To je složité, jak ověřit? Přijeli autem, vypadali rozumně, ukázali fotky domu. Mě spíš zaujalo, že dali pryč desetiletého psa a doma nechali další dva psy, pravděpodobně asi ten pes není tak uplně bezproblémový, jak tvrdí.
Sarah a kdyby jste nacházela mrtvé lidi, taky by ste si jen řekla, že je to součást života? Já rozdíly dělat nějak nedokážu, ba spíš jsou pro mě zvířata více zranitelná a to, že si někdo pořídí zvíře a nestará se, mě sejří. Mrtvolka v potoce se otočila - je to bobr😲👎Jasně, taky bych mu nejraděj ,,vymlátila zuby" za to, co tam vyváděl, ale je mi ho líto😔
Mě by taky zajímalo, jestli jíte maso.
Já mám zvířata ráda, ve filmech se bojím víc o zvíře než o člověka. Ale taky se mi nelíbí zacházení s hospodářskýmu zvířaty, a proto maso nejím. Nerozlišuju kráva nebo pes.
mně se to taky nelíbí. Psům se nesmějí kupírovat uši, mopsíky už někde zakazují, spousta psů má díky lidskému množení alergie a úprava genu je v pořádku? Vědí, jestli to někde něco neovlivní?
Pokud nekdo nemůže mít psa kvůli alergii, tak prostě nebude mít psa. Já jsem si prvního vytouženého psa pořídila až v dospělosti , prostě clověk nemůže mít všechno.
Tak tohle mě pobavilo… mi to připomnělo film Hodíme se k sobě miláčku, jak se tam Janžurová hádá s Peterkou jakou má barvu potah na křesla, který koupila…
Tak tady je to podobný… hoši… za mě určitě zelenkavá…
rozepsání zkratky SSL je fakt “Schaltschrank layout”? 😀 To je vtipný. Jako já vím, že v eltechnice je spousta výrazů z němčiny, protože normy se zhusta tvořily v TÜV, ale zrovna tahle složenina mě překvapila 🙂
tyhle názvy jsou naprosto normální, Lůďo 😉. U nás dostaneme výkres a tak se díl pojmenje podle toho (oblíbené je např.Gehause). nejlepší je,když to je dvojjazyčně a každý si vybere něco jiného.
U nás v noci před druhou hodinou velká bouřka, lilo jak z konve, že jsem i zavírala zápaní okna která byla na ventilačku. Jednu chvíli obrovské tři rány za sebou,že se oklepal barák a i Alan, jak se bouřky nebojí, přišel až do ložnice, co že se to děje.
u nás podobně, po prvním hromu Arinka začala chodit, tak jsem zavřela okno a byl klid.
Mám podobný problém, bydlim na vesnici a je tu jediný panelák. Je to kousek od nás a tak tam chodím často. No a v paneláku bydlí čarodějnice, která má nevychovanou tlustou zlou fenku. Vždy jde po nás, prý uz i někoho kousnula. Paní se prý ráda hádá. No a řve na mě, že tam nesmím chodit, že to je její (asi celý panelák) a vždy mi strašně nadává, naschvál mi nadchází, když jdu zezadu, tak mi jde naproti. A tak jsem si řekla, že zlu nebudu ustupovat, chovám se slušně, nic neporušuju. Poslední dobou mě nějak ignoruje, asi je vedro😉
Není mi to příjemné, ale nechci aby hulváti vyhrávali.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 30.07.2026, 23:50:39
A to ještě milé dámy, jak jsem velkej introvert, tak je mi fyzicky nepříjemný vedle někoho v tom kině sedět…
já taky , ale nevadí mi vedle někoho sedět . Mně se nechce pryč od zvířat. Co mi dost vadí , je délka filmů. Teď jsme doma koukali na Spasitele -trvá to 2,5 hod. Tak jsme si to dali na 2x