Aktuálně: 2 324 inzerátů269 734 diskuzních příspěvků19 342 uživatelů

Příspěvky uživatele

Canka

Canka
Canka 20.02.2025, 19:42:44 xxx.xxx.212.25
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 20.02.2025, 18:58:08

No myslím si,že těch,co by mi závidělo můj život moc není😂Kord třeba když venku mrzne,prší,sněží,fouká,je bouřka…a všichni jsou zalezlý v teplech domovů a já zmáčená lítám po venku..to zase naopak já zavidím těm doma😂Nebo když jsem nemocná,sotva lezu,ale nikdo se neptá a postarat se musím..nepamatuji se,kdy bych zažila jeden celý den odpočinku a válení😂Ale tak válet ae můžu v důchodu…

Jinak Sago taky se přidávám se zvědavou otázkou😀Jestli to není tajemství,copak je to za práci?

A celkově jinak k tomuto tématu tady..za sebe můžu říct,že se jinak žije,když je člověk na vedoucí pozici a má úplně jiné peníze,než když byl skladníko/ prodavač v hypermarketu…ten rozdíl je markantní..kdybych se tenkrát nerozhoupala a pro svou kariéru nic neudělala,tak dneska nemám zvířátka na svém…takže je to hodně i o těch cílech v životě… 

Canka
Canka 20.02.2025, 16:38:32 xxx.xxx.212.25

Každý to máme tak,jak chceme…a jak to každému vyhovuje..pro mě jsou moje koně rodina a od té doby,co je mám na svém,tak prostě moje závislost🙂Nedovedu si představit je vidět jednou za týden a nemoct se s nima pomuchlat,olíbat a mazlit…absolutně mě to v ničem neomezuje a dělá prostě šťastnou..ale každý máme priority jinde..

A budiž přáno každému,ať to má dle svého😂

Canka
Canka 19.02.2025, 22:13:40 xxx.xxx.212.25
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 19.02.2025, 21:31:40

Komet mě hypotéka asi děsí🤣Upisovat se někde na 30 let..a pak se třeba něco změní,člověk se bude stěhovat nebo něco…takže pro mě je tohle bezpředmětné…ale chápu naprosto,že chcete mít svojí jistotu..já jsem v tomhle takový ,,volnomyšlenkář,,.

Proč by mi mělo vadit,že jsem u koní každý den?Ba naopak je to přeci žadoucí,proto jsem si koně pořizovala,abych s nimi mohla být den co den a byla šťastná🙃Trpím,když jedu na dovolenou,byť jen na pár dní..furt o nich mluvím a přemýšlím,jestli jim je dobře a nic jim nechybí🙂O to hezčí máme prostě vztah.. já právě taky zcela upřímně nechápu lidi,který si koně pořídí a pak ho třeba týden nebo 14 dni nevidí..a jen platí ustájení..a říkaji si,že je to ok..proč si toho koně teda pořizovat?To můžu chodit přeci někam k soukromníkovi a nepotřebuji vlastního…

Canka
Canka 19.02.2025, 20:52:22 xxx.xxx.212.25

Zajímavé téma,taky se přidám😀

Všichni tu píšete,že nechcete koně na svém nebo u baráku a sláva za komerční ustájení..já nesouhlasím..koně mám na svém už 12 let(a měla jsem i v komerčním ustájení,kde jsem byla furt s něčím nespokojená) a už bych to neměnila….čas?Chodím do práce,stíhám kamarády,výlety,cestování,koníčky…vše je jen o tom,jak si to nastavíte…jsem u koní každý den 2x denně(před prací a pak po práci)…ano,je to počáteční investice na koupi pozemku,stavby přístřešků,ohrad apod. a není malá..a to nemám na pozemku ani elektřinu…vše na autobaterie…voda z jezírka a studánky..rozbíjím ledy každé ráno a odpoledne,vybírám led,nemám možnost napaječy a ohřátí….a musím zaklepat,mám zdravá a odolná zvířata…pokud jim nějaký dobrák něco nehodí do výběhu,tak si nepamatuji kdy jim naposledy něco bylo…a jsem sama přes 2 roky a vše zvládám jako ženská s minimální pomocí chlapa,když třeba přivezou seno a potřebuji nakutálet balíky..

