Aktuálně: 2 298 inzerátů289 474 diskuzních příspěvků20 880 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 20.05.2025, 08:46:45 xxx.xxx.20.192

vymýšlím krávoviny….kdysi jsem s tím koketovala,když mě ta záda bolela,kdosi mi to poradil,že by to bylo řešení,aby člověk ulehčil páteři…ale nedotáhla jsem to do konce….hm?..názory???🙏🤔babo raď..🤗

Obrázek
Bobca
Bobca 20.05.2025, 07:38:54 xxx.xxx.20.192
Daja:

No já nekouknu páč nemám YouTube, ale si myslím, že si s naší Bobči děláte prdel, že jeto tak.

Dajo..kašli na to..já youtube mám,ale video asi stáhl..je mi to jedno…co čekat od tvora,který se oslovuje v množném čísle…Lituju,že jsem nešla napřed sem…ale co už..možná si ze mě udělali(y) prdel i jinde…Nebudu na ty lidi reagovat…Je jasné,co mají v hlavě..já bych se nad tím ani nepozastavila,jestli já už budu,nebo já přicházím….a oni to budou pořád řešit..

Bobca
Bobca 20.05.2025, 07:24:11 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

Bobi, však já jsem ti ho poslala 🙂 - ☀️

U nás stále prská, ale dneska by mělo slunko vylézt, těším se taky už 🙂

aháá…takže tys mi ho poslala,ale sama ho ještě nemáš?🤭ale já myslím,že je ho tu hodně,určitě ti nějaké dosvítí až k tobě??☀️

Bobca
Bobca 20.05.2025, 07:17:14 xxx.xxx.20.192

Tape…pardon,jsem se spletla a dala jsem vám(všem) háček nad T..ale myslím,že jste tam ten háček kdysi měli(y)?neuvádíte,kdo vlastně jste?

Optička je pracovnice v Optice pode mnou..Majitel je pán myslím z Prostějova..Je to prostě “OPTIKA”,kde se i měří dioptrie,prodávají obroučky ale výroba samotných brýlí se posílá někam(vlastně nevím určitě)…střídají se tam dost pracovnice,bo většinou mají malé děti a ty jsou hodně nemocné,tak je tam co chvíli zavřeno…A je to současně vchod do domu,kde dál v chodbě je mříž před vstupem na schody ke dvěma bytům,kde bydlím i já…Momentálně je jeden prázdný,takže jsem tu v domě sama,a když tak,tak musím jít dolů odemknout..Mříž je z toho důvodu,bo se tu flákají bezdomovci-vchod je otevřený-hlavně v létě-dokořán..

Jsem si vzpoměla,že jsem to i fotila…pro představu-jak by se tam asi vytočilo lehátko ze sanitky??🤭nahoře ta chodba-rovinka..na ní trénuju chůzi o berlích..a samože i po těch schodech..dole je taky ta zátočina..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 20.05.2025, 06:53:24 xxx.xxx.20.192

děvčata!!!!!….u nás SVÍTÍ SLUNÍČKO.🤗😇☀️

blbě šlápnu pod schodek a ona tam má ve štěrku pokladené dlaždice a ta mi právě ujela pod nohou. Jak mi grclo v kříži🙄jsem myslela, že už se nepohnu. Naštěstí dobré.

Raduš..No,a tak to začíná..nejhorší prý je,když jdeš-třeba potmě a najednou nečekaně šlápneš třeba o 10 cm níž,do nějakého járku..to se mi taky kdysi stalo,ale jak říkáš “naštěstí dobré ”..Jako-ty věci,co popsuju si dělám od prvopočátku..dcera mi akorát shrnula nábytek,a můj šicí bordýlek,(co jsem už nestihla ani předem srovnat),bokem,abych mohla jezdit na tom vozíku..V den příjezdu přijela,jak jsem psala,že vyjíždím z Ol.,donesla sebou nezbytné potraviny,shrnula plesnivé zbytky pečiva a nádobí-vyklidila a naklidila myčku..a jela zpátky do práce…a já byla šťastná,že jsem doma🤗,jsem si ani nevšimla,že je tu zima a prošvihla jsem tu půlhoďku,co tu ještě byla ta optička(vysvětlím zvlášť Ťapovi)..a pak už bylo pozdě….ale to už všechno víte..Ale my babičky si poradíme,zvládnem všechno !..Večer jsem si zapoměla vzít ten Novalgin,tak jsem trošku trpěla,ale dalo se….jsem ráno hned cvičila,ale ta kolena!!

