Na jaře jsme adoptovali pejska od společnosti @nebelvira_z.s jmenuje se Noa a je Boží. Hraje se mnou v představení Musíme si pomáhat v @maledivadlo_dfxs a je to rebel. Před měsícem jsme adoptovali Judy , která je stejně tak jako Noa z Bosny. Tohle není žádná zpráva hodna sociálních sítí, kdyby ☝️☝️☝️. Kdyby jsme s mužem nebyli účastni natáčení @ceskatelevize REPORTÉŘI ČT+ o dovozu psů z Balkánu. Kdo mě zná, ví. Co na srdci to na jazyku a to i na mikrofon a na kameru 😁. Pověděla jsem vše. Že mi je jedno, jestli mám psa z Balkánu, z českého útulku či ho najdu na louce ( i to se mi před patnácti lety stalo). Mluvila jsem spolu s dalšími dámami ( též adoptovali pejska z ciziny), jak se nám s paní Martinou ( spolek Nebelvíra)skvěle jednalo, jak máme mezinárodní pas a řádné smlouvy na oba psy totiž fenky atd. Jaké bylo naše zděšení, když včerejší premiéra ukázala o co reportérům veřejnoprávní televize šlo. Reportáž byla nejen tendenčně vedená, ale vykazovala zjevné praktiky bulvární novinařiny a působila dojmem "práce na objednávku". Prostor byl dán , převážně, jedné straně a to té, která napadala spolek, ze kterého máme naše holky. Má promluva ze srdce vůbec nebyla zveřejněna a to byla velká škoda, protože právě tam jsem hovořila o solidním přístupu Nebelvíry a paní Martiny . Jsem zklamaná, vytočená, naštvaná a to je slabé slovo. Obzvláště, když reportáž natáčel člověk, který mě zná, už se mnou jednu reportáž točil a ví, jaký vztah ke zvířatům s rodinou máme a že upřímnost je pro mne, nejen v rodině, ale i v našem spolku @haesko ,kde se věnujeme dětem a handicapovaným, tím nejdůležitějším prostředkem, jak komunikovat s lidmi. Byť mám teď těžkou práci v divadle, nespala jsem a pořád přemýšlím, že to přeci nemůže takhle být. Cítím se jak zbitý pes, protože jsem věřila v poctivost,čistý záměr a nezaujatost lidí, kteří pracují za naše peníze a opak je pravdou. Nebelvíra, z.s. Česká televize Peter Vodsedalek