Můžu se zeptat, proč smazání profilu? Jaký to má význam? Přece stačí sem přestat chodit…. Nebo je to protestní gesto?
Jsem stará konzerva, nerada se registruji a tady se mi prostě nelíbí nekteré věci. Kromě zaplavení i některé drsné odpovědi atd. Pokud má někdo odbornejší otázku, dostane 1-2 odpovědi (ale to je všude).
Thielli, děkuji za tento příspěvek. Já sama jsem si kolikrát říkala, že požádám o smazání svého profilu, nejsem moc aktivní,ale vadí mi to tlachaní a zamořeni tématu.
No kdysi jsem slyšela rozhovor s někým, už nevím s kým, kdo tvrdil, že rozum a duše a tyhlety věci nejsou v mozku, ale ve všech buňkách v těle. Takže i v tom břiše. 😀
A v břiše máme pár kg bakterií a bakterie umí pěkně ovlivňovat chování hostitele, takže opět ANOOOO 😀
U jogurtu mě napadlo, že tady zoufale chybí moderátor. Skoro každá dizkuze se zaplevelí 😒 a rady se pak ztrácí, nikdo se nebude prokousavat nesmysly. Na fauně se pak dámy rozčilovaly, že lidé nehedaji ve starých příspěvcích.
Zdravím, dostala jsem kus třapatkovky a zasadila. Jakmile začala poupata,tak něco v noci přijde a opakovaně poupata okouše, ostatní poválí. Nikde se nevaleji polámaná poupata. Na kočku se mi to nezdá,jsou tu kuny a veverky. Nemá někdo tušení , které zvíře mi demoluje radost?
Samozřejmě jsou u nás vítána všechna zvířata i hmyz, spíš jsem zvědavá.
Moje fenka má už asi 2 mes. měkké až kašovite bobky. Na dovolené jsem dávala občas enteroo a bylo to celkem ok. Vyšetření na slinivka, játra ok, je na dietě.
Nemůže to být fakt z vedra? Na zahradě furt něco žere, jetel a jiné byliny. Ze zoufalství jsem teď objednala hills biome☹️
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 12.07.2024, 11:22:55
Ta moje byla taky rapl, tak to bylo podobné.
Zmínka o Liberci - chodila jsem na cvičák do Vratislavic, ale je to dávno. Pak jsem párkrát byla cvičit záchrařinu, ale to nebylo oficiálně, takže toho nic nebylo.
Stř.knírač bez PP - můj vysněný a vytoužený pes, teda fenka. Koupila jsem si ji z 1. výplaty v 18. Chodila jsem na svazarmovský cvičák, ale bez nějakého úspěchu🤭
Jak píše Janaa , taky jsem udělala spoustu chyb, ale milovala jsem ji.