Rapoťačko-proč byste se nemohla vměšovat?.kdykoli🙏je to diskuse o všem možném..S tím “Radečkem” je to teda síla!!..já teda zažila skoro plnou tu čekárnu a doktor mě poznal,řekl (slušně)že ať počítám s tím,že budu ale čekat..a že jestli vydržím sedět..já si to vlastně způsobila sama😟..ale že to bude 5 hodin,a že vedle budou chrápat opilci,tak jsem si mohla vyptat to lůžko hned…co už..

Bobca
Bobca 19.05.2025, 18:05:55 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 19.05.2025, 16:54:18

vypadá to hezky,ale na těch pár brambor..a zkusím si brát obědy,jen jak se dovím,jestli nepojedu na ty rehabky…

Bobca
Bobca 19.05.2025, 16:04:37 xxx.xxx.20.192

tyjo🤭..to jsou vychytávky👍to je dobrý nápad…vím,že voda z brambor je na kytky dobrá..A slupky ze syrových zase čistí komín ! teď nemám co čistit,ale když jsem loupávala kdysi 10litrový hrnec,tak jsem je zanesla do sklepa do kotle….

děvčata,dík za rady…vím,že bude líp…jen jsem měla takovou slabou chvilku..🤔

Bobca
Bobca 19.05.2025, 10:54:47 xxx.xxx.20.192

Dcérka stále dochází s obědy a nákupy? Poděkuj jí za mě, je zlatá, i když třeba nejste zrovna jedna ruka, tak přiskočila na pomoc, a to se počítá. Škoda, že už nejsou sousedi, pomohli by jistě

dcérka má bydlí 8 km..má 2 zaměstnání…doveze vždy v sobotu,jak zkončí v 10 v obchodě,nákup a spěchá domů,bo je utahaná za celý týden(jo,povlíkla mi to prostěradlo,jinak jsem ostatní zvládla,i deku)..ano,večer,jak přijde z práce,zkontroluje mě telefonicky..to jo..Ale i za to jsem ráda..Nemá to taky lehké….ale jinak si dám sama samička do pračky,pověsím,poskládám,roztřídím prádlo(nežehlím!!)..obsloužím myčku,i když s problémy..je to zešikma z vozíčku to vyndat na linku,pak si stoupnu a dám do skříněk..nejhorší bylo došourat se scedit vařící brambory od sporáku ke dřezu…Z vozíku je to dost nebezpečné a navíc těžší vsedě..kohoutek je dost daleko,i když si chci jen umýt ruce…Sousedi nejsou,ale mám (měla jsem? )kamarádky vedle…?..Je to složitější…Není času zajít se zeptat,jestli něco nepotřebuju..a já si neřeknu.Dala jsem jí zpátky klíče,co půjčila dceři,aby mohla ke mě….To spíš ta moje švagruše-od bráchy.."švagrová" je od manžela,aby bylo jasno,kdo je kdo..Ta mi zaveze ty papíry,jedou zítra s bráchou na kontrolu do Ol..a jsem domluvená se sestrou..

a mám Jaruš v Ol..voláme si skoro denně,jak si ráno v práci uvaří v 8 kafe a snídá..Pak Zdenka..té volám většinou já,ta je pořád v luftě…a vařím si,obědy nemá cenu teď objednávat,když nevím,jak dopadnu…na středu jsem si dala upomínku,abych nezapoměla volat dr…..

