Aktuálně: 2 298 inzerátů289 474 diskuzních příspěvků20 880 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 07.04.2025, 07:25:54 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 06.04.2025, 11:35:15

Raduš,Doreta,najdi si to…Beru Meloxicam od bolesti na artrózu asi 10 let. Dnes je to ještě horší-ještě jsem nepolkla prášky..Jsou tam od 8.,napíšu,vletím do sprchy,a budu čekat..Dnes je tam jiný doktor-jeho strýc..k tomu normálně chodím,ale je tam jen jeden den v týdnu..ale rentgen má z pátku..Pak podám hlášení..

Venku jsem vůbec nebyla,chleba jsem si nechala donést..Jen jsem tak fungovala-vaření,nádobí,prádlo..Trochu se hýbat musím..žádné prudké pohyby-jen co zvládnu..Byl to fakt dlouhý víkend..

Bobca
Bobca 07.04.2025, 07:15:48 xxx.xxx.20.192

dala jsem to na hudební…dám to i sem…vzpomínka na Aničku Slováčkovou❤️🎶

Bobca
Bobca 07.04.2025, 07:13:50 xxx.xxx.20.192

nesla to moc statečně..tyhle slova jsou toho důkazem☀️🎵

Bobca
Bobca 07.04.2025, 07:11:49 xxx.xxx.20.192

včera prohrála boj s rakovnou Anička Slováčková..vzpomeňme na ni❤️🌺🎶

Bobca
Bobca 06.04.2025, 08:46:58 xxx.xxx.20.192

Ti psi na gauči nemají chybu🤭..kotě s krabicí..Max miloval krabice🤗…mě už dlouho nic nepřišlo😟

Bobca
Bobca 06.04.2025, 08:31:51 xxx.xxx.20.192

jo,a dověděla jsem se,že Petra je už od včera vzhůru..vše si pamatuje..zmatená prý byla,že nevěděla,že je v nemocnici..nebo co..Prý mluvila ještě i doma,co ji vlastně bolí a že nemůže dýchat…Tak je to super..👍

U mě žádné zlepšení..prášky beru,zítra hned ráno napíšu tu smsku,jestli tam pojedu znova…Na urgent to není…není to ani lepší,ani horší..

Bobca
Bobca 06.04.2025, 08:27:34 xxx.xxx.20.192
Dafi:

s té první jsem úplně vedle!!!!!

plakát,obraz,tapeta-šmarjjjáááááá to je taková škoda,že to neprodáváte……

už ty stromy mám na ploše..váhala jsem mezi potůčky,ale ty jsem měla teď asi 3x…tak mám les…Prostě nádherné fotky přírody..vím,opakuju se,ale je to pastva pro oči..samozřejmě i Yodislav😇

Bobca
Bobca 06.04.2025, 07:54:13 xxx.xxx.20.192
Coudas:

Já mám chatu, já mám chatu, jáááá mááám chatuuuuuuuuu!!! A ano, stavěla jsem si ji sama 😁 Uff, už jsem v poho. Teď už to může trvat, jak dlouho chce 🙂👋👋👋

Obrázek Obrázek Obrázek

Coudas.dobrý,jsi šikovná holka👌👍..…tak už si můžeš říkat,že jezdíš na chatu🤭Máš to daleko z domu?..dojedeš tam na koníkovi?

Bobca
Bobca 05.04.2025, 08:39:32 xxx.xxx.20.192

Určitě se to pak asi dovím..jen,že jí bolela levá ruka,a měla zástavu..(délku nějak popletli snad záchranáři.mě bylo sdělěno,že 20 minut,ale jak by to zjistili,nevím)…..nemohla dýchat..nic se jí neskřivilo..vpodstatě je to jedno..prostě měla nějakou příhodu,dali jí hned do umělého spánku..

