Aktuálně: 2 449 inzerátů • 292 704 diskuzních příspěvků • 21 443 uživatelů

Příspěvky uživatele

Ariska

⋮
Ariska
Ariska 03.10.2026, 13:54:24 xxx:xxx.db22:bc68
Janea:

To je složité, jak ověřit? Přijeli autem, vypadali rozumně, ukázali fotky domu. Mě spíš zaujalo, že dali pryč desetiletého psa a doma nechali další dva psy,  pravděpodobně asi ten pes není tak uplně bezproblémový, jak tvrdí.

asi máte pravdu, i s tím druhým psem.

⋮
Ariska
Ariska 22.09.2026, 07:55:18 xxx:xxx.ddb4:513e
lesnizinka:

Sarah a kdyby jste nacházela mrtvé lidi, taky by ste si jen řekla, že je to součást života? Já rozdíly dělat nějak nedokážu, ba spíš jsou pro mě zvířata více zranitelná a to, že si někdo pořídí zvíře a nestará se, mě sejří. Mrtvolka v potoce se otočila - je to bobr😲👎Jasně, taky bych mu nejraděj ,,vymlátila zuby" za to, co tam vyváděl, ale je mi ho líto😔

Mě by taky zajímalo, jestli jíte maso.

Já mám zvířata ráda,  ve filmech se bojím víc o zvíře než o člověka. Ale taky se mi nelíbí zacházení s hospodářskýmu zvířaty, a proto maso nejím.  Nerozlišuju kráva nebo pes.

⋮
Ariska
Ariska 15.09.2026, 12:40:28 xxx:xxx.b4d7:d3be

mně se to taky nelíbí. Psům se nesmějí kupírovat uši, mopsíky už někde zakazují, spousta psů má díky lidskému množení alergie  a úprava genu je v pořádku? Vědí, jestli to někde něco neovlivní?

Pokud nekdo nemůže mít psa kvůli alergii, tak prostě nebude mít psa. Já jsem si prvního vytouženého psa pořídila až v dospělosti  , prostě clověk nemůže mít všechno.

⋮
Ariska
Ariska 14.09.2026, 08:56:05 xxx:xxx.39a7:e990

Mně třeba chybí povinnost se registrovat,protože si tu pak každý …. píše kraviny.

⋮
Ariska
Ariska 06.09.2026, 19:13:10 xxx:xxx.5362:d5dc
Sardullah:

Tak tohle mě pobavilo… mi to připomnělo film Hodíme se k sobě miláčku, jak se tam Janžurová hádá s Peterkou jakou má barvu potah na křesla, který koupila…

Tak tady je to podobný… hoši… za mě určitě zelenkavá…

https://www.facebook.com/share/r/1Dw5gxBMmH/

to je nezapomenutelná scéna , taky říkám zelenkavá😄

⋮
Ariska
Ariska 27.08.2026, 11:35:00 xxx:xxx.654f:63fe
Buggyra:

rozepsání zkratky SSL je fakt “Schaltschrank layout”? 😀 To je vtipný.  Jako já vím, že v eltechnice je spousta výrazů z němčiny, protože normy se zhusta tvořily v TÜV, ale zrovna tahle složenina mě překvapila 🙂

tyhle názvy jsou naprosto normální, Lůďo 😉. U nás dostaneme výkres a tak se díl pojmenje podle toho (oblíbené je např.Gehause).  nejlepší je,když to je dvojjazyčně a každý si vybere něco jiného.

⋮
Ariska
Ariska 17.08.2026, 10:06:35 xxx:xxx.4f77:1604
Fiona.Praha:

No a je po dešti. Obloha modrá, vidím sluníčko a v bytě je 25, venku 21  ☹️ Takže déšť byl jen deštítítítítíček, taková kamufláž. 

tak na severu má pořád pršet 🥲 to se blbě chodí na prochazky, zvlášť v bouřce.

⋮
Ariska
Ariska 17.08.2026, 10:04:53 xxx:xxx.4f77:1604
acher:

U nás v noci před druhou hodinou velká bouřka, lilo jak z konve, že jsem i zavírala zápaní okna která byla na ventilačku. Jednu chvíli obrovské tři rány za sebou,že se oklepal barák a i Alan, jak se bouřky nebojí, přišel až do ložnice, co že se to děje.

u nás podobně, po prvním hromu Arinka začala chodit, tak jsem zavřela okno a byl klid.

⋮
Ariska
Ariska 01.08.2026, 17:41:18 xxx:xxx.dadd:3635

moc filmů jsem neviděla, ale co se mi moc líbilo poslední dobou je film Němá tajemství s Plodkovou.

⋮
Ariska
Ariska 01.08.2026, 13:59:01 xxx:xxx.9b72:308f

Mám podobný problém, bydlim na vesnici a je tu jediný panelák. Je to kousek od nás a tak tam chodím často. No a v paneláku bydlí čarodějnice,  která má nevychovanou tlustou zlou fenku. Vždy jde po nás, prý uz i někoho kousnula. Paní se prý ráda hádá. No a řve na mě, že tam nesmím chodit, že to je její (asi celý panelák) a vždy mi strašně nadává,  naschvál mi nadchází, když  jdu zezadu, tak mi jde naproti. A tak jsem si řekla, že zlu nebudu ustupovat, chovám se slušně, nic neporušuju. Poslední dobou mě nějak ignoruje, asi je vedro😉

Není mi to příjemné, ale nechci aby hulváti vyhrávali.

⋮
Ariska
Ariska 31.07.2026, 10:01:27 xxx:xxx.237:414e
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 30.07.2026, 23:50:39

A to ještě milé dámy, jak jsem velkej introvert, tak je mi fyzicky nepříjemný vedle někoho v tom kině sedět…

já taky , ale nevadí mi vedle někoho sedět . Mně se nechce pryč od zvířat. Co mi dost vadí , je délka filmů. Teď jsme doma koukali na Spasitele -trvá to 2,5 hod. Tak jsme si to dali na 2x

⋮
Ariska
Ariska 31.07.2026, 09:45:19 xxx:xxx.237:414e
kometa:

Ale třeba jo. Když dotyčný debull zjistí, že je protistrana orientovaná a dostatečně asertivní…

vy jste teda optimistka 😀

⋮
Ariska
Ariska 31.07.2026, 08:51:46 xxx:xxx.237:414e

zákon bych hledala stejně jako vy, zkuste google. Já to chápu, že vám to je líto, ale i kdybyste předložila 1000 zákonů, tak to nepomůže.

⋮
Ariska
Ariska 26.07.2026, 19:23:47 xxx:xxx.3b3e:54ae
Sarah01:

Tak kdopak koukal na Sandokana? 😏

Možná se podívám zpětně, ale mám pocit, že ta doba je tak nějak pryč.

Pamatujete někdo seriál Curro Jimenéz? Ten se mně líbil o hodně víc, tak třeba na něj časem taky dojde.

jako děti jsme to hltaly, teď si manžel pustil Sandokana a myslím, že nebyl nadšený. Juro Jimenez jsem určitě viděla, ale už vůbec nevím o co šlo.

Ja radši nějaké záhady a napětí, třeba tu Ďáblovu lest.