To si nemyslím - larvy tu nacházím každý rok a o chrousta nezakopnu . . . Byly mimo jiné v pytli s hlínou, který jsem venku nechala loni na jaře a chrousta jsem už spoustu let neviděla.
Já jen, jestli mám zlikvidovat (slípky nemám), nebo nechat v hlíně . . .
nechte je, je to krásnej brouk a neškodí (máme je v kompostu taky, proto vím o co jde…)
Od včerejšího dne jsme celá rodina a zejména naše dcera cílem útoků na sociálních sítí od lidí pobouřených případem podvyživeného psa v UH. Lidi, kteří o nás neví vůbec nic, nám vyhrožují fyzickým násilím, dceři smrtí a fyzickou likvidací, mně přejí "AŤ zdechnu a zkrachuju" a podobné nechutnosti. Pes totiž patřil bývalému příteli naší dcery. Rád bych uvedl některá fakta. Nebyl to náš pes, náš pes je zcela v pořádku a zdráv. Já osobně jsem psa pana Tomaštíka viděl pouze dvakrát v životě naposledy asi před půlrokem ,kdy byl zcela v pořádku. Pan Tomaštík k nám domů svého psa nevodil , protože náš pes je velmi dominantní velký pes a prostě si spolu nesedli. Pan Tomaštík měl svého psa ve své garsonce , kde jsem já nikdy nebyl. V garsonce pan Tomaštík koncem loňského roku dělal nějaké úpravy a malování, takže v ni nebyla ani naše dcera a to minimálně 3 měsíce a minimálně tři měsíce neviděla ani psa pana Tomaštíka. Pan Tomaštík nám tvrdil , že ho jezdí venčit a krmit a několikrát mi na můj dotaz na psa řekl, že je buď u prarodičů , nebo u jeho kamaráda, ptal jsem se ho na to aniž bych tušil , že se se psem něco špatného děje. My jsem celá rodina chováním pana Tomaštíka naprosto znechuceni a šokováni, psa je nám velmi líto, sami jsme pejskaři. Je to pro nás naprosto nepochopitelné a nerozumíme, proč se to stalo a změnu jeho chování si nedovedeme vysvětlit. My i dcera jsme s ním okamžitě ukončili veškerý styk. Moje dcera je bohužel stejně tak obětí pana Tomaštíka jako ten pes a pokud ji neprávem odsuzujete a vyhrožujete jí smrtí a fyzickým násilím chováte se k ní a ubližujete jí naprosto stejně nechutně jako pan Tomaštík svému psovi. Znovu podotýkám , že ani my, ani naše dcera jsme se ničím neprovinili , protože jsme to do včerejška vůbec nevěděli. Kdybych to věděl, jak se pan Tomaštík chová k živé bytosti, sám bych mu osobně rozbil hubu. Vaše rozhořčení chápu, ale ubližujete lidem , kteří nemají na této smutné události vinu. Doufám , že se Blade uzdraví a pana Tomaštíka spravedlivě potrestá soud. Děkuji za přečtení
Já bych věděla. Osadu vybagrovat a rodiny rozstrkat po státě, vykořenit, děcka nahnat do předškolní výchovy, do škol, zařídit družiny, obědy, svačiny, slušné oblečení, výuku finanční gramotnosti od prťat. Dospělé nahnat do práce, dávky v podobě poukázek na jídlo nebo rovnou balíčků, nacpat do startovacích bytů, kde budou pod dohledem, aby nevybrakovali dráty ze zdí a nespálili nábytek. Jednu generaci podržet pod krkem a druhou pečlivě vést k světlým zítřkům, a když se to povede, za pět let můžeme jít bagrovat další osadu.
Kámoška mi tvrdila, že se v té oblasti pohybuje 14 děsně agresivních vlků , čemuž moc nevěřím, ale místní myslivec, co je má přímo v rajónu, tak na točil na fotopast vlky tři a sám je teda neviděl fyzicky vůbec.
Kámoška kecá, těch vlků je min 40 a maj s sebou nasraný bobry.
tyhle hlášky mě vždycky napřed rozveselí a pak hned rozesmutní nad tou lidskou hloupostí a neinformovaností…vyměnte kámošku asi to nebude nejostřejší tužka v penálu