Fikovnice:https://www.chovzvirat.cz/clanek/1138-praha-jako-dog-friendly-mesto/
Přátelé, tento článek zde na mě vykoukl…
Mám pocit, že jej psala Huskyjanina!👍 Můžete to někdo, prosím, potvrdit?
jj, jméno souhlasí 😀, ale kdo ví
Fikovnice:https://www.chovzvirat.cz/clanek/1138-praha-jako-dog-friendly-mesto/
Přátelé, tento článek zde na mě vykoukl…
Mám pocit, že jej psala Huskyjanina!👍 Můžete to někdo, prosím, potvrdit?
jj, jméno souhlasí 😀, ale kdo ví
drvodelkafialova:bude to znít tvrdě, ale s omezeným počtem štěňat jsem vždycky souhlasila,. Jasně, na jednu stranu, jsou dnes údajně dokonalé náhražky mléka, ale upřímně není nad mateřské. Navíc chovatelé zachraňují díky tomu nedochůdčata a chov postupně degeneruje.
Ale chovu psů se nevěnuju a ani to nemám v plánu, tak je to z mé strany čistě úvaha.
chybná úvaha 🙂, to “nadpočetné” štěně nebylo samozřejmě jen na umělém, ale štěnda “rotovala”, takže na “umělinu” se dostalo až třeba na 7 - 8 napití, capišto ?
Navíc chovatelé zachraňují díky tomu nedochůdčata a chov postupně degeneruje.
tak s tím souhlas, ale zase u čerstvě narozených, pokud má rozštěp, či chybí sací reflex to rozumný chovatel neudělá…
bubáci
ještě “hezčí” je sýkořice vousatá
po dostupnosti umělého mléka byla podmínka zrušena
u nás (severští psi) se už v 90tých letech, "nadpočetná" štěňata neutrácela, ale nad 8 musela být kojná
(taky, když Daisy měla jen 3, dostala na měsíc malamuťátko od kamarádky) 😉
njn, mladá 😉
1. kukuřice 2.masová moučka….
sutrik má pravdu 😉 i když kachnám na řece by taky chutnaly
🙂 že vám do toho skáču dámy, nejhorší je , že tenhle vtip, už ani není vtip, ale stává se realitou (čest výjimkám)
dva mladí na baru
ona : Jsem modelka na Instagramu a influencerka …
on: Chápu, já jsem taky línej a taky umím úplný hovno…
orionka:Neřešila ona už se kdysi na iFauně ? Jako blázen a docela nezodpovědná osoba? Napsala o tom agresivním psu knihu: Bude dobrej. A pak se z ní stala cvičitelka.
Otočte se k opravdu agresívnímu psu zády a on vám natrhne….., nebo taky vykousne ledvinu, nebo překousne páteř.
jj, to je ona, typická Kikina, četl jsem jen tu první a těžce se prokousávala svou úplně základní neznalostí a spoustou chyb, ale zase uznání za to, že to nevzdala…
sranda čtení 😉
když jsou dobří leadři, můžete kličkovat i mezi kravama 👍
u nás to pomalu taje, ale ještě se dá…
na řece jen březňačky, cca 20 hoholů, pod městem 1 labuť s jedním mlaďasem
ledňáček neviděn, 1,0 konipase horského dnes už taky ne…
1 “blázen” na kole (rybář) jinak liduprázdno 😉
vyjímka, Terry Streepe mlád 70 let, (sprintová legenda) na sprintové trati v Open class (cca 25km)
odpověď na zadání - kdykoli se dostane MOC blízko 😉
A to byli vlci držení v zajetí.
no právě, nešťastný vystresovaný zvířata
🙂 dva mladí na baru
ona : Jsem modelka na Instagramu a influencerka …
on: Chápu, já jsem taky línej a umim úplný ho.vno
megi-the-pes:Zánět měla, ale papír od veterináře asi nemá (ještě aby jo, však vet by šel taky do…), stejně jako CITES nebo aspoň kupní smlouvu. Bez předních drápů nemůže kočka šplhat, pořádně skákat, hrát si… ty lidi sou fakt ubožáci… Jo, chudák je to, asi úplně vymláceno, nebuďte na něj zlí. Jasně že ty drápy odstranil někdo předtím a on si vůbec nezkontroloval, jak zvíře z toho nelegálního kšeftu vypadá.
Kdo taky dnes ví, že kočka má drápy.
Zánět měla, jasně a že zrovna na všech drápech HK
(tomu může věřit asi jen Vémolová)
Místo abyste se chytla za nos, když radíte blbosti…tak se urazíte.
Takže bude jen dobře, když se nebudete vyjadřovat k věcem, o kterých ani netušíte, že netušíte . …
upoutávka