A ano,bez peněz to nejde..rezervu mám našetřenou dostatečnou,protože u zvířat je to třeba…A nemám děti a nemám hypotéku..žiju v nájmu..ale na co hypotéku,když bych pak neměla komu ten byt nebo dům dát,když děti nechci…nemám žádnou půjčku ani dluh,živím zvířata,sebe,auto,motorku,pojistky apod…a byly doby,kdy jsem žila z ruky do huby a měla koně v komerčním ustájení…bylo to už pak jen o změně práce a chuti udělat něco s tím,abych si splnila sen mít koně na svém…

Canka
Canka 19.02.2025, 17:12:04 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Tak nakonec jsem tam za ty dveře kufru i s prací nechala 6000,- kč.ale tak mám to konečně hotový..ale koukala jsem,že už mi sem tam reznou prahy dole a přední blatník,takže budu muset auto dát pak na jaře nebo v létě někam,aby to obrousili a nastříkali…to už budu moct drandat na skútru,tak to nebude problém..

Hned druhý den,tedy včera,mi přišla výzva k uhrazení soudního poplatku(někteří tady vědí,co řeším..)..krásných 7000,- kč…takže za 2 dny 13 000,- v prdeli🙄A to ještě počítám,že stejně něco přijde..při mém štěstí ano…vždycky si říkám,jak budu šetřit konečně a pokaždý se něco posere..

Jinak zima zima zima!!!Dneska nejmrazivější ráno…makala jsem u zvířátek a totálně mi mrznuli nohy…stehna mě úplně páleli a boleli od toho mrazu…bylo to hodně hodně nepříjemné a jak mám tu chladovou alergii,tak nohy totálně osypané..nohy mi začali rozmrzat až v práci a teprvetak v půlce dne zmizelo osypání..hnus..já jen doufám,že dnešní noc bude poslední takhle mrazivá a pak už bude klid…slepičkám taky dávám v těhle mrazech jen dvakrát denně…ráno a odpoledne…takže pijí ráno…to jim vydrží tak hodinku,než to zamrzne..a pak odpoledne..to jim v tomhle sluníčku vydrží i 2 hodinky…a není to,že by nějak hltali tu vodu..normálně se trochu napijou a pak si vody nevšimnou..a nesou celou zimu…3-4 vajíčka denně..nemůžu si stěžovat..

Canka
Canka 17.02.2025, 18:30:21 xxx:xxx.ae9e:f221

Ahoj holky,

Ráno u nás bylo -9,5 °C….dneska by to mělo být horší,ukazuje mi to -13°C…už tak to bylo výživné ráno u zvířátek skrz vodu,ale mám se na co těšit celý týden koukám..musím vstávat dřív,abych to před prací stíhala…

Konečně jsem dneska sehnala 5.dveře na tu mojí Fabii…asi po 2 letech konečně..v barvě..no a že je to nějaký servis,kde mají právě i náhradní díly na Škodovky a WW…a že mi to rovnou i vymění na počkáni..no tak jsem hned po práci jela..je to Řevničov u Prahy..v 16:15 jsem tady byla a počítala jsem,že za hoďku budu odjíždět..no ani prd..stále tu sedím a stále není hotovo..a že co hodina práce,to 1000,- kč🙄Za dveře chtěli 4000,- …to jsem řekla ok,protože jsou prostě k nesehnán ívmé blízkosti v dobrém stavu a bez rezi..a za výměnu jsem počítala s další tisícovkou navíc..ale teda tohle se asi vyšplhá výš…trochu se toho děsím…nejvíc mě štve,že pristě bůhví jak dlouho to ještě potrvá,že musím za zvířátkama…budou mít zamrzlou vodu a já jsem úplně ve stresu z toho,že se nemůžou napít..kort slepice..konuši si v jezírku prorazí vodu

Canka
Canka 16.02.2025, 20:30:10 xxx.xxx.212.25

Jo a koukali jste holky na předpověď?To bude šílený týden!!!Má být -13°C….to bude mazec u zvířátek..

