02.02.2026, 12:52:03 xxx.xxx.224.101
Mně takhle kocour uzmul jeden kuřízek. Musel ho zhltnout jako ta krajta, nenašla jsem po něm ani stopu. Stačilo mu pár minut, kdy s ním byl o samotě.
Mně takhle kocour uzmul jeden kuřízek. Musel ho zhltnout jako ta krajta, nenašla jsem po něm ani stopu. Stačilo mu pár minut, kdy s ním byl o samotě.
tak to já když mám maso tak bych si netroufla ani se otočit, natož někam odběhnout, to je jasný recept na veganskou alternativu.
jako Nora je hodná, ale kočky berou všechno smykem.
K tomu Hulínu, Nora má velice kladný vztah ke krmení, ale jednou měla granule z Hulína a ty jedla opravdu s velkou nechutí a pod tlakem hladu.
Bodlinka:tak to já když mám maso tak bych si netroufla ani se otočit, natož někam odběhnout, to je jasný recept na veganskou alternativu.
jako Nora je hodná, ale kočky berou všechno smykem.
K tomu Hulínu, Nora má velice kladný vztah ke krmení, ale jednou měla granule z Hulína a ty jedla opravdu s velkou nechutí a pod tlakem hladu.
Njn, já to věděla, jenže to je takový ten momentální zkrat nebo co. Prostě zazvoní zvonek a běžíte. Teď už si na to dávám sakra pozor. Mezitím teda byly sežraný mimo těch bifteků nějaké synovy hamburgery, rohlíky jeho kamaráda a sem tam nějaká buchta. 😄