No s takovouhle otázkou, anonymní přispivatel, a po tom, co se vkládají videa “fetish”, tak si ho radši ani nebudu rozklikávat, a doporučila bych nekoukat i ostatním…
Klidně si ho pusťte. Možná 2x až 3x. Písnička je hezká. Na videu není nic hrozného.
Netvrdím, že je to pravda. Originál si nepřečtu, neumím. Dávám k posouzení :
Britská BBC našla jedy v obili z Ukrajiny = bylo to jako plíživá smrt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a odvysílala reportáž s názvem Otrávená obilnice .Podle vědců z UNEP (program OSN pro životní prostředí) jsou plísně a pesticidy jen špičkou ledovce. Ve vzorcích nalezených v potravinách z Ukrajiny se projevila toxicita i ve formě radiace a obsahovala i obrovské množství těžkých kovů. Vědci v čele s nositelem Nobelovy ceny za chemii Richarda Hendersona podrobili zkoumání produkty z UA a to jak rostlinné, tak živočišné. Studie je k dispozici na sránkách UNEP. Přeloženo do laické češtiny z ní vyplývá že "existují rychlejší způsoby jak se zabít, než dlouhodobě konzumovat tyto potraviny". Někteří je označili za "plíživou smrt.
Jenom dodám : Nemusím být nositel Nobelovy, abych viděla, jak tam dostává životní prostředí na……., protože ty elektrotanky ještě nikdo nepostavil.
Dík za upřesnění, houby si pamatuju a hledat se mi to nechtělo. Taky se jim jednou “kočka” dostala ven z pavilonu, ale nevím, jestli to bylo jindy. Jak pravím - houby si pamatuju.
Taky mám nejradši rock a metal, Kern jsou srdcovka, taky Titanic, to už je zkrátka nostalgie, zlatý osmdesátky. Určitě Iron Maiden, na posledním koncertě jsem byla předloni, loni nebyl a letos nepojedu, už skončil Nicko McBrain (bubeník), už to nebude ono. Z dalších hlavně Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd, Black Sabbath ještě s Ozzym, ale mám širší záběr, taky Metallica, Accept ještě s Udem, z novějších Nightwish, Powerwolf, Sabaton (od Tommy Johanssona se mně moc líbí covery, které teď dělá), Eluveitie a spoustu dalších, třeba snesu něco málo od AC/DC, Kiss a Twisted Sister. Z lidové hudby miluju Hradišťan, byla jsem na několika koncertech. Nemám ráda dechovku, pop a country.