Canka
Canka 16.02.2025, 20:24:26 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Teda tady je to samá fotka mladých hezkých bab😂To já takhle asi žádný fotky z mládí nemám..jakože v elektronický podobě…já mám všechno klasika vytištěný fotky..ale já byla jelítko,krátký vlasy,různobarevný a tak😂Já měla experimentální období v mládí😂

Víkend jsem byla v jednom kole..nezastavila jsem se…těšila jsem se na víkend se zvířatkama,ale klasika..když si něci naplánuji,nikdy to neklapne😂Lítala jsem kolem všeho a všude a jen ne u zvířátek..tak snad v týdnu to bude klidnější..no a včera se mi povedl husaraký kousek..slavili jsme mamky narozeniny,tak jsme jí vzali do její nejoblíbenější restaurace a když jsme jeli domů,tak jsme se bavili,smáli..no a já nekoukala na cestu(což bych jako řidička samozřejmě měla😂) a tam bylo zúžení vozovky a já nalítla asi v 60 km rychlosti do obrubníku..nadskočilo celý auto,rána jako prase..no jak to dopadlo se koukněte na fotce…dneska jsem sháněla pneuservis,kde by mé vzali a našla jeden jediný,kde mě vzali..přijel kvůli mě pán..dal mi novou gumu i plech a nebylo to ani drahé…ale teda jsem fakt šikovná…tak jsem se za svojí nešikovnost aspoň odměnila veselýma nehtíkama😂Nehtařka se smála,že ve svým věku chci takovýhle nehty,ale já to vidělw na internetu a nutně jsem to potřebovala mít😂  

Obrázek Obrázek Obrázek
Canka
Canka 13.02.2025, 21:29:32 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Sarah jsem úplně stejný typ…světlý typ..takže světloučký řasy,obočí,chloupky…a když se nenamaluju?Vypadám taky jak nemocná😂Jakože já teda obočí si nechám barvit hennou,abych vůbec nějaký měla..a z malování používám jen řasenku..jinak si na obličej nic nepatlám..jakože makeup,stíny,rtěnku či něco podobného..to není nic pro mě..ale když si ty řady nenamaluju,tak jsem fakt jak smrtka😂

Taky u vás napadl sníh?Včera jsem měla v práci pohovory(byl to mazec,dorazilo 67 lidí🙃) no a z hrůzou jsem pozorovala,jak začalo sněžit..a víc a víc..a když jsem pak kolem 17:30 h jela domů,tak mazec..silnice zasypaný,klouzalo to..silničáři samozřejmě nikde..no ani jsem se nešla převlíct a jen nasadila holiny a rovnou metelila za zvířátkama..holky jako trubky stáli prostě venku celý zasněžený,místo aby byly schovaný..takže vypadali jak sněhuláci…pustila jsem je domů na večeři,opucovala je,vysušila slámou..a co myslíte?Stejně šli ven😂Tak jsem se na ně vyprdla😂Však ví nejlíp,co dělají…odhrabávala jsem aspoň cestičku od branky k přístřeškům a slepičkám jsem odhrabávala výběh..a největší radost měl Bertík..jak jsem vždycky odhodila sníh lopatou a vyhodila to do vzduchu,hned po tom skákal a lovil to a byl jak puberťák praštěný😀 

A jinak dnešní ráno bylo vtipné..nějak jsem prostě nic nestíhqlala teď…no a ráno,že kouknu do ledničky,co si vezmu ke svačině do práce..a tam jen jeden jogurt a vajíčko😂No takže po práci jsem jela rovnou do obchodu a pro změnu toho nakoupila tolik,že nevím,kdy to všechno sním,ale hned je ten život lepší s plnou ledničkou😂

Canka
Canka 11.02.2025, 21:45:33 xxx.xxx.212.25
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 11.02.2025, 21:40:34

Byla to Vetcentrum Duchek na Zličíné..byli všichni moc fajn a fakt jsem viděla,jak tam lítali kolem toho psa s torzem..za to jako klobouk dolů…když vidím přístup veterinářů tady u nás,to je děs a hrůza..