Kytky a kočičáci jsou úžasní..děkuju Buggyro..Ty slipky jsem napřed myslela,že pošly..neviděla jsem nikdy,že by byly tak vyvalené s nohama rozvalenýma na slunku🤭a koňuchy…amarylis jsem měla taky takový a pak celočervený…

Doron-na doktory v nemocnici jsem naštvaná hodně..o té neposkytnutí reh pracovnice řeknu pak mému doktorovi,jak s ním budu mluvit..a i celkový přístup..mohla jsem být daleko jinde..

jo,a co se týče bolestí..beru jen ráno a večer Novalgin..bolí mě,když se otáčím na posteli,nemám madlo,ale to mě s ním bolelo taky,při nadzvednutí se…a musela jsem jít 2x dolů a nahoru ze schodů až ke schránce..a popelnice byla kus na chodníku..(optička opět není)a vzala jsem si blbé klíče!!!! tak znovu, a při druhém výstupu jsem už byla K.O...tak jsem odvolala i soc. prac.,že už bych to potřetí(pro ni) a následně počtvrté, za ní zamknout,prostě nedala..a cvičit prostná už vůbec né..Pochopila to a přijde jindy..

Tak jsem se vykecala..švagruše volala,že jak si přijde pro ty papíry,tak mi veme segedín…🤗to se mám🙏

Bobca
Bobca 19.05.2025, 08:14:48 xxx.xxx.20.192

tak jsem se dovolala…zítra mi tam teda švagruše dopraví papíry,a já ve středu nesmím zapomenout na odpolední konzultační hodiny lékaře !!.Budu konzultovat po telefonu..aspoň tak..

Bobca
Bobca 19.05.2025, 08:12:33 xxx.xxx.20.192

ano,už jsem to od někoho dostala…Landa je prostě Landa😇

Bobca
Bobca 19.05.2025, 07:01:29 xxx.xxx.20.192

a ještě prosím o názor na akupunkturu,hm?  to mi v nemocnici radila jedna pacientka…

Bobca
Bobca 19.05.2025, 06:56:08 xxx.xxx.20.192

děvčata…pošlete mi prosím sluníčko🙏☀️…už to trvá nějak dlouho…jdou na mě chmury😟..Kolena mi zatuhají..cvičím jen to prohýbání a ty 4 cviky na záda..venku jsem ještě nebyla..je mokro,což déšť je potřeba,ven ještě nejdu,abych nesklouzla..ale se schodů a do schodů zvládám,projdu párkrát za den přes chodbu dozadu a zpátky..s berlala samozřejmě☝️..rehabky v nedohlednu..obvoďačka,že mi to musí neurolog,ať je dopravím do Olmika..(přitom má všechny papíry ona..ještěže jsaem si je okopírovala) Vytáhla jsem ze skříně tiskárnu,nainstalovala,oskenovala všechno a poslala jsem propouštěcí papíry doktorovi mejlem,zítra jede švagruše s bráchou do Ol,tak že by mě vzala s žádostí od PL o rehabky v Pasece..přitom z nemocnice mám,že na to nemám nárok..Víkend byl nekonečný,za chvíli budu volat sestře,jestli tam ty papíry stačí dopravit,jsem objednaná na 3.6…V sobotu mě přepadla taková bezmoc!!já,zvyklá si vyřizovat a zařizovat všechno sama💪Jaksi se to táhne…a to čekání mi ještě víc ta kolena zatuhuje..Měla bych je nějak víc rozhýbávat..levé má rok a pravé půlrok po operaci…a venku tma!!omlouvám se,ale musela jsem😢nejsem moc vpohodě..

