megi-the-pes: I 100 % (obzvlášť, to je jasné) liberální země je autoritářské uspořádání.
Protože když nejsou pravidla, žijete v anarchii.
Problém je, že je velmi těžké najít rovnováhu mezi svobodou, svobodnou volbou, rozkvětem jednotlivce, který by měl směřovat ke vzkvětu země, regionu… a moc povolenou uzdou.
Obzvlášť v zemích, kde si lid ještě moc dobře pamatuje režim minulý.
Tady to opravdu není tak, že nemáte možnost volby. Můžete žít bez dodávané energie a jídlo a šampon si vyrábět sám, takže ani v sámošce tu DPH neodvedete, a u doktora si prostě zaplatíte, nebo si vypěstujete penicilin doma, můžete
taky jet barter, zboží - službu za službu, existuje u nás několik umělých měn, ty mě teda nezajímají,
přijímám hovězí a mléko.
Tyhle věci jsou produktem liberálů. Teda libtardů. Já nevim.
Tak jsme se po revoluci rozjeli… a teď… kdo rozhoduje, kde
je to správné místo zabrzdit?
Koho omezit víc, čím se řídit?
Hele, co to je za neznámý Program?
Nevim nevim, esi “ODS odmítá druhé referendum o členství České republiky v Evropské unii, vystoupení České republiky z EU označuje za nerealistické až nebezpečné.” mám označit jako liberální.
Měla jsem dojem, že se libtardi nemají starat o celou planetu.
Jsem prostě mladá a blbá, no.
Megí, tohle mi nedělejte. Já si ten odkaz Program rozklikla. Jen úvod :
Nějak jsem nepochopila, o které straně je řeč. Po nástupu Trumpa už ani ta transatlantická vazba neplatí. Po vyjádření našeho ministra zahraničí - prý je pro něj čest, že na inauguraci nejede. O vyjádření P.P. o odpudivé bytosti - radši nemluvit.