tahle né🙂…ale je dobře,že jste toho Wykrenta našla a dala ho sem🤭někdo to udělat musel,žejo?👌..ráda jsem si ho poslechla..Slunečnici mám ráda…Já mám při šití teď puštěné Kameloty..všechny desky přejíždím…
Máš tam lajky od všech,co to shlédly..jenže ty to nevíš🙂🙂je to super..příště vypni zvuk telky,ať slyšíme jestli i mňouká..Je tam slyšet i Toma…
To mzpůsobil otec,že chtěl to"nejškaredější jméno n asvětě"..a mama to říkala o svém jméně celý život,tak musela..Chtěla Vlaďku…Tak mě obzvlášť n astáří vůbec neoslovovala..Když jsem se jí ptala asi v 50(to už jsem u ní bydlela..)proč mě nemá ráda,tak mi řekla,že protože jsem Božena…
Coudas-a za mnou nedojedeš😘taky je mám🤭😀..Včera jsem tu pak odpolko nebyla,chystala jsem si šití a brala telefony a odpovídala na smsky… bylo to včera jak na ústředně..
Raduš,však jsem psala,že mi máma musela dát Boženu,no a ta je bohužel 2 dny po mých narozkách..ale neva…Dřív byla Božena 29.7.,a ještě v prosinci? nebo tak nějak..ale zrušili je,tak nám zbyla jen tahle😇
Niki,já si včera vzpomněla na tvou Boženku-vzducholoď🤗A co Barunka?jak se má v kempu?víš o ní něco?S těma pejsama je to moc smutné😟
U nás teda jen -5.5, ale Viktín včera vymyslel, že bude spát venku, teda nejspíš v garáži. Ona je temperovaná, ale kolik tam je netuším myslím, že pod 10st tam není nikdy. Tipnula bych tak 15, ale není tam teploměr, tak fakt nevím. Ležení mají u radiátoru, tam je teplounko. Červíky…zapomněla jsem napsat, že když jsem se vrátili z víkendu koukám na Viktína, co to má na hubě za bradavici. První jsem se lekla, že zaschlou krev, stroupek, že se serval s Mackem. A on normálně celkem velké klíště už😲
Dneska mám další živý plot, teda půlku tak doufám, že do 10h mrznout přestane🙄 Holky, na hudebním tuším jste řešily, jak sem dostanete video z youtube. To tam ale musíte být přihlášené, že jo? To nejsem. Řešila jsem video s Vikťou jak škrábe, když chce domů. Poslala jsem ho jen Nikče na mobil, ale sem ho nedostanu😟
Holky, na hudebním tuším jste řešily, jak sem dostanete video z youtube.
Na tohle jsem reagovala…jak dostat video z youtube sem…a jaksi mi uniklo,že ona potřebuje vložit napřed to svoje video kocoura na youtub..takže jsem blbě radila..pardon🤭😇omlouvám se🙏
u nás -4,5..ale v patře za oknem..Prádlo jsem včera(rifle,mikiny a vesty)dala ven vymrznout..vzpomněla jsem si na něho až večer,tak jsem to nechala až do dneška..bude svítit sluníčko-už leze..☀️ Doufám,že vedle spoluobčani nepálili zase futra a dveře…někdy se nedá večer větrat…
Raduš,nemusíš být přihlášená..jen,jak budeš mít to video,tak pod tím je “sdílet”..klikneš na to pravým myšítkem,objeví se ti tabulka "kopírovat".mezitím si dáš v tom vlákně "přidat příspěvek" a do toho úzkého chlívečka klikneš levým myšítkem-ať tam máš kurzor,a pravým myšítkem tam klikneš,a levým dáš “vložit”..Nic na tom není..Nejlíp,když máš nahoře ta okna už nachystaná..máš Hudební..dáš + nové okno,což je youtube a pak už jenom klikáš..hm? je to jasné??🤗hodně štěstí..
“Pepo,já se spletla"..Schválně jsem to šla zkusit..Takže levým myšítkem sdílet,i levým na kopírovat ,pak na to vlákno,v něm úzké okýnko..a pak teprv pravým ”vložit"….
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 11.02.2025, 07:34:49
Raduš,nemusíš být přihlášená..jen,jak budeš mít to video,tak pod tím je “sdílet”..klikneš na to pravým myšítkem,objeví se ti tabulka "kopírovat".mezitím si dáš v tom vlákně "přidat příspěvek" a do toho úzkého chlívečka klikneš levým myšítkem-ať tam máš kurzor,a pravým myšítkem tam klikneš,a levým dáš “vložit”..Nic na tom není..Nejlíp,když máš nahoře ta okna už nachystaná..máš Hudební..dáš + nové okno,což je youtube a pak už jenom klikáš..hm? je to jasné??🤗hodně štěstí..
Nemáte některá slovník mňoukalštiny?Mourek včera za mnou chodil,mňoukal a mňoukal a lákal mě do stodoly.Prohledal jsem stodolu dvakrát,ale nic jsem nenašel.Nerozumím mu a to mě štve.Doma jsem se podíval na fotopast a u Mourka krmítka seděl velký hodně chlupatý cizí kocour.Tak nyní nevím,zda Mourek na mě bude ještě mluvit,když mu nerozumím.🙂
zdravím Kouťáku..Za mnou chodil Max a mňoukal,když mě chtěl donutit,abych se šla podívat,co vytvořil v záchodku🤗 a abych odstranila jeho výtvor🤭..ale někdy jen tak,a já mu odpovídala..a tak jsem si pokecali.…Ale já myslím taky,že že mu vadí ten vetřelec…Pohlaďte ho za mě mourečka mourovatého🐈
Vitamíny ( všechny, na které si vzpomenete) a minerály to chce!! Hořčík ! Zinek.
Beru Magnosolv…a Omegu 3..Céčko 1000 obden,nechce se mi to půlit-jiný neměli..ale v období těch chřipek jsem brala denně celý....A 365 .roční balení D3,to mi posílají za 49-poštovného na rok zdarma..Jsem vpohodě…🤭
Kdyby to bylo v “politice”, tak bych napsala, že mnoho věcí, které se zdály být absolutně stupidní ještě před rokem, se stalo realitou. Viz papírová brčka, přikurtovaná víčka ( a stejně stupidní video, jak nás divná ženská učí, jak pít). Ve veselém okénku nedodám nic. Jen obrázek.
Mě přišlo divné,že ten u telky snad ani nemohl vidět,co tam je..jedině,že to fakt natřeli kvůli filmování špekem..no a ten druhý? jen pokukoval.🤭ale viděl,co tam je zdálky…
Přesně tak. Kůň není pes. Ten po pánovi dokáže smutnit i roky. Kůň ho možná bude chvíli vyhlížet a pak si zvykne na nového člověka. Naštěstí.
jsem si vzpomněla na ten film,jak ten pes chodil na to nádraží roky,když mu páneček umřel..a řvu tu jak kravička😢nevím,jak se jmenoval…A navíc myslím byl Akita Inu?.máma i brácha ho měli..teď má brácha nového..