Pyrury nejsou zrovna přátelský druh, může to klapnout, taky nemusí. Nejlepší bude zase pyrura.
Zkuste facebook “pyrura domácí mazlíček”
Pyrury nejsou zrovna přátelský druh, může to klapnout, taky nemusí. Nejlepší bude zase pyrura.
Zkuste facebook “pyrura domácí mazlíček”
N:Podle mě není libtard nadávka, jen označení jedince s omezenou schopností vnímat okolí a přisuzovat událostem správný význam.🙂
A co je správný význam? To co si myslíte vy a nebo někdo jiný? Spoustě lidí na diskuzích chybí kritické myšlení a fanaticky bráni svou pravdu.
Orionka:Špatně čtete, na jsem naopak nějakého anonyma volala ke slušnosti. Použila jsem jen srovnání dvou urážek a že tak někdo nazval vás, jsem fakt neřešila.
Tak to se omlouvám , ale fakt to zní jakože libtarda obhajujete.
Každého uráží něco jiného. Pro mě je flanďák více urážlivé než libtard. Libtard, dezolát jsou dnes běžně užívaná slova
Orionko, nenazvala, ale toho libtarda obhajujete. někomu zase připadá flanďák běžně užívané slovo. Přitom obě jsou hanlivá označení, takže je to tak, co vám vyhovuje?
Orionka:Každého uráží něco jiného. Pro mě je flanďák více urážlivé než libtard. Libtard, dezolát jsou dnes běžně užívaná slova. Každý nemám patří. A vy jste se stala normálním cenzorem. Užívejte si to. Urážka momentálně nejvyšší. ( Klidně to smažte )
Já vás flanďákem nenazvala a přesto vám přijde normální říkat mi “liberální retard”?Jenom proto, že mám jiný názor? a co ovce, to není urážka?
assil:Vlastnictvi zbraně u nás a v USA jsou tak rozdílný věci, že to fakt nejde srovnávat.
Ale to je fuk, Kirk měl prostě svoje středověký názory, veřejně je prezentoval a měl na to právo, ale nějak nevidím důvod proč zrovna jeho vraždu nějak uctívat minutou ticha, zvlášt v EU, když jeho názory byly v rozporu z evropskými a byl to prostě jen soukromá osoba influencer nijak se nelišící od jiných, to bychom pak měli držet minutu ticha za každou obět vraždy.
Já bych uctila minutou ticha Roberta Redforda😪
https://www.forum24.cz/reakce-na-vrazdu-charlieho-kirka-jsou-ostudne-z-obou-stran
Tak to jsem nevěděla. To je tím, že jsem tak zdravá 😉
Sarah01:My ale nevíme, co je to za zubaře. Pokud je soukromý, tak tam se pochopitelně platí všechno. Moje mamka teď přecházela taky k soukromému a za vyspravení všech zubů bude platit cca 200 tisíc.
Proboha, vyndavaci zuby jsou nejlepší 😁 Moje babička se vždycky vracela, že si zapomněla zuby. 😁
N:Abych nekecal, ale je to rekonstrukce zubu. Tedy dvou a nic divného na tom není, protože její sousedka vyplázla před dvěma měsíci za jeden skoro “pade”. 🙂 Tak holt mamče dám jako dárek dva zuby.😀 Jinak v době co jsem byl ještě v ČR, tak jsem já chodil do lékárny pro léky. Je to na dlouhé povídání a měl bych těch zkušeností na hodinu vyprávění,ale když to zkrátím,tak jsem většinou odcházel z lékárny bez dvou litrů.😀 Jestli tohle je zdarma? Musíte si uvědomit, že mnoho léků, které potřebujete v jejím věku a zdravotním stavu je bez receptu. A na mnoho s receptem doplácíte.😐
Už to z vás leze 😄 to vím, že je drahé. Ale já to beru jako kosmetický problém.
S léky je to smutné , mě připadá, že záleží na doktorovi, jestli předepíše volně prodejny lék.
No tak jsem se špatně vyjádřila, jde to z pojištění. To mi chcete říct, že za můstek dá 80,000?
N:Tak to nevím proč letos mamče k narozeninám vezu 80 000Kč na dva zuby.😀😀😀 Bože lidičky, vy jste tak ukecaný.😐 Která škola je zdarma? Když jsem já nastupoval v Hradci do první třídy, tak jsme dostali v podstatě vše od školy. Akorát aktovku koupili naši.. Kroužky? Plavání zdarma, střelba zdarma a Judo tuším 20 Kč za měsíc.😀 Kolik stojí dnes lyžák ani nevím. Když jsem dělal náhradního tatínka klukům slečny po které mám nakonec kobylu, tak jsem byl lehčí o patnáct litrů hned na začátku září.😀 Co to je za nesmysly to vaše “zdarma”? 😀 A že já byl dítě z bohatší rodiny s otcem v lepší pozici? Strýc byl obyčejný lakýrník v továrně na obráběcí stroje a teprve když otec dostal hodnost podplukovník,tak se jejich platy vyrovnaly. Bydlení byl problém vždy, ale ne takový jako dnes.. Nebo vy máte na hypošku 100 000 měsíčně?
Jen technická - důchodci maji vyndávací zuby zdarma. Pokud chce něco lepšího, tak si musí připlatit.
Já jsem kdysi bydlela v podnájmu a kočka mi nechávala vnitřnosti před pokojem. Jiné zvíře tam nebylo. Takže to asi možné je.
Miroslav Fojtů - je to její přirozené chování.
No já hledala několikrát, co vám vadí. Až ted jsem to pochopila, ale nevidím na tom nic špatného. Přeci nejsme v USA, kde se fakt chytají za slovíčka.
rapotačka:Slavný západ …
Tohle je už lepší odkaz než od Troaaačka.
Asi takhle -kdo si myslí, že nějaký-jakýkoli- systém je ideální a bez problémů, tak je trochu idealista. Navíc se to teď všude mele, ještě bude “sranda”.
N:A co když jsem blbej a nešikovnej? To se mám zastřelit? 😄😄
Třeba se vám bude dařit v politice 😛
ještě jedna věc (pro všechny - ne jen pro assil). Těm kteří se hrozně bojí komunismu a Západ je ráj odkud jdou jen hezké věci. A Okamura je u nás stíhán za plakát který má podněcovat k nenávisti.
Nějak jsem to nepochopila, jedná se o pochybení jedince.
A k tomu komunismu: všichni se měl mít stejně dobře . Koloval vtip - všichni jsme si rovni , ale někteří jsou si rovnější. Zatímco my jedli chleba s levným salámem, tak papaláši se cpali nadstandardním jídlem (odtud výrok Paroubka o kaviáru). No a ted mi napíšete, ze je to stejné. Není,- za komunismu jste si nemohl najít lepší práci, přivydělat si. Dnes můžete a když jste šikovný, můžete mít i dobře placenou práci.
Nedělá aymara velká lejníčka? Aby se paní na to připravila.
Tak me ta jejich docházka pobuřuje. ten případ je rok starý, měl být už dávno potrestaný.