u nás zamračeno,10 stupňů…Včera jsem posílala smsku,co že jsem vyhrála…v 10 večer odpověď,jen,že mi dá ten pytel ječmene,že ho tam nikdo nechtěl!! budu mít aspoň pro Zdenku pro králíky..ale jestli JÁ jsem něco vyhrála,o tom řeč nebyla😟..no,musím počkat,až bude mít čas…Dnes si musím konečně nabarvit tu palici..jsem jak šedá myška..měla jsem zbytek tmavě plavé,a vznikl z toho ten můj bývalý(svůj)odstín lískového oříšku..a teď ty šediny do toho..Jak mě ostříhala,tak to vyniklo tuplem..
Raduš,asi se ti nezobrazila ta podložka? psaly jsme současně…co ty na to?Nebo ostatní? máte na to názor?
ať žije internet!😲. mám chuť na kakao...jsem si postavila hrnek mlíka na plotnu a že “jen čučnu" sem..no a co myslíte? smradu jak v Cařihradu..zasypala jsem to solí…sklokeramická deska😟..ale zbylo mi i do hrnku-dala jsem víc🤭ale je vřelé…no si prostě vymrčuju🙏
Ještě jsem zapomněla..objednala jsem si tuhle podložku na doporučení kamarádky…Prý chvíli trvá,než si na ni člověk zvykne,ale pomohla jí s bolestmi všeho druhu-jí to doporučila zase její dcera.…..Moc si ji pochvaluje..že na stupnici do 10 tipuje 8…dělá uklizečku,je jí kolem 60..Taky je po operaci kolene,měla pořád bolesti..a celkově že jí to pomohlo…
Včera jsem ji zkusila..no,je to záhul,musí se pozvolna..🤭ale já ráda chodím i po těch chodníčkách na wellnesu-myslím Kneipův chodník? říkám to dobře? U hotelu Kempa na trojmezí je dlouhý,je tam kůra,písek,různé velikosti kamínků,klacky…a už nevím,co všechno..a Pod Kyčmolem,kam pojedem,tam je takový dokola kolem..
Bobi, uklízet ti teda nepůjdu😀 a ty tašky do tomboly ti alespoň hoši zaplatí? Pomáháš, šiješ věcné ceny, tak se doufám šábnete i o výdělek?😉A budeš i hrát? Zpívat?
Raduš……Dary do tombol se neplatí..to se dostává od sponzorů zadarmo..Byl seznam,bylo 120 sponzorů..Jmenovitě,co tam kdo přispěl..(např.lůžkoviny-obchod Hodák)…A on mě tam napsal jako šité tašky-“Boženka” !! a příjmení..🤭kůň jeden.😟 Koupila jsem si taky obálku losů,tak jsem zvědavá,jestli mi něco dovezou..I věcnou cenu-vkládaly se lístečky právě na ty konkrétní věci…
jó a hrát né !!to je ples..sice maškarní..Vlastně nevím,jestli jsem to tu psala.myslím,že jo..ulízet jsem začla včera navečer u telky…Aspoň jsem si roztřídila ty boxy,co jsem měla napárané-tak mám krabici na rozžehlování..spoustu jsem toho i vyházela-ty malé odstřižky..mám toho zbytečně moc..stačí látky,pásky,poutka a spodky nohavic-(takové ty mourovaté,když se to vypáře)...Už vylézá sluníčko,tak bude zase veseleji..5 stupňů..
teda Niki…co si dáš vytetovat tentokrát? jestli to není tajné?🤫a ta kočička-to je ta,co umřela?nebo taková bude nová?
Tak já včera teda ještě ušila 2 tašky do tomboly..Nákupní-tam ta šňůrka s karabinou ja na zavěšení klíčů,aby se dobře lovily zespoda..ta druhá byla už trocho načatá,tak sem ji dojela..Ráno jsem pro ni letěla do okna,a přešila uši..Vypadají lépe..Jen jsem neměla zrovna myšlenky na nějaké kombinace a zdobení…Mám tu,jako když spadne bomba,jak jsem hledala nějakou kapsu..V té malé je vevnitř..O půl 6 šla pomáhat ještě dělat bufet..Minihambáče,řízečky a stripsy v tortile-šikmo rozkrojené..mňamka veliká👌..Vše jsem balila do strečky..
Ještě si přijde spravit kostým a už na to dlabu..Dnes odpočívám(no ale ten binec si musím roztřídit)..Mám to všechno nahromádkované-přehoz tento týden musel jít stranou..Jinak u nás celý týden jadran..ráno mráz
Nechci sdělovat své osobní údaje takže nebudu se vyjadřovat.
co to má společného s osobními údaji?😏buďto máte ,nebo nemáte zkušenosti s podáváním léků…myslím,že jste ještě žádné kočce lék nepodával..jinak byste takhle neradil..
Odpověď na příspěvek uživatele Tap z 19.03.2025, 17:32:07
to už je pro mě trochu"vyšší dívčí"….do tohohle nevidím,tak mi nepřísluší hodnotit..hlas Adama je pro mě fakt krásný…málokdo se takovým může chlubit…to je můj názor..
Odpověď na příspěvek uživatele Tap z 19.03.2025, 10:16:49
jsem nepochopila asi…tenhle to vyhrál?když je to jeho vítězná píseň?..(jak jste tipovali tu ženu nebo skupinu)Tak ten náš má krásný hlas,ten by se mi líbil víc…Ale..já jsem v tomhle asi “konzerva”…Já bych chtěla,aby náš stát reprezentovala česká písnička..Pamatuju si,jak Kabáti měli hit “Pohoda”a na euro poslali “Malou dámu”..To jsem se divila,ano,pak se z ní stal hit,ale v ten moment mě ničím neupoutala..Takle písnička -to kis kis…já jí prostě nerozumím,i když klip je pěkný-ale nesrozumitelný-aspoň pro mě teda…..ale je přece jenom zpívaná v angličtině….Vím,"pokrok nezastavíš"..
Celkem se mi líbí i ta naše píseň přihlášená letos na Eurovizi. Teda kromě tý taneční vložky uprostřed co je tam jak pěst na oko. A ten klip k tomu je fakt úplně skvělý.
Tak třeba budeme mít letos štěstí. I když třeba Rakušáci taky super, i když tam zase u písně taneční závěr, nechápu, jestli je tohle nějaká móda současnosti.
prosím…nevím která..nemůžete dát odkaz??..Až tak nemám přehled,mám rozlítáno🤗