BIS má být nepolitická organizace, její šéf má být více méně neviditelný. ….Proto je MPA tak vysmátá, proto je F. tak přesvědčený o svých 30%. Když jim nepomůže koresp. tak to prostě zruší.
Hradišťan mám moc ráda, loni jsem měla v plánu nějaký koncert, protože k nám už nejezdí, ale bohužel to nevyšlo, štěňata odešla cca v půlce září a to už bylo do zimy jen kousek a muselo se hlavně nachystat dřevo na topení. Za předchozí starostky, která se s panem Pavlicou znala osobně, jezdili každoročně na Dny obce a v našem malém obecním kulturáku to byl zážitek skoro osobní. Už je to tak cca 10 let, druhé volební období už je jiný starosta a ten preferuje jiné žánry. Velké koncerty taky nemusím. Teda snesu třeba O2 arénu, to jo, ale letiště v Letňanech už je na mě moc, tam se jet sama na vlastní pěst bojím.
taky jsem si to pustila..písnička se mi líbila,ale nereagovala jsem..Tap to myslím vysvětlil(a) dobře..
Raduš,ty jsi se bála o býka😲?
Pro Les. ž. :
Tradiční zápasy courses à la cocarde nekončí - tak jako španělské koridy - krvavě a býk při nich není zabit. Probíhají v arénách tak, že býkům jsou na rohy navázány červené stužky. Úkolem bíle oděných toreadorů (tzv. rasteurs) je býkům stužky pomocí speciálního háčku (tzv. crochet) odejmout. Na začátku zápasu je do arény za zvuku trumpety vpuštěno šest býků, přičemž ten nejsilnější se vždy nechává na konec. Když býci udeří do ochranné ohrady, rozezní se arénou předehra z opery Carmen. Vskutku velkolepá podívaná. Pokud si býk dokáže udržet svoje pentličky čtvrt hodiny, vyhrává a zápas končí. Podrobnosti na: https://www.radynacestu.cz/magazin/camargue/
Já taky nic nevyzpívám. S kolegyní už máme takové heslo, když se na našich narozeninových oslavách zpívá - pozor, C dur! Protože je nám úplně jedno, v jaké tónině písnička je. A jedeme si to svoje.
I zpěv je jako všechno o tréninku. A protože zpívám jen v anonymitě, při akcích jsem předříkávala text. Něco jako takový předříkávač, co vodil procesí 🙂)
Kouknula jsem na to až teďka…ježíš to je ale blbost, vůbec by mě nanapadlo to řešit. Jako vtípek dobré. Jako-že by to nělo být pravé? Hm, možná tak pravý animák😛Vždyť to úplně mlátí do očí😏 Když něco takového na mě vykoukne, zrovna to odrážím, já na tyhle kraviny nejsem.
Musím říct, i když AI, když to na mě vykouklo z mailu, tak to mezi všemi hrůzami potěšilo. Rozhodně se na to hezky kouká, je to veselé a dost dobře udělané 🙂 Možná je klouček i živý, ručičky má pěkné, říká se, že AI má s prsty problém.
Jůlinka, Cherrynka, Satáně a Kejný na nedělním výletě. Paničky prý jsou skoro zbytečný, ale mají řidičák, tak nás vzali s sebou🤣. Bylo krásně a parta se vyblbla, my trošku pokecaly a nohy unavily.
A ještě rébus, - ta hromada chlupů je Jůlinka - hledej hlavu😉