Aktuálně: 2 748 inzerátů262 224 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Příspěvky uživatele

orionka-2

orionka-2
orionka-2 21.11.2024, 14:04:36 xxx:xxx.632c:f596
megi-the-pes:

Hele a co je to s tím Tik tok? Jak to, že úředníci mají tuto síť zakázanou, ale tenhle Péťa může? 

Pusťte si Chauna. F. jen marketéři poradili další pastičku  : “Ať mají co řešit a my zatím v klidu za rohem”…..co? Nevím. Jen něco visí ve vzduchu.

Jen namátkou : Zel. má požadavek rozmístit svá vojska ve vých. E. Eu nám vytýká, že nepouštíme cizince do politiky naší vnitřní, pro Němce platí v některých okresech stejná pravidla jako pro menšinu na Těšínsku, jenže tady žádná menšina není, pro kterou menšinu dál.? Korespondenční volba….v Kalifornii mohli volit všichni, bez předložení dokladů. Amerika náš vzor. Možná na těch 40% dosáhne. 

A jak říká Chaun - všichni se budeme zabývat vratností plechovek a víčky na pevno. Teď ještě TIKt.

orionka-2
orionka-2 21.11.2024, 13:51:56 xxx:xxx.632c:f596

„Kdyby nebylo Rakouska, musili bychom ho vytvořit.“ — František Palacký. 1848.

Tak počítejte se mnou : Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rakousko, Rumunsko, Slovinsko.

Jiří Dientsbier počítal ve V4 trchu jinak, ale jednak je Polsko veliké a chce být samostatným hegemonem a rozpadla se Jugoslavie. Ale věděl, že sami samotincí…..vždycky nás ( stále výbojné ) Německo zválcuje.

orionka-2
orionka-2 21.11.2024, 13:43:40 xxx:xxx.632c:f596

Naše malá země má jen omezený vliv na dění v  EU

Proto přece musíme napřít všechny síly k tomu, aby jme si podrželi právo VETA a ne, že náš milovaný a hezký prezident sám navrhne jeho zrušení. Je na čase zamyslet se, komu vlastně slouží.

A neošklivit si Or., který hájí svou zemi ( a přeneseně i zájmy našich občanů ),  jedině ve spojení s dalšími budeme  silnější než sami.

orionka-2
orionka-2 21.11.2024, 11:42:29 xxx:xxx.632c:f596

https://www.youtube.com/watch?v=pnA4ujwt5EM

Tady to máte z jiné strany. Oni docela vážně srovnávají Fialu s Jakešem !!! Rozebírají Jakešův projev ve srovnání s Fialovými vystoupeními !!! Dobrá komedie.

Ovšem, když to dáme do souvislosti s Chaunem - Fiala hodil téma ( absurdní ) na hodně dlouho. Budeme počítat a násobit platy a roky….a zatím se stane co ?

orionka-2
orionka-2 21.11.2024, 11:21:33 xxx:xxx.632c:f596

Někoho tady zajímal Igor Chaun ( Fíkovnici ? ):

https://www.youtube.com/watch?v=Qp5juoal6lE

Je to dost dlouhé, byla by i škoda vytrhnout si z toho jen prostředek od 7,45 do 25,45.

Třeba to osloví i Buggyru a udělá výjimku a pustí si odkaz. Vydržela jsem to jako ateista taky až do konce.

orionka-2
orionka-2 20.11.2024, 16:08:18 xxx:xxx.edce:2c8a
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 20.11.2024, 15:31:58

Problém je i v tom, že mladí jaksi nechtějí děti, protože omezení, starosti a práce. A tak se radši sichrují tím, že oni jsou homo. ( Blbost ? )

Ať si mladí řeknou, jaká by musela být podpora, aby děti chtěli. Ono to není zdaleka o penězích.

Ale docela dost rodin má dětí víc. Když už se jednou rozhodnou “do toho jít”, tak 3 nejsou problém.

orionka-2
orionka-2 20.11.2024, 16:00:53 xxx:xxx.edce:2c8a
Buggyra:

Hrozbu války asi neovlivníme, na rozdíl od našich důchodů…

Já jsem nic neeskalovala, tak jaképak “my”.

Nemáte pravdu. Tak jako při zmínce o prodloužení věku odchodu……měly být ulice plné těch 50+

Tak potom, co Lip. prohlásil, jak podporuje ty rachejtle, tak měly být ulice plné …všech na mírovém pochodu !!!

