Buggyra:https://dum.bazos.cz/inzerat/193345486/hydraulicky-lis-na-ovoce-drtic-srotovnik-struhadlo-mlynek.php
tohle bude nesmrtelný
To by mě přežilo 😀 😀
Buggyra:https://dum.bazos.cz/inzerat/193345486/hydraulicky-lis-na-ovoce-drtic-srotovnik-struhadlo-mlynek.php
tohle bude nesmrtelný
To by mě přežilo 😀 😀
Zrzavci:Vidím to stejně. co je levný- jako můj malej multifunkční z Lidla, tak ten je přesně tak na to , mrsknout tam denní dávku , roztočit noáe - nemusí se strouhat, nože to nasekají - a je to, ale z těch nových věcí už jen ty velkoroboty. Mám starej - něco podobnýho
https://cdn.aukro.cz/images/sk1658516390249/730x548/kuchynsky-robot-eta-0024-128268535.jpeg
a ten to umí, ale už se takovýho asi nic nedělá
Jj, nemusí to strouhat, teď jsem to taky dala do robota a rozmydlil no nožema napadrť, ale ulomil se mi tam ten střed, na kterej se dává víko , no kouknu doma na značku a pak kolik by to stálo, ten díl
Anonymní:Na dvě tři kila týdně je tohle bezonkurencni pecka
https://www.dedra.cz/cs/da31921-ctyrhranne-struhadlo-z-chirurgicke-oceli
Struhadlo mám, ale už mě po dvou kilech strouhání dost bolí ruka. Nemládnu a musím si ruce šetřit 🙂
efe:Se teda obávám, že nic malého, levného pár kg mrkve najednou nenastrouhá. To by tak zvládnul možná můj velký kuchyňský robot. Vše ostatní, co je malé, to umí jen po kouskách.
Stačilo by 2- 3 kg, třeba 1x týdně po dobu několika let
Holky, potřebuju typ na něco elektrickýho co nastrouhá pár kilo mrkve a řepy na ráz , aby to vydrželo i pár let a nestálo to majlant. A nebylo to veliký jako krá….va 😀. Porouchal se mi robot na kterým jsem drtila zeleninu pro psy a nevím jestli má cenu kupovat ten díl.
U nás podobně, mimo cibule sežerou snad všechno .
Sarah:Mně se konečně po letech povedlo sehnat jinýho dodavatele, než Vetamix. Nemůžu teda říct, že bych nebyla úplně spokojená, servis poslední roky naprosto perfektní, ale ta kvalita fakt není taková, jak jinde. Třeba kuřecí jsem přestala brát úplně, protože fakt smrdělo.
Já jsem spokojená s Do psí misky
Takovej odpad……
Nebojte, já se hádat nehodlám, jen když jsem to uviděla, vzpoměla jsem že tu nedávno psala že už krýt nebude
a hele, přitom už Leithian psala, že kryl 2x bez PP a už nebude….
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/193353228/jezevcik-dlouhosrsty-coko-merle-kryti.php
LK:To poznám. Aj moje malé trdlo je podobné. Očkovanie vydrží len tak-tak. Fyzio sme zatiaľ nepotrebovali, ale chcem tam ísť aspoň na psí fitness…
Dostávají Geloren, předtím měli dlouho prášek z mořskejch potvor a žerou syrový mletiny, kde je semletý kdeco 😀
Aluška:Dneska je to 9 let, co ke mě přijela lidožravá Bess ze Slovenského hnojiště. Stárne mi holka jedna, sice se pořád bojí všeho a všech, ale třeba letos ještě nikoho nekousla…..
Tak jsem to zakřikla a na svoje přivezeniny požrala v lese chcíplýho zajíce …..je jak sud a kudy chodí tudy se…trousí 😀 😀
Doron:To je ale dobrej nápad, už googlim dornovku v Praze.
Nemáte tip prosím?
V Praze neznám, ale na netu je seznam dornovkářů doporučených terapeutů
jenže pes hned do něj a od toho má právě ty hnutý záda
Idorek byl ještě v pátek na Dornovce, po tom napadení ohařkou a měl hnutej krční obratel….
