poslední..🥰
poslední..🥰
další….
vím,že to je veselé okénko…ale kam to dát??když je to tak úžasné?🤗
Dnes jsem dodělala tu malou cestovní,co jsem dlužila Zdence…Má dokola 6 kapes-doufám,že jí to bude stačit..Pořád,že má málo kapes🤭…a nákupní pro sousedku..Chlap si ji přivlastnil,že se do ní vleze i pivo,tak ochotně pózoval při focení….Jinak jsem opět nenastartovala auto..doufám,že nebude kaput baterka…No,myslím,že je tam ještě původní-rok výroby 2008..jestli to zítra nastartujem kabelama,a dojedu do Olomouce,myslím,že se stavím pro novou…
assil:Tak Buggyra říkala, že i sem 🙂
In Czechia beavers built a dam in 2 days, which local authorities had been planning for 7 years The animals saved the administration $1.2 million. A project to restore wetlands in the Brdy Landscape Park had been in development since 2018. Over the years, the administration gathered all the necessary permits and was ready to begin construction. But it turned out to be unnecessary—local beavers, which have lived in the park since 2020, took matters into their own hands, building dams in the required locations. "The beavers saved us 30 million Czech korunas. They built the dams without any project documentation—and for free," said the head of the nature reserve administration.
no a jako…my,co neumíme anglicky,tak utřem?🤔tak aspoň ve zkratce,vo co go,hm?🙏
druhá část🙂
mě nějak zásobují🙂🙂
musím si ale uklidit na ploše-mám tam momentální binec🤭
Je to Mireček?..dodnes jsem měla zimního Alánka🤭..ale tohle je krásná fotečka,tak jsem si ji musela dát na plochu..zrovna aktuální počasí..
Vahine:Na fotce jsem našla, kromě spokojených psů i Zrzavý kalendář 🤓
já prošla kus vlákna,kdeže je? až pak jsem ho objevila taky🤭..Já hleděla pořád jen na pesany😊
a to bylo před 4 !! lety..
lesnizinka:Lipo…taky jsem holky koukala. Jen to jaksi nemůžu vidět, Aničky je mi tak líto, že to prostě nedávám😢
Raduš,pamatuješ?jak ten Lipo na tom fesťáku zpíval myslím s Barbarou..a jak ty holky za něho vběhly a tančily? a nebylo to domluvené..a všechny zpívaly ty jeho texty..🤗Před pódiem..ruky hore🤭
A nesmíš nad každým tak brečet..😟Chápu,je to zlé,ale ona to bere úžasně..zpívá dál…
Bobca:Coudas..Uííííí👌👏..
tam mělo být Umíííí..kde se mi ztratilo M ? 🤭
Nedávno jsem tu psala-nebo na víčku?nevím,že jsem byla na tom fesťáku u Radky…a ten Lipo,co měl co říct těm mladým,co mě úplně dostal svými texty,nazpíval s Aničkou Slováčkovou písničku..Jsem ji teď objevila na Seznamu někde v novinkách….tak se podělím….👌❤️
tak pro dnešek asi stačí🤗🤭
došly mi další🙂
Kdysi-vím,že to bylo nějak od 4 odpoledne pár hodin a pak v noci nějak..Mama žehlila na noční.. Někde psali,že by lidé měli využívat dopoledne,kdy není ten odběr velký-tak v domácnostech ty činosti(činnosti)?🤭že to vyjde levněji,i když nevím jak..
4.část🙂
3 část🙂
druhá část..🙂