Aktuálně: 2 339 inzerátů269 866 diskuzních příspěvků19 343 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 13.02.2025, 09:51:24 xxx.xxx.20.192
orionka-2:

https://www.youtube.com/watch?v=_4JH6NmWemE

Asonance už tu byli. I tahle ?

tahle né🙂…ale je dobře,že jste toho Wykrenta našla a dala ho sem🤭někdo to udělat musel,žejo?👌..ráda jsem si ho poslechla..Slunečnici mám ráda…Já mám při šití teď puštěné Kameloty..všechny desky přejíždím…

Bobca
Bobca 12.02.2025, 11:41:55 xxx.xxx.20.192

Máš tam lajky od všech,co to shlédly..jenže ty to nevíš🙂🙂je to super..příště vypni zvuk telky,ať slyšíme jestli i mňouká..Je tam slyšet i Toma…

To mzpůsobil otec,že chtěl to"nejškaredější jméno n asvětě"..a mama to říkala o svém jméně celý život,tak musela..Chtěla Vlaďku…Tak mě obzvlášť n astáří vůbec neoslovovala..Když jsem se jí ptala asi v 50(to už jsem u ní bydlela..)proč mě nemá ráda,tak mi řekla,že protože jsem Božena…

Bobca
Bobca 12.02.2025, 06:58:43 xxx.xxx.20.192

Já byla na kafi u kámošky s kozama

Coudas-a za mnou nedojedeš😘taky je mám🤭😀..Včera jsem tu pak odpolko nebyla,chystala jsem si šití a brala telefony a odpovídala na smsky… bylo to včera jak na ústředně..

Raduš,však jsem psala,že mi máma musela dát Boženu,no a ta je bohužel 2 dny po mých narozkách..ale neva…Dřív byla Božena 29.7.,a ještě v prosinci? nebo tak nějak..ale zrušili je,tak nám zbyla jen tahle😇

Niki,já si včera vzpomněla na tvou Boženku-vzducholoď🤗A co Barunka?jak se má v kempu?víš o ní něco?S těma pejsama je to moc smutné😟

Jinak u nás je dnes nad nulou +2 stupínky

Děkuji všem za přáníčka😀

Bobca
Bobca 11.02.2025, 12:13:14 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

U nás teda jen -5.5, ale Viktín včera vymyslel, že bude spát venku, teda nejspíš v garáži. Ona je temperovaná, ale kolik tam je netuším myslím, že pod 10st tam není nikdy. Tipnula bych tak 15, ale není tam teploměr, tak fakt nevím. Ležení mají u radiátoru, tam je teplounko. Červíky…zapomněla jsem napsat, že když jsem se vrátili z víkendu koukám na Viktína, co to má na hubě za bradavici. První jsem se lekla, že zaschlou krev, stroupek, že se serval s Mackem. A on normálně celkem velké klíště už😲

Dneska mám další živý plot, teda půlku tak doufám, že do 10h mrznout přestane🙄 Holky, na hudebním tuším jste řešily, jak sem dostanete video z youtube. To tam ale musíte být přihlášené, že jo? To nejsem. Řešila jsem video s Vikťou jak škrábe, když chce domů. Poslala jsem ho jen Nikče na mobil, ale sem ho nedostanu😟

Holky, na hudebním tuším jste řešily, jak sem dostanete video z youtube.

Na tohle jsem reagovala…jak dostat video z youtube sem…a jaksi mi uniklo,že ona potřebuje vložit napřed to svoje video kocoura na youtub..takže jsem blbě radila..pardon🤭😇omlouvám se🙏

Bobca
Bobca 11.02.2025, 08:29:02 xxx.xxx.20.192

u nás -4,5..ale v patře za oknem..Prádlo jsem včera(rifle,mikiny a vesty)dala ven vymrznout..vzpomněla jsem si na něho až večer,tak jsem to nechala až do dneška..bude svítit sluníčko-už leze..☀️ Doufám,že vedle spoluobčani nepálili zase futra a dveře…někdy se nedá večer větrat…

Bobca
Bobca 11.02.2025, 08:22:01 xxx.xxx.20.192
Bobca:

Raduš,nemusíš být přihlášená..jen,jak budeš mít to video,tak pod tím je “sdílet”..klikneš na to pravým myšítkem,objeví se ti tabulka "kopírovat".mezitím si dáš v tom vlákně "přidat příspěvek" a do toho úzkého chlívečka klikneš levým myšítkem-ať tam máš kurzor,a pravým myšítkem tam klikneš,a levým dáš “vložit”..Nic na tom není..Nejlíp,když máš nahoře ta okna už nachystaná..máš Hudební..dáš + nové okno,což je youtube a pak už jenom klikáš..hm? je to jasné??🤗hodně štěstí..