Vahine:Tohle zažívám taky s běloušem, oddanost a závislost na mě, a to kdekoli a řekla bych, že je to u Vás i u mne tím, že jsou z útulku, ale především je to tím, co zažili než se do útulku dostali. Můj byl ztracen (rozuměj byl vypuštěn a opuštěn předchozími páníky) a hned, jak ho vytáhly děvčata z Dočasek z útulku, s ním mohly chodit na volno. On byl ztracen nerad a pamatuje si to furt. O většině toho, co zažili předtím, nevíme…
To samý Idorek, už nechtěný majitelem. Ten mi odezírá myšlenky a nejradši by trávil každý den celý den u mě na klíně. Oproti tomu Slovenská lidožravka byla hodně dlouho, několik let, rezervovaná. Když jsem jí hladila, nebo nedej bože chtěla pochovat, měla jsem pocit, že to jen trpí. Teď po skoro 9ti letech u mě si dokonce už párkrát řekla, že chce pochovat a mazlit se taky nechá, hlavně večer a ráno v posteli. Už stárne, babča jedna 😀
Já teda napřed zásadně všechno vytáhnu z elektriky, než se v tom začnu hrabat. Ale před pár lety, když jsme mladým pomáhali s rekonstrukcí domu, jsem řezala několik dnů dřevo na cirkulárce a docela jsem měla strach.
Verun:nakouknutí na třetí víčko: no tak jsem toho zase hned nechala, a to jsem jen občas jsem někam klikla…srdceryvné příběhy, červená knihovna, polopravdy, prosím dejte….nemusím se vším zavzdušňovat. uf ještě že mě to minulo…twl kde berete čas trávit před diskusí xy hodin?
Mám to stejně, nakoukla jsem a honem rychle zase pryč, tohle nemusím 😂
Já taky něco napíšu k té češtině, ne kvůli gramatice.U nás v ulici se nejspíš trochu zbláznila jedna paní. Dřív byla normální, pak začala na sousedku, jejíž babička kdysi žila s dědečkem té druhé, řvát skrz tůje nadávky, když občas vnoučata na zahradě skákala do bazénu a u toho ječela. Ne celý den, na bazén odpoledne padá stín a je dost hluboký a voda studená. Nebo při narozeninovém večírku. Strhla jí okap z přístřešku u plotu a hodila do zahrady. Na dceru právničku ( a velmi dobrou ) hulákala že je studovaná kr…va. Došlo to tak daleko, že si ta normální s vnoučaty postavila 2metrový betonový plot a tu druhou sprostou to přestalo bavit řvát do betonu a obrátila svou pozornost na sousedy po druhé straně jejího domu. Ta si to nenechala líbit a jeden takový “rozhovor ” opět plný nadávek jako profesorská krá… a i daleko hrubší, ale nebudu vypisovat, nahrála. Věc šla k přestupkovému řízení, ta hnusná dostala pokutu, odvolala se a té normální paní profesorce přišlo od úřadu vysvětlení, že se vlastně nic nestalo, že doba zhrubla a že ty urážky vlastně jsou teď normální…kde to jsme, jaká doba zhrubla, slušné chování je přece pořád stejné….
Tak Idy dobrý, teda vzhledem k věku, ještě jdem příští pátek pro jistotu na Dornovku. Kontrola na vet byla dost vtipná, doktor vyšel a povídá, tak jak to vypadá ? Říkám mu, že já myslím, že dobře. On na to, tak ukažte jak chodí. Šla jsem směrem k němu a Íďa brzdil a táhla jsem ho smykem. Tak říkám, já teda půjdu směrem od Vás. Tak to se rozeběhl, vet říká že je v poho a už jsme mazali do auta 😀 😀
Já musím taky pochválit mojí lidožravou Slovenu, na konci měsíce bude mít 9té přivezeniny. Letos už se nechala párkrát nenápadně pohladit od cizích, ale musí to být fakt nenápadně a letos ještě nikoho nekousla …….