Ajéje tak to jsme my Jindřichov ve Slezsku. Jsem to celé dočetla a vypadá to, že teda ne. Hejtman Bělica je od nás , když jsme bydleli v Havířově rodák a vypadá to, že je taky proti. Ono holky je fakt tady krásna, zdravá a čistá příroda, nevím proč jsou Jeseníky dost opomíjené. Preferuje se jen Beskydy a vše jinde.
Buggyr děkují😉.
Buďte ráda, že jsou opomíjené. Dokud je to tak, je to tam hezké !
Ha, ha Bartoška😀 Koho by taky napadnul Bartoška…manekýn, jasně, vyloženě týpek na veterináře, komoušovského veterináře😏 Vy jste podobného znali? 😜U nás teda všichni vypadali jak ze Slavností sněženek😛
Tak na stará kolena si manekýn Bartoška veterináře střihnul ! 🙂)
Bohužel zda chcete GD nebo ne, to už si vybrat nemůžete.
Zatím to vypadá na to, že se bude přehodnocovat. Sice se Gréta vyjádřila, že budou elektrotanky i elektrostíhačky….a kolem chráněné památky se dají značky a tank se jim vyhne…..Ale Gréta …no.
Začátkem minulého týdne se mi tam zase udělal nějaký fujtajbl, tak jsem si palec znecitlivěl, fujtajbl rozříznul, vytlačil - a následně zjistil, že jsem tam CELOU DOBU MĚL nějakého 1 a 3/4 centimetru nitě, kterou se PŘEDLONI V LISTOPADU pan doktor jaksi ... neobtěžoval vytáhnout. Tak si říkám, co asi čeká pacienty po těžším zákroku, když naši lékaři nejsou schopni svoji práci odvést profesionálně ANI PŘI TAKOVÉ BANALITĚ, jako je poraněný prst...
Taky mi po šití zůstal v ruce asi 1,5 cm dlouhý kousek černé nitě. Vypadal jako kousek třísky nebo něco podobného. Dloubla jsem do toho a ejhle táhla jsem nit, tedy nit, dratev to byla. Vyndala jsem dřív, než to začalo hnisat. Stehy asi tahají elévové, nic na tom není.
No a v tom to právě vězí - ty 5vaječné se nerozváří. A asi mají i lepší výživovou hodnotu než jen mouka a lepidlo, kterým to drží pohromadě. Nedávno jsem si koupila chleba. S kmínem - byl divný, krajíc se rozpadal. Přečetla jsem si složení…brrr. I brambory a šrot v tom byl.