Někde jsem dávala odkaz na Fica. Tak mluví státník, kterému jde o jeho zemi a lidi v ní. A není pravda, že lidi nic nezmůžou, mírové hnutí “vyhnalo” am. z Vietnamu.

orionka-2
orionka-2 19.11.2024, 19:13:34 xxx:xxx.9e43:8b83
Orionka:

Jo, to je on. Mého kocoura chodím venčit jako psa. Vyplíží se na práh, vykukuje kolem dokola a teprve když obejdu zahradu, že tam nikde není, tak jde ven. Kdyby se kamarádili, tak bych ho dovnitř vzala. Chybí mu teplo a společnost.

To je Zlobřík

Obrázek
orionka-2
orionka-2 18.11.2024, 22:37:02 xxx:xxx.23a9:9b5e
Coudas:

Kde jsou v ČR husý lesy…  nechám si poradit… nemám tucha. Všude, kam jezdíme, lezou lidi…

Zkuste severní svahy Jizerských hor.  Ano, lidi lezou všude, musíte jít za hnusného počasí 🙂)

orionka-2
orionka-2 18.11.2024, 22:35:53 xxx:xxx.23a9:9b5e
Bodlinka:

kde jsou v čr ještě nějaký hustý lesy?

Kdo hledá najde. Zkuste Lužické hory. Třeba. I v Novohradských horách se dalo zabloudit. Ale tam už jsem docela dlouho nebyla. Snad je nevykáceli, jako Vysočinu.

orionka-2
orionka-2 18.11.2024, 11:08:58 xxx:xxx.3895:a624
Fikovnice:

Raduš, tady od rána pochcávalo (pardon za výrazivo), teď se oblačnost už skoro roztrhala. Ale je kosa…a bude hůř.😀

Jo a jakési větry😄 myslím hlásí, že přijdou. Zde zatím v tomto smyslu klid. Já jdu dnes s komplet ulomeným zubem k dr. Bohužel dolní 6, což je stěžejní zub.

U nás konečně krásně !

Obrázek
orionka-2
orionka-2 18.11.2024, 11:03:12 xxx:xxx.3895:a624
Fikovnice:

Ale tak já se s Vámi nemíním přít. Podle mě je to zbytečné. Máme prostě jiné politické názory a to se vztahuje i k historii někdejší ČSSR.

O tom, že Slovensko bylo taženo Českem hospodářsky nahoru, jsem přesvědčená. Ne nějakým svým pocitem, ale tím, co jsem za život přečetla o tom různých článků, pojednání, zhodnocení, novinových sloupků. A neumím si představit, že by všechny byly jednostranně zaměřeny. Na druhou stranu třeba nepopírám, že zrovna příjmy z cestovního ruchu mělo větší Slovensko, právě kvůli Tatrám.

Jak taženo Českem ( co je to vůbec Česko ? ) ? Byli jsme jeden stát, a měli jsme svou důležitost. A budovalo se tam i tady, jak bylo potřeba, aby celý stát byl prosperující. Byli jsme i tak poměrně malý stát a teď jsme dva poloviční, které nemají váhu ani jeden, nemáme průmysl, nemáme funkční zemědělství, nemáme potravinovou soběstačnost….ani tam, ani tady  a jen si s námi vytírá celá EU……a bude hůř. A to mám dojem, že s průmyslem je na tom Slovensko o trochu líp, ale nevím to.

orionka-2
orionka-2 17.11.2024, 15:48:06 xxx:xxx.c144:91ad
Daja:

Házím na to nočník- to je kakáč nebo WC😉 ta velká bílá mísa.

Dája

Bylo to prozaičtější. Znamenalo to jednoznačně “seru na to”, ale takhle jednoznačné, to bylo v naší pubertě nepřípustné, neboli na pár facek.

orionka-2
orionka-2 17.11.2024, 13:49:13 xxx:xxx.c144:91ad
Fikovnice:

No a co si o něm tedy myslíte Vy?

Můj názor je, že měli jednoho kandidáta za 18, a druhého bez dvou za 20.

Trump (netřeba více specifikovat) vs. woke levičácká aktivistka!👎

Pusťte si Chauna (odkaz 13.36 ). Celé je to zajímavé, ale pro vás 22. minuta (cca ) “proč Trump ”

orionka-2
orionka-2 17.11.2024, 11:59:21 xxx:xxx.1512:cabe
Coudas:

Byl to Američan 🙂 

I Američan mohl být vystudovaný v Praze 🙂) ( vtip, nadsázka )