Aktuálně: 2 768 inzerátů261 429 diskuzních příspěvků19 165 uživatelů

Příspěvky uživatele

Mi

Mi
Mi 22.04.2025, 16:35:44 xxx:xxx.b9e4:abd
raven_kix:

Vyskakovací reklama by se měla objevit jen při některých načteních stránky. Ne tedy vždy a hlavně při zavření křížkem už by neměla znovu vyskočit. Tak to funguje u mě na PC i na mobilu a tak by to mělo být i nastaveno. Vám se reklama znovu zobrazí, i když ji zavřete? Napadá mě jedině, jestli na vašem účtu Google netestuje nějakou experimantální fukci. Můžete prosím zkusit, jak vám reklamy fungují v anonymním okně? Děkuji.

Když zavřu křížkem, hned naskočí jiná. 

Mi
Mi 09.04.2025, 06:42:16 xxx:xxx.840:8433
BaLu:

Dobrý den, v posledních pár dnech se mi stává taková nepříjemná věc. Jsem na přehledu diskuzí v sekci Psi. Otevřu si nějakou diskuzi a pak se vracím pomocí tlačítka “Zpět na seznam témat”, ale nevrátí mě to do sekce Psi, ale ještě jako by o krok zpět na přehled všech diskuzí. A když chci jen sekci Psi, musím ji zase zvolit. Při dalším otevření nějaké diskuze a návratu se to stane zase. Můžete na to, prosím, mrknout? 

Začalo mi to teď,  po takové době dělat taky. Pokaždé se musím  přesouvat do sekce psi a diskuse.Co s tím? Děkuji.

Mi
Mi 09.04.2025, 06:37:43 xxx:xxx.840:8433
Doron:

To je tedy těžké rozhodování , obě plemena jsou cvičitelná dost obtížně. 

Neni pravda. Měli jsme a vipetka uměla vše.

Mi
Mi 08.04.2025, 14:20:59 xxx.xxx.71.177
kometa:

Ale virus SLAK v mase fakt ne.

Nemusí být v mase, stačí na mase. 

Mi
Mi 06.04.2025, 09:40:39 xxx.xxx.68.199
bambule:

Jenže to je právě ono, je rozdíl mít jednu, dvě krávy a mít 700 ks. Neumím si představit každodenní podávání (samo injekčně) léků od bolesti a pod. A to se bavíme o dospělých kusech, u telat to fungovat třeba ani nebude. A nakonec je stejně budete muset všechny utratit. To samé u prasat, kde může být úhyn, až 100%. Ano je to hrůza a asi nikdo z nás si nedovede představit tu beznaděj. Ale vzhledem k nakažlivosti to prostě jinak nejde. Opatření kvůli Slak a nakonec i kvůli africkému moru prasat jsem v chovech zažila. I tak je to neskutečně ekonomicky náročné. Ne tak ještě “experimentální” léčení. 

A vyzkoušel tu “ experimentální” léčbu někdy někdo ? Co když přece jen nějaká  cesta existuje?

Mi
Mi 06.04.2025, 09:37:33 xxx.xxx.68.199
kometa:

argentinské hovězí přece u VIP nesmí na stole chybět. 

To s tím nemá nic společného. Lidí je prostě hodně a potřebují spoustu potravin. Nemusí být nutně nenažraní.

Já třeba kupovávala mléko a sýry od soukromníků s několika kravkami. Ale všichni chovy postupně zrušili a tak holt musím do supermarketu.

Tím převážením  z druhého konce světa se tady dovleče možná kde co.

Mi
Mi 06.04.2025, 07:26:33 xxx:xxx.d412:1a46

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na neustále vyskakující reklamu ve vteřinových  intervalech . Překryje mi to v mobilu celý displej,křížek k odkliknutí je tak malý a ještě hned těsně vedle znau k otevření reklamy. Úplně to znemožňuje psaní i čtení. Vím že je pro vás reklama důležitá,ale tohle už je agrese. Je to ve vaší kompetenci,nebo problém mého mobilu? Děkuji.

