- Příspěvek #114214
- Nahlásit
Dobrý den, váš dotaz je příliš rozsáhlý pokud vás zajímá něco konkrétněji, klaďte třeba postupně otázky. Křečků chovám spousty, ale psát vše o chovu je velice obsáhlé a časově náročné.
Ahoj, dneska jsem si koupila křečka syrskéhodala jsem mu jméno Alvin,je to takovej chlupáč,trochu se bojí není uplně ochočenej,ale odpoledne mi usnul na rameni ❤. No tak jestli by jste mi poradili různé tipy a rady všeobecně :)
Krmení jsem mu koupila od značky BRIT,takže podle m docela dobrý...
a koupila jsem mu i klec která má jakoby druhý patro,a tam vede nahoru taková ta plastová roura,jenže on se tam nevejde :D takže mu budu muset koupit nějakej žebřík :D
Budu moc ráda když mi sem napíšete o vašich křečkách,zkušenosti atd :) děkuju:)
Dobrý den, váš dotaz je příliš rozsáhlý pokud vás zajímá něco konkrétněji, klaďte třeba postupně otázky. Křečků chovám spousty, ale psát vše o chovu je velice obsáhlé a časově náročné.
Tak třeba bych potřebovala poradit,protože on vůbec nejí,mám ho asi čtvrtý den,a taky vůbec nepije..co mám dělat?
Málokdy uvidíte křečka pit, stačí mu par kapek, navíc ma noční aktivitu takže pije casto v noci. S krmením je to podobně, určité už jedl i pil jinak by 4 dny nevydržel. Mějte na mysli ze je to malý tvor a stačí mu tak male množství.
Jak často stříhat drápky a jak ho u stříhání držet?
Křečkům se drápky nestříhají. Křečky jsem měla a mám a nikdy jsem jim drápky nestříhala..není zapotřebí. Jim drápky nerostou tak jako morčátkům ( těm už stříhat musím)