Raduš-cvik..dělávala jsem ho na rehabkách..Nevím,co jsem si na něho blbec vzpomněla!! ani mě ta záda nijak nebolela..Ležíš-ale na tvrdé podložce asi !!přitlačíš bedra na tu podložku,chytneš se rukama pod žebrama naboku a tlačíš proti tomu nádechu..Nadechuješ se do břicha..Tlačíš jako na záchodě..a to by mělo povolit ty obratle,,neuvědomila jsem si,že tam mám už tu artrózu 3.stupně,že už to bylo hóódně dávno,kdy jsem tohle cvičila-no a už jsem cítila tu bolest..Jinak jenom cvičím kolena,hýbu nohama,rukama..pak ve stoje šlapu na místě,koleno proti lokti a tak různě…ale ten cvik mě zabolel..no a bylo vymalováno..Vím,že nesmím cvičit “esíčka”,sklapovačky…Jen zvedat zadek,lopatky na podložce-to mi taky šlo..a to teď absolutně nedám.i u otáčení se na posteli je to hrozné,,ale nechci si tu pořád stěžovat..jen jsem ti chtěla vysvětlit,že prostě normálně doma funguju,chtěla jsem si vysát,převléct,ale to holt nedám..Musím prostě počkat...ani nešiju--napřed zkrz oko,teď zkrz ta záda..Sedět u PC mi nevadí,jen vstávání je horší..to mi píchne..ale asi se opakuju.Nechci to pořád dokola vysvětlovat..

Raduš taky ti věřím,že tě všechno bolí..vždyť se nadřeš jak otrok..Vzpomeň si,taky jsem u tebe už pak nemohla na záda.. trpím na ně už víc jak 13 let,co mě švihlo v RETu..tahání 10kilových balíků(expedice tisku)3x jsem byla na opichách pod CTčkem ve vojenské nemocnici(PRTy)...tam jsem se dověděla o té artróze …ale to nebylo to,co mám teď..Ta Doreta nezabírá,a to jsem měla včera 3x po 2 tabletách..je to prostě zatím stejné..štve mě to..a hodně.

Bobca
Bobca 04.04.2025, 19:58:47 xxx.xxx.20.192

Raduš…prdlajs z posedávání..polehávání…nedá se to jen tak popisovat,ale způsobila jsem si to určitě sama..dělala jsem cvik z rehabek..nádech do břicha-jakože tlačíš jak na záchodě…..jenže asi už jsem na to neměla prostě fyzičku.. Ta artróza už je natolik..že jsem to prostě neměla dělat…a taky se to má asi dělat na tvrdé podložce…Já ráno cvičívám chvíli na posteli-hlavně kolena ..kam bych asi tu karimatku dala🤭a některé cviky z rehabky…jenže tamten jsem neměla dělat….To mrtvění né z opichu,prostě mě to vystřeluje..nedokážeš popsat kam všude,jsem mu to říkala..zabořil mi palce do “důlků”..cítila jsem akorát nehty,,ale hrozně..Tak jsem mu to řekla,že cítím nehty od jeho palců..střílelo to fakt všude-celá stehna..…a dnes taky,,nevidím nějaké zlepšení,ani po těch práškách..kdosi říkal,že to snad zabírá po 3 dnech!!..střílí to,kdykoli vstanu ze židle..Nepřeháním to,ale sem tam musíš třeba do ledničky pro něco…zohnout se,když ti něco spadne…Jde to…ale tohle jsem myslela,že kdyby se to asi zhoršilo-neříkal po čem…prostě jet..

A snacha měla infart..asi by tosnad rodině řekli,co by to bylo jiného…navíc dostala prý zápal plic,tak má ATB..Jak byla mimo,tak jí pak vytahovali z plic cosi..je kuřačka…

Bobca
Bobca 04.04.2025, 15:23:17 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

Bobčo, s těmi zády opatrně, jestli to bolí, nech to v klidu  a nelámej to přes koleno, já vím, že tě to táhne ven, na sluníčko, ale… od zad se ti můžou zhoršit zase nohy a však to znáš… Tak na sebe dávej pozor 🙂

ano..nepřeháním to..nemůžu se zohnout ani do lednice a při vytahování myčky jsem i zařvala..Prášky beru po 2 ,zatím žádný efekt...ale ležet nemám..jsem se právě ptala,jestli se šetřit,nebo hýbat..ležet vyloženě né,jen fungovat jako normálně..Při nějakém brnění,nebo mrtvání kolem genitálií,jet hned na urgent…

Já nevylezla z bytu od 24.4,co mě začlo škrábat to oko..pak jen na oční ,v Olmě jsem nakoupila levně a pak dom..Chtěla jsem jen sejít dolů a koupit si aspoň chleba..(asi 200m)Včera jsem se nikde nestavovala-i auto parkuju jak naschvál nejdál,co to jde zadarmo…ale ještě jsem nebyla..jsem si po o bucla…Nechám to na zítra,jestli bude líp…Vystřeluje to pořád po celých stehnech a po zadelí..Když nazvednu zadel na posteli,bych se mohla zbláznit,než se otočím..

