Asi to patří spíš do Veselého okénka, ale sem to teď pěkně pasuje :
Příspěvky uživatele
orionka-2
Bodlinka:Ledový vítr mě nebaví, to je člověk pak zmrzlý jak sobolí hovno.
Třetí je nádhera !
Xerxova:u nás taky padá a padá… kalamitka dorazila se zpožděním, ale je tu
sutrik:Dneska pod nulou, ledový vítr v nárazech přes 50 km/h, pocitová teplota nic moc.
Je to letos jak na horské dráze. Před dvěma dny bez oblečku, dnes nejteplejší obleček a ještě jsem v místech bez krytí před větrem přetáhla oblek přes uši. Mně ve větru nestačila zimní čepice, jistila to kapuce.
Zázrak, že Bonnie zvládla dopoledne hodinku. Odpoledne se jí už nechtělo, tak jen krátký okruh přes koňskou letní pastvinu (dosahuje skoro až do další vesnice).
Zachumlánek !
Vahine:Omlouvám se, že jsem Vám předtím zmršila nick 🙈 to bylo nedopatření, píšu z mobilu.
Neomlouvejte se, já to před tím nepostřehla, nevidím ani s brýlemi ani bez. ( Ta poznámka megí s tím souvisela ? - nic mi to neříká, pro mě je to tady samý jinotaj 🙂) )
rapotačka:
Tak koho ještě zavrhne ta poblázněná madam z videa ?
Hrubína ? Nerudu ? Seiferta ( včera měl výročí, něco v TV ? ) ? Ti všichni opěvovali Maminku.
Paradox : Zrušili jsme MDŽ - prý to byl komunistický svátek. Obnovili Den matek - nehodíme to zase zpátky ( třeba někomu dojde, že newyorské švadlenky ) 🙂)
rapotačka:
Jsem stará, všechno už tu bylo. Čapek nesměl být v čítankách……., ale byl tam Stalin. Pak tam nesměl být Stalin, tak se z čítanek vytrhával. Opět budeme přehrabovat i dětské básničky……Baltazar už je prý špatně, někde už jsou špatně Vánoce, prý jsou to Svátky, Holandsko zrušilo Černého Petra. Svět se řítí do ďáblovy řiti !!!
megi-the-pes:
To by musel Novotný sedět už asi 2 roky. Že by jeden bůh a druhý vůl ?
Jen kvůli “stojím za”….chtěla jsem zdůraznit, že nestojím za nikým ! Zamíchala jsem se někam, kam jsem neměla. Nevím nic a dál už zas nechci vědět. Nic mi nedošlo a to jsem živá, sice málo, ale přece.
Bobca:dlouho mi nic nepřišlo…🙂
Tak jsem si myslela 2 ! super…..a pak jsem otevřela ty další !
Vahine:Taky si myslím, že to už stačilo!
Jednoznačně stojím za Sarah01 🌷
Já jen napíši ještě jednou - nestojím za nikým ! Co se v kuloárech SZ upeklo - nemohlo by tam zůstat ?
Pokud je pes zvyklý na “řev”, pak ano, neposlechne, budete muset přitvrdit.
Já jen dodám, že u dětí to funguje stejně. Tak zvaně ořvané dítě = velký problém.
Sarah01: drbte na to, tohle nikdy neskončí. Je asi sto tisíc padesát devět lidí, co stojí za Vámi!
Já už zas odcházím-z této debaty, nemíchám se, nic o tom do dneška nevím a nechci vědět dál !!!!
Sarah01:Nemám jinou možnost, než to napsat Fikovnici sem. Ostatní to můžou ignorovat.
Stela s tím nemá nic společnýho.
Nechci se mezi vás míchat, ale když jste si posílaly SZ před tím, nešlo by to zas ?
Fentanyl :
https://www.youtube.com/shorts/0KBVk6MUKOs
https://www.youtube.com/watch?v=wf2W5s_Sa7Y
No neříkejte, že doma nemáte termofor alias Vašek.
Říkám. Nemám. Ta petka mi přijde praktičtější. Vždycky je nějaká po ruce.
bambule:My posledně přijeli na chalupu a vevnitř 1,2 stupně nad nulou, venku cca 10. Takže rychle zatopit jít ven něco dělat, ale stejně dost dlouho trvalo, než se ten prostor prohřál celý. Přijedeme domů a doma 14 stupňů ( bodejť by ne, když se tam tři dny netopilo). To je potom boj se zahřát. To i ta Bambule ležela nalepená u mě😀. V minulém životě jsem byla určitě medvěd. Na podzim se nafutrovat, v zimě spát a na jaře se probudit vyspinkaná a štíhlá.
Na takové situace mám petku s horkou vodou pod deku v pytlíku z froťáku.
megi-the-pes:Tramvaj - třeba to nebyla otázka. Takto jsem s děckem mluvila taky, stejně tak povídám psovi, prostě říkám, co se bude dít. A Megi taky někdy na křižovatce řekne - nejdu, chcu jít tudy, obejít ještě 300 km. Tak říkám, že jdeme domů odložit malého psa a s velkým psem půjdeme na poštu. To funguje. Jak nevýchovné. 🙂 Zajímavé, kolik slov se ten pes naučí. A eště jak spiklenecky na mě kouká, když jdeme domů, však jdeme vyložit toho malého.
Tramvaj : nevím, byla jsem jen nestranný pozorovatel. Ať to bylo, jak bylo, mamina si to pořádně zašmodrchala.
Někdy vychovávám i rodiče - cizí ( zatím jsem ještě nebyla odkázána do….). Nedávno, když jsem šla za rodinkou a dítě jim potřetí vběhlo z chodníku do ulice, poradila jsem jim vodítko.
Mezi tím se mi povedlo vychovat cizího kocoura. Sedí na okně, když otevřu dveře, okamžitě přiběhne - úplně spolehlivé přivolání. Když vidí, že mám v ruce misku, hbitě maže do altánu - spolehlivé “na místo”.
Ještě mám otázku : Taky se vám někdy stalo, že se opatrovník ( jedno zda rodič, nebo pra…) pokoušel řešit zlobení svého dítěte pomocí vašeho psa : Pojď už pořádně, jinak na tebe paní pustí psa a ten tě kousne !