Aktuálně: 2 748 inzerátů262 222 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Příspěvky uživatele

orionka-2

orionka-2
orionka-2 19.01.2025, 19:03:29 xxx.xxx.226.32
kometa:

Já taky nic nevyzpívám. S kolegyní už máme takové heslo, když se na našich narozeninových oslavách zpívá - pozor, C dur! Protože je nám úplně jedno, v jaké tónině písnička je. A jedeme si to svoje.

I zpěv je jako všechno o tréninku. A protože zpívám jen v anonymitě, při akcích jsem předříkávala text. Něco jako takový předříkávač, co vodil procesí 🙂)

orionka-2
orionka-2 19.01.2025, 18:55:10 xxx.xxx.226.32
lesnizinka:

Kouknula jsem na to až teďka…ježíš to je ale blbost, vůbec by mě nanapadlo to řešit. Jako vtípek dobré. Jako-že by to nělo být pravé? Hm, možná tak pravý animák😛Vždyť to úplně mlátí do očí😏 Když něco takového na mě vykoukne, zrovna to odrážím, já na tyhle kraviny nejsem.    

Musím říct, i když AI, když to na mě vykouklo z mailu, tak to mezi všemi hrůzami potěšilo. Rozhodně se na to hezky kouká, je to veselé a dost dobře udělané 🙂 Možná je klouček i živý, ručičky má pěkné, říká se, že AI má s prsty problém. 

orionka-2
orionka-2 19.01.2025, 18:48:58 xxx.xxx.226.32
Dublinbarzoj:

Jůlinka,  Cherrynka, Satáně a Kejný na nedělním výletě.  Paničky prý jsou skoro zbytečný, ale mají řidičák, tak nás vzali s sebou🤣. Bylo krásně a parta se vyblbla,  my trošku pokecaly a nohy unavily.

A ještě  rébus,  - ta hromada chlupů je Jůlinka - hledej hlavu😉

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Vidím dolní čelist 🙂

orionka-2
orionka-2 19.01.2025, 18:44:26 xxx.xxx.226.32
Coudas:

No s takovouhle otázkou, anonymní přispivatel, a po tom, co se vkládají videa “fetish”, tak si ho radši ani nebudu rozklikávat, a doporučila bych nekoukat i ostatním…

Klidně si ho pusťte. Možná 2x až 3x. Písnička je hezká. Na videu není nic hrozného. 

orionka-2
orionka-2 19.01.2025, 13:07:44 xxx.xxx.226.32

Netvrdím, že je to pravda. Originál si nepřečtu, neumím. Dávám k posouzení :

Britská BBC našla jedy v obili z Ukrajiny = bylo to jako plíživá smrt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a odvysílala reportáž s názvem Otrávená obilnice .Podle vědců z UNEP (program OSN pro životní prostředí) jsou plísně a pesticidy jen špičkou ledovce. Ve vzorcích nalezených v potravinách z Ukrajiny se projevila toxicita i ve formě radiace a obsahovala i obrovské množství těžkých kovů. Vědci v čele s nositelem Nobelovy ceny za chemii Richarda Hendersona podrobili zkoumání produkty z UA a to jak rostlinné, tak živočišné. Studie je k dispozici na sránkách UNEP. Přeloženo do laické češtiny z ní vyplývá že "existují rychlejší způsoby jak se zabít, než dlouhodobě konzumovat tyto potraviny". Někteří je označili za "plíživou smrt.

Jenom dodám : Nemusím být nositel Nobelovy, abych viděla, jak tam dostává životní prostředí na……., protože ty elektrotanky ještě nikdo nepostavil.

orionka-2
orionka-2 18.01.2025, 22:51:10 xxx.xxx.226.32
Bobca:

Tak mi to Coudas “zprovoznila”,tak vám to sem dám…je to dost utáhané-když se po letech slyším🤔..co už..je to památka.

Umíííí  !!!