Vahine-nejnovější zprávy o snaše..Je vzhůru,neví kde je,je zmatená,něco mumlá…Syn s její matkou tam jezdí každý den….Dnes mi volala Eli,nestihla se zastavit před odpolední..

Bobca
Bobca 04.04.2025, 10:34:08 xxx.xxx.20.192

jinak u nás nádherně a já jak lazar…ale neležím,zkouším pocházet..asi půjdu pomaličku ven..🥰

Bobca
Bobca 04.04.2025, 10:32:01 xxx.xxx.20.192

tak už su tu…Já od neděle něco se zádama-asi skříplý nerv..vystřeluje mi to do stehen,pod zadel..Chtěla jsem zrušit i kontrolu oka ve čtvrtek,že tam nedojedu,ale pak jsem si řekla,že to nějak zvládnu a půjdu si sednout na tu neurologiia budu čekat..(sestra mi řekla,že jedině,kdyby někdo vypadl,tak že mi zavolá)..Jdu s očního a mám změškaný hovor-vypínám u doktora..A zovna z neurologie..Takže mě vzal.Jsem se mu tam složila při předklonu,jak jsem se měla předklonit,a zrovna mi to střelilo…že kde mě to bolí…já na to,že všude..Nemůžu se ani otočit na posteli.Opíchl mě do pravého "esíčka"..Napsal “Doretu” na bolest..Zatím efekt žádný…

Jo.oko dobrý..Mám pokračovat v kapání umělých slzí a na noc Recugel…že se mi to vidění zlepšilo od minula,jak jsem kapala jakési kapky s olejíčkem-Systane Complete..U nich za 300,tady o 100 víc..Tak jsem tam nechala s Recugelem 500..ale musím nezapomínat i přes den..Aspoň prý 4x..že dioptrie taky dobrý..že mám strašně suché oči..To bude určitě taky tím chobotem..mi fouká mimo nosan přímo do očí…Měla jsem i návštěvu..přijela si Zdenka pro ten ječmen,dovezla vínko,tak jsme chvíli pokecaly,daly skleničku-měla řidiče..Dnes by se měla stavit vnučka Eliška..její máma (od syna žena)měla ze soboty na neděli v noci infakt(ještě nemá ani 40),převezli jí prý do FN do Olomouce..dali jí do umělého spánku..ale že se už pomalu probouzí,mi volala El.v úterý….se dnes dovím víc…Syn se mnou nekomunikuje,tak tam se ptát nedá…

Bobca
Bobca 02.04.2025, 23:34:21 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 02.04.2025, 21:49:30

Niki…hlavně si užívej,dokud to jde…..jakkoli a kdekoli..když na to máš..něco si samozřejmě ušetříš-dáš bokem..,ale chytni se příležitosti,jak to jen půjde…

Bobca
Bobca 02.04.2025, 08:00:49 xxx.xxx.20.192

no já tu už psala,že mě moje máma neměla ráda,že mi musela dát jméno Božena-vylezlo to z ní, až když jsem se jí skoro v mých 60 zeptala,proč mě tak nemá ráda(byla zlá a uštěpačná,nezavděčila jsem se jí,kdybych po mračnech s..la-jak se říká)…no co na to říct…nic..☹️

Bobca
Bobca 01.04.2025, 10:01:09 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 29.03.2025, 10:37:26

Doron,jsem zapomněla odpovědět....ano překrývala jsem si to,aby mě to nedovolovalo otvírat-i když to moc nepomáhalo,bo každé pohnutí okem bolelo😟…ale u vaření,nebo chystání jídla,nebo myčkování nádobí…..Ven nemám potřebu,mám nakoupeno…

Bobca
Bobca 01.04.2025, 09:56:35 xxx.xxx.20.192

jo,a jinak jsem už dobrá..taky je to už 6. den🙏ale kapu a mažu dál…Už jsem dnes spala i s chobotkem..a vpohodě👌

Bobca
Bobca 01.04.2025, 09:44:56 xxx.xxx.20.192
kometa:

..a řekl to před tím dítětem..

Pak to je, s prominutím, vůl.

to děcko si to ponese do konce života,že bylo nechtěné..

Buďto už má lítání kolem dětí plnou prd.l, nebo prostě něco nefunguje a dítě to ještě nikdy nespravilo.

Raduš,já myslím,že to ani nemuselo být o tom,že by slepovali vztah..to by fakt chtělo slyšet i tu druhou stranu..Ale říct manželce,že posledních 10 let byl omyl😲..a vykřičet to navíc před tím děckem,že si ho neměli pořizovat😲

…tak to je vůl bez prominutí….