“Pepo,já se spletla"..Schválně jsem to šla zkusit..Takže levým myšítkem sdílet,i levým na kopírovat ,pak na to vlákno,v něm úzké okýnko..a pak teprv pravým ”vložit"….

Bobca
Bobca 11.02.2025, 08:05:27 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 11.02.2025, 07:34:49

Raduš,nemusíš být přihlášená..jen,jak budeš mít to video,tak pod tím je “sdílet”..klikneš na to pravým myšítkem,objeví se ti tabulka "kopírovat".mezitím si dáš v tom vlákně "přidat příspěvek" a do toho úzkého chlívečka klikneš levým myšítkem-ať tam máš kurzor,a pravým myšítkem tam klikneš,a levým dáš “vložit”..Nic na tom není..Nejlíp,když máš nahoře ta okna už nachystaná..máš Hudební..dáš + nové okno,což je youtube a pak už jenom klikáš..hm? je to jasné??🤗hodně štěstí..

Bobca
Bobca 10.02.2025, 19:15:07 xxx.xxx.20.192
Koutak:

ZDRAVÍM KOČKY.

Nemáte některá slovník mňoukalštiny?Mourek včera za mnou chodil,mňoukal a mňoukal a lákal mě do stodoly.Prohledal jsem stodolu dvakrát,ale nic jsem nenašel.Nerozumím mu a to mě štve.Doma jsem se podíval na fotopast a u Mourka krmítka seděl velký hodně chlupatý cizí kocour.Tak nyní  nevím,zda Mourek na mě bude ještě mluvit,když mu nerozumím.🙂

Obrázek

zdravím Kouťáku..Za mnou chodil Max a mňoukal,když mě chtěl donutit,abych se šla podívat,co vytvořil v záchodku🤗 a abych odstranila jeho výtvor🤭..ale někdy jen tak,a já mu odpovídala..a tak jsem si pokecali.…Ale já myslím taky,že že mu vadí ten vetřelec…Pohlaďte ho za mě mourečka mourovatého🐈

mňoukalština je krásný termín👌

Bobca
Bobca 10.02.2025, 18:59:40 xxx.xxx.20.192
Orionka:

Pointa ? Máte ji mít : Pane bože, ty to vidíš?

😇🤗

Bobca
Bobca 10.02.2025, 18:58:37 xxx.xxx.20.192
Orionka:

Vitamíny ( všechny, na které si vzpomenete) a minerály to chce!! Hořčík ! Zinek.

Beru Magnosolv…a Omegu 3..Céčko 1000 obden,nechce se mi to půlit-jiný neměli..ale v období těch chřipek jsem brala denně celý....A 365 .roční balení D3,to mi posílají za 49-poštovného na rok zdarma..Jsem vpohodě…🤭

Bobca
Bobca 10.02.2025, 13:22:53 xxx.xxx.20.192
Orionka:

Kdyby to bylo v “politice”, tak bych napsala, že mnoho věcí, které se zdály být absolutně stupidní ještě před rokem, se stalo realitou. Viz papírová brčka, přikurtovaná víčka ( a stejně stupidní video, jak nás divná ženská učí, jak pít). Ve veselém okénku nedodám nic. Jen obrázek.

Obrázek

jsem hledala pointu🙂🙂…

Bobca
Bobca 10.02.2025, 09:20:38 xxx.xxx.20.192

ta 3. fotka👌..Krásná “postava”,jakoby pózovala,jen se letmo ohlédne na fotografa…"je to tak dobře..? vidíš mě?"

Bobca
Bobca 10.02.2025, 08:38:34 xxx.xxx.20.192

Mě přišlo divné,že ten u telky snad ani nemohl vidět,co tam je..jedině,že to fakt natřeli kvůli filmování špekem..no a ten druhý? jen pokukoval.🤭ale viděl,co tam je zdálky…

Asi moc přemýšlím🤭

Bobca
Bobca 10.02.2025, 08:27:56 xxx.xxx.20.192
kometa:

Přesně tak. Kůň není pes. Ten po pánovi dokáže smutnit i roky. Kůň ho možná bude chvíli vyhlížet a pak si zvykne na nového člověka. Naštěstí.

jsem si vzpomněla na ten film,jak ten pes chodil na to nádraží roky,když mu páneček umřel..a řvu tu jak kravička😢nevím,jak se jmenoval…A navíc myslím byl Akita Inu?.máma i brácha ho měli..teď má brácha nového..

Bobca
Bobca 10.02.2025, 08:23:22 xxx.xxx.20.192

já se spletla…Je to Verona…A ty další 2 jsem dala na “hudební”…a tohle si představte věž na plný kule a my do toho hulákaly!!!🤭🤗

Bobca
Bobca 10.02.2025, 08:21:28 xxx.xxx.20.192

tak to nejsou holky,ale Verona👌🤭..viz reakce na víčka-tam jsem napsala Holky