Bobca
Bobca 19.05.2025, 06:30:57 xxx.xxx.20.192

dobrá,sypu si popel na hlavu🤗…neviděla jsem původní sprostý klip té oné..ich jsem si přeložila jako “já” a kome-"jít"…(kdysi střípky z němčiny před 55lety)..neviděla jsem všechno,já posunovala po kouskách písničky,nesledovala místo vedle místa..Ta bombastická “šou” mě až tak nebere-musela stát majland-a myslím,že zdaleka to už není jen o zpěvu,ale i o předvádění se,kdo bude mít větší výpravu-choreografii..doba jde dál,ale jakým směrem?…kdysi "ein kesl buntes"..pamatujete?..Já čekávala v 80tkách na festivaly v San Remu,Sant Vincent-nevím,jestli to píšu správně..Do půlnoci,kdy se to u nás vysílalo..

jinak..Vítězná písnička se mi líbila,mám ráda takový hlas…ale aspoň se to tu trochu pohnulo,žejo🤭

Bobca
Bobca 18.05.2025, 15:25:40 xxx.xxx.20.192

v překladu je to"přicházím"..tu omáčku kolem zpěvačky jsem nevěděla…ale to je jedno…ty obscéní pohyby dělá i spousta jiných…o děti strach nemám,ty vidí daleko horší věci kolem sebe,co by jim mohly ublížit víc..

Bobca
Bobca 18.05.2025, 12:05:27 xxx.xxx.20.192

Není to ale poprvé, co čelí tato veterinární klinika skandálu. Loni jim Brožová zanechala na hlídání během dovolené svého milovaného pejska Jordyho. Při venčení ho ale personál pustil z vodítka a rhodéský ridgeback utekl. Následně ho srazil vlak.

jsem si to našla..bylo to zrovna tam..

Bobca
Bobca 18.05.2025, 12:00:28 xxx.xxx.20.192

Pamatuju si,když tam byli Kabáti s “Malou dámou”..tehdy se mi až tak nelíbila,ale postupem času jsem jí přišla na chuť….nesleduju každý rok,ale mohla by tam být za Česko zase česká s českým,nebo klidně slovenským interpretem…hm?.Náš jazyk je zvláštní,ale spousta zemí ho nezná…Například finská zpěvačka zpívala finsko-německy..dostala se na 11 místo..cenzurovali její vystoupení..a pak že cenzura neexistuje..

Bobca
Bobca 18.05.2025, 06:50:14 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 18.05.2025, 06:18:28

tak tohle je na zavření..proč to udělala??vysvětlila to nějak?to je sadismus….

Bobca
Bobca 18.05.2025, 06:49:00 xxx.xxx.20.192

včera jsem četla,že snad i tam dala na hlídání Kateřina Brožová svého psa,když jela na dovolenou..on jim utekl a přejel ho vlak !! to snad už je další hrůza😟 ..a ani se neomluvili…

Bobca
Bobca 18.05.2025, 06:41:39 xxx.xxx.20.192

Eurovizi vyhrál rakouský zpěvák JJ…nevzpomenu si teď na jméno….jsem si ho nenapsala…Ve čtvrtek jsem fandila našemu zpěvákovi,ale neumístil se..Měla jsem pocit,že to nebylo tak čisté,jak to předvedl dřív v klipu-ty hloubky-má nádherný hlas…asi se podepsaly na tom výkonu jeho hlasivky..že musel vyhledat lékaře..znám to z vlastní zkušenosti..i když na mě nezáleželo,i když dozpívat ta naše coutry vystoupení,byla někdy fuška…chodila jsem na obstřiky..a injekce..🤗

Bobca
Bobca 17.05.2025, 16:50:22 xxx.xxx.20.192
Orionka:

No asi jsem taky saďour. Když jsem krmila psy odpadovým masem z jatek, hovězí mulce byly vítané. 

v tomhle vidím veliký rozdíl!!.pesan je člen rodiny,s býkem se nikdo doma nemuchluje..je to potravinový řetězec…zabíjeli jsme ročně 4-5 prasat a pro jednoho známého byl rypáček delikatesa….ale čumáček od psa uřezat, mi přijde morbidní…i když je mrtvý…nelíbilo se mi to..a holka se nechá ještě vyfotit..