. Kometko, jak se to řekne jednoduse, ze mam vyhrezlou plotynku? Doufam jen, ze tu ještě par dni pobudu.. Musim zkusit pak i, jestli vyjdu schody nahoru a dolů.. Ranojsem vypila pullitr teple vody, litala po chodbe jak zběsila🤭, teda v ramci možnosti 🤫a uz začíná 4.den..musim byt ucpana, jak nevim co.. Švestkový kompot, presnidavka, jabko, banan.. Po laktuloze akorát prdim, smrdim, jsem nafoukla jak pátrací balón..
Doron, netrapte se nade mnou, ja beru Citalec🤗ja jen musim jet domu, az se postavim na nohy.. Rezervu v te operaci vidim v tom, kdyz mě to sejme, zavolam rychlou a bude to driv.. Mě se to taky zda takhle dlouho to samé, ale jak tady rikaji, tad, se neleci, jen utlumuje bolest.. Tak si jdu zas chvili bucnout, natahnout zada.. Papa děvčátka moje, já se zas ozvu.. Vase Bobca