Canka
Canka 11.02.2025, 21:43:06 xxx.xxx.212.25

A úplně jsem zapomněla!!!!Myslela jsem jen na mojí Božku!!!

Bobi naše milá!!Všechno nejlepší k tvému dnešnímu svátku!!!!🥰

Canka
Canka 11.02.2025, 21:38:04 xxx.xxx.212.25

Raduš bylo to hrozný a člověk si fakt myslel,že jel s nějakou banalitou..a pak se dozví o nádoru..a vidí zlomenou svojí kamarádku..pak brečící a zlomenou paní s tím vlčákem s torzem..jak ještě celá sesypaná platí ten obrovský účet…a úplně to na mě dolehlo a úplně mi v hlavě skákalo,že prostě bože hlavně ať všechny moje zvířátka jsou zdravá a až jednou přijde jejich čas,tak ať spokojeně a bezbolestně umřou až stářím a ve spánku…no a pak si člověk uvědomí,kolik už jim je let…což o to,kočičáci jsou všichni v nejlepších letech(nejstarší je Bertík),ale Božence bylo teď v únoru už 12 let..černý kobylce Čany bylo v lednu 25 let…a malé zrzavé Ričí bude v červnu 22 let…no jako padl na mě splín na tý veterině,že prostě člověk si absolutně nedovede představit,jak rychle taková nečekaná diagnóza,která ti sebere vítr z plachet,může přijít..

A já bych pro svoje zvířata taky klidně utratila 100 000,-,jen aby tu se mnou byli..ale…nikdy bych je nenechala trpět..když bych viděla,že se trápi,nechala bych je uspat..

Canka
Canka 11.02.2025, 17:08:02 xxx.xxx.212.25

Ju a ten pejsek s tou torzí nepřežil😔Lítali kolem něj,operovali…pak tam furt běhali a snažili se ho vzbudit…ale i po tolika hodinách práce umřel..a paní majitelka zaplatila za to všechno neuvěřitelných 25 000,-kč😟

Canka
Canka 11.02.2025, 17:05:32 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Nepsala jsem,protože jsem řešila nějaké ,,sračky,,.

A vyvrcholilo to tím,že v neděli večer mi zavolala nejlepší kamarádka,že jejímu pesanovi je zle(je to 13 letý Australák) a jestli s ní nepojedu na kliniku do Prahy,aby nejela sama,kdyby cokoliv…takže jsem jela,ve 21:30 h jsme tam byli…a začalo peklo..bylo tam dost lidí a do toho přivezli akutní případ..také starého 13 letého vlčáka s akutním torzem žaludku…takže o půlnoci nám řekli,že je to operace tak na hodinu nebo dvě,ať jedeme domů nebo čekáme..no samozřejmě kamarádka se o pejska bála,špatně dýchal,motal se,slintal..takže jsme čekali..já se přiznám,že jsem z toho byla malinko nešťastná,protože jsem šla samozřejmě druhý den do práce..ale naprosto jsem chápala strach o pesana…bohužel,když jsme přišli na řadu a po všech vyšetřeních se ukázalo,že má hodně telutiny na srdci a že se to musí vytáhnout…a že pokud se bude vytahovatv a bude to krvavé,ukazuje to bohužel na nádor..nemusím ani říkat,že to byla bohužel plná vanička krve😔Vet bohužel řekl,že na 90 % je tam nádor,ať jedeme druhý den ke kardiologovi na potvrtení diagnózy…kamarádka se samozřejmě sesypala,protože přesně na nádor na srdci ji umřel první pejsek,kterého měla..taky Australák..doma jsme byli v půl pátý ráno..do práce jsem se rozhodla jít později,takže jsem spala jen 2 hodiny😔Nemusím říkat,že jsem byla úplně mrtvá…a fakt mi to v tý práci nešlo…kamarádka mi během dne psala,že diagnózu na kardiologii bohužel potvrdili,že se jedná o nádor a nález na slezině..musí pravidelně jezdit každy měsíc na kontroly s eventuelní taháni vody od srdce…doku to prostě půjde a pejsek nebude trpět, tak s ním chce prožít co nejvíc jejich posledního společného času😔