Mi
Mi 06.04.2025, 07:16:30 xxx:xxx.d412:1a46

Je to beznadějný boj. Roznášet to můžou  jistě i ptáci,drůbež,hlodavci,kočky,cokoliv se kolem farem mihne. Napadlo mě,jestli není řešení nechat nemoc proběhnout a podávat nějaké léky proti bolesti aby mohl dobytek aspoň žrát.Možná by se  překonáním nemoci  získala jakási odolnost. Nebo zkusit i to očkování,třeba by se překlenula ta nejhorší doba a neonemocněly by všechny kusy. Vím že je více kmenů toho viru,ale aspoň vyzkoušet než hned utrácet. Když vidím ty krásné krávy, je to strašná představa.   Nesmějte se mi,jsem laik a jen tak přemýšlím. Navíc známý má jednu starší krávu a jejího býčka. Jsou doslova členy rodiny,nedovedu si představit že  by ho to postihlo.Vím,je rozdíl mít jeden kus,nebo farmu se stovkou krav.  To bude ta globalizace a nenažranost lidí,ono takové argentinské hovězí přece u VIP nesmí  na stole chybět.

Mi
Mi 30.03.2025, 10:37:49 xxx:xxx.d412:1a46

Napadlo mě, jestli granulovaný kravský hnůj je v takovém případě bezpečný. 

Mi
Mi 25.03.2025, 07:48:22 xxx:xxx.d412:1a46

Samozřejmě že to zavírám,ale ta rychlost s jakou naskakuje další reklama je strašné otravná. I tak děkuji.

Mi
Mi 24.03.2025, 06:43:36 xxx:xxx.d412:1a46

Zdravím a mám  nepsí dotaz. Ve vteřinových intervalech mi tady v  mobilu vyskakuje reklama,zakryje většinu plochy. Nedá se pořádně číst o psaní ani nemluvím. Už tady proto skoro ani nechodím,štve mě to. Nevíte někdo prosím co s tím?

Mi
Mi 14.02.2025, 07:10:42 xxx:xxx.2e81:489e

Zapomínáte, že vlohy do psů záměrně vložené, se jen tak nevytratí.

Mi
Mi 12.02.2025, 07:01:50 xxx.xxx.71.120

To slovo" bojové", je zprofanované a nepochopené. Stále si to lidé u těch plemen pletou.Dodes mají “bojová” plemena  potenciál se porvat a zabojovat si s jinými psy či zvířaty. To,že k lidem mají  být vlídní,neznamená,že se to nemůže špatnou výchovou případně záměrem změnit.,Takže ano,  je to o lidech. Ale také o původním vyžití plemene. Tak jako dodnes jsou lidi nepoučitelní a nakupují psy v množírnách,tak se nikdy asi nenaučí vybrat plemeno vhodné k sobě a  do podmínek v kterých žijí. Potom to vždy odskáčou ti slušní.

Mi
Mi 12.02.2025, 06:43:06 xxx.xxx.71.120

Mi ten pohled na psa jdoucího s vyvrácenou hlavou,přijde až jako týrání. Pořád čekám kdy do něčeho vrazí. A co na to jeho krční páteř? Teď jsou některé metody výcviku jako z blázince.V  pořadu  - Po lopatě,např. cvičitel pohazuje pamlsky  po zemi kolem psa. Dobré akorát na to,aby se pes naučil sežrat všechno co kde na zemi najde. Já nedovolila sebrat nic ze země ani doma. Taky se mi nikdy nestalo aby psi něco venku sežrali. Nebo nedávno ukazoval jak naučit psa nechat si vyčistit zuby.  Proč něco dělat jednoduše,že? 

Mi
Mi 12.02.2025, 06:29:39 xxx.xxx.71.120
Sarah01:

Já si teda myslím, že důležitější než barva, je zdraví psa. A vím, že některé barevné mutace jsou spojeny se zdravotními problémy. Nevím teda, jak u jezevčíků. A bývá to i u psů s PP, třeba takový dalmatin, ačkoliv je to jedno z nejstarších plemen, tak trpí docela dost dědičnými nemocemi. Docela jsem koukala, co všechno se u nich dělá za genetické testy. Kdoví koho kdysi dávno napadlo vyšlechtit puntíkovanýho psa.  A dnes by lidi chtěli modrýho, stříbrnýho, možná už je i růžovej. 🙄

Možná to ani není barvou,ale příbuzenskou plemenitbou.

Mi
Mi 12.02.2025, 06:26:26 xxx.xxx.71.120

Zdravím. Jste někdo očkovaný proti klíšťové encefalitidě? Byla nějaká reakce? Kdysi dávno, hned když se vakcína objevila, jsem nechala očkovat syny a u staršího po 14 dnech vypukla alergie kterou má dodnes. Asi je teď už jiná vakcína,nevím,ale i tak by mě zajímaly následky.

Mi
Mi 23.12.2024, 09:09:13 xxx:xxx.61cc:d424

Přeji vám a vašim zvířecím rodinám krásné Vánoce a v příštím roce jen to dobré a krásné.