Včera jsem to dospávala a dneska už jsem tak nějak použitelná..ale pro změnu jsem si zase nějak hnula s krkem a teď se nemůžu ani otočit..ale to rozhejbu u koníků teď🤣A večer jdu na nějakou proceduru HEAD spa místo masáže,tak vám pak poreferuji… 

Canka
Canka 10.02.2025, 00:18:27 xxx:xxx.816f:7403

Ahoj holky,

Už od 21:30 h sedíme s kamarádky pejskem na klinice v Praze a čekáme na ošetření..nechtěla jet sama,protože je mu blbě a ze budeme brzo zpátky..no jenže přivezli urgenty dva,poslední operace totza žaludku pejska,takže stále čekáme..snad se kolem jedný ráno už dostaneme na řadu..pak hodinu cesta domů a v 5:30 h budíček…to budu vypadat..

Canka
Canka 06.02.2025, 21:53:01 xxx.xxx.212.25

Ahoj holkyyyy,

Coudas já to mám sice teoreticky nedaleko baráku tem pozemek,ale za mě zbytečné 3 cesty…tam,zpátky a zase tam…takhle skočím do auta a jedu…a naštěstí se mi ješté nestalo,že bych nevyjela.. jsem jézeďácká buchta,já si poradím😂

Ty protiprůvanový pásy jsou strašně super..ani jsem to nečekala..sice dražší,ale fungují skvěle..holky jsou teď v těch výběhových přístřeškách mnohem spokojenější..a fakt tam nefouká..pršelo u nás(bylo to něco mezi sněhem a deštěm) a foukalo a já si vlezla do toho přístřešku a super..nic neprofouklo..holky tam byli zalezlý a spokojený…tak jsem moc ráda,že jsem to koupila..z jara musím dát do kupy ohrady..asi na prodloužený víkend o Velikonocích…ta zima jim vždycky dát zabrat..

Holky už mě znáte a víte,že jsem jelito že?Tak jsem si objednala zase něco😂Nějaký bio krém na ty pigmentový skvrny..a hádejte co?Do rána osypaná,rudá,hořeli mi záda i břicho..takže po práci včera návštěva lékárny,kde mi lékárnice řekla,že prostě vždycky,když si přeci koupím nový krém,tak si ho mám vyzkoušet namazat jen na malý kousek kůže a počkat 24 hodin na reakci..to já ale nevím😂Dostala jsem nějaký krém,ale nepomáhal vůbec,takže mi dnes kamarád přivezl domácí konopnou mast a musím říct,že to mu zatím pomohlo nejlíp..snad se to brzo uklidní a opadne kopřivka…seru už na všechny krémy😂

Canka
Canka 03.02.2025, 05:47:16 xxx.xxx.212.25
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 02.02.2025, 20:58:56

Ale já mám u koní kolečko pořád,dokonce dvě🙂Asi se nechápeme..ty kolečka mám u koní,ale když přivetu krmení,dovezu ho autem před barák,kam vede silnice..ke mě na zahradu ke koním silnice nevede..já nemám koně u baráku víš..takže proto autem musím na zahradu..jinak by to pro mě z amenalo cestu od baráku na zahradu ke koním pro kolečko,před barákem naložit a pak zase zpátky přes vesnici s kolečkem na zahradu…už si rozumíme?

No a hezký teda,že vrabčáci to prolítou🫣Musím něco vymyslet

Canka
Canka 02.02.2025, 20:13:03 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Coudas autem se dostanu až přímo na zahradu..a jezdím tam autem jenom,když vezu krmení nebo těžký věci..zbytek tahám ručně..a kdybych to tahala kolečkem,tak bych musela na zahradu,vzít kolečko,pak zase zpátky k baráku,naložit a pak zase na zahradu..pakárna zbytečná..třeba až jednou vyhraju v tom Eurojackpotu,tak si poplatím,aby tam šlo stavět a postavím si tam srub a silnici😂

Já si naplno o víkendu užívala krásného počasí a sluníčka u zvířátek…už jsem koketovala i s myšlenkou prvních buřtů,ale nenašla jsem suchý dřevo,takže si holt počkám,až bude sucho…stejně si chci dělat nový ohniště,tak si to připravím a pak huráá…

A úplně jsem se na podzim vyprdnula na zahrádku..a dneska jsem tam s hrůzou nakoukla..no rozrytý od prasat,zaplevelený…takže musím to líp oplotit a taky teda co musím,je to přikrýt zeshora..protože mi všechno loni sežrali ptáci…asi nějakou síť?Nebo nenapadá vás něco? 

Canka
Canka 31.01.2025, 05:47:44 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Jooo Raduš,už to mám za sebou..ale fakt bych neřekla,jak taková blbost může být těžká..Bugyrro já to přitom vím,že přes zimu to bez čelovky prostě nejde,takže sama sebe nechápu,proč jsem si jí nevzala..přitom jako za světla to u koní stíhám hen o víkendu..v týdnu po práci absolutně ne..to mám tak hodinku světla a konec…ale čelovku na zahradě,aspoň nějakou šuntku(jinak mám super nabíjecí,co svítí jak ďas😀) bych si tam mohla pořídit pro případy nouze..

Každopádně včera jsem to dodělala ty protiprůvanovky i do malého přístřešku poničce,co mají ve velkým výběhu a dneska po práci s nima budu trénovat s holkama,že se to dá normálně projít tím a nesežere je to..vezmu nějaký pamlsky a to půjde samo…

Holky nevíte,kdo vymyslel vstávání?😅A práci?😅Jdu se vykopat z postele a hurá za zvířátkama 

Canka
Canka 29.01.2025, 20:57:38 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Tak dneska jsem se rozhodla,že konečně odvezu na zahradu tu roli toho protiprůvanovýho pásu..furt byla hozená v autě..ani nevím,jestli jsem sem psala..kurýr se sice ozval,ale že vozí ke mě do vesnice jen v určený čas a to já jsem v práci..a že neví,jak to uděláme..no nakonec mi to teda dovezl do práce..ve finále i s paletou to mělo 40 kg..no takže jsem mu tam paletu nechala,kolega mi to přenesl do auta a vypadal,že vypustí duši😂No já si to dneska autem dovezla na zahradu,ale teda cesta rozmáčená a uklouzaná…bála jsem se,jak se dostanu pak nahoru..noo hned jsem začala pásy dávat na přístřešek…akorát byla brzo tma a já si blbec nevzala čelovku,tak jsem si tam dopomáhala telefonem se světlem..nemusím vám říkat,jak při tomhle světle nesvětle jsem neviděla na natloukáky a když jsem si je prstama držela,tak mám od kladiva tak omlácený prsty🤣🤣🤣Musela jsem pak přestat,pokračovat budu zítra za světla..ale je to kurňa znát..vlezla jsem do toho přístřešku,venku pofukovalo a tam ani ťuk..super..

No a pak jsem autem chtěla vyjet a průser byl na světě…cesta byla fakt rozmáčená a plná bahna..protože nahoře po cestě jezdí myslivci..samozřejmě jsem se nemohla vyhrabat..auto hrabalo,bahno lítalo všude…no trvalo to dobrých 20 minut,než jsem se o kouskách dostala na panelku a mohla jsme si oddychnout…ale auto bylo jedno velký bahno…takže jsem jela do města ho rovnou umýt..bylo tam po mě bahniště😂Ale auto zase hezký😂

Ju a včera jsme byli s kolegama z prácev kině na filmu Na plech…holky my se tak nasmáli😂Byla to teda pěkná hovadina jakože o feťácích,cikánech a tak,na severu Čech…ale teda fakt jsme se nasmáli..a pak jsme šli na jídlo vedle do pizzerie a tam jsem už jen čekala,kdy nás vyhodí,jak jsme byli hlasitý😂

Ju a dneska jsem koupila letenky a v květnu poletím za bráškou do Anglie zase…