Já tohohle retrívra viděla jen jednou, takže ho vlastně neznám. Ale i za tu chvíli mi strašně lezl na nervy nepřetržitým nadšeným kničením. Já bych to nesnesla, musím mít doma takové ty rezervované, klidné psy. I fenka co teď máme je až až přátelská. Ale zas je opravdu chytrá a poslušná i tak jsem ráda že pes je kliďas. I když upřímně až tak chytrý není, čubiny ho vždycky chudáka ošidí.
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 24.06.2024, 13:24:28
Hele asi jo, jako u vsech psu (a zvirat a lidi) jsou proste povahy ruzne. Ale ti toleri co znam ja jsou proste takovi “vnitrne neklidni”.
Vlastne mi trochu pripominaji naseho autistu Otika kdyz k nam prisel. Vsechno bylo “juuu” a “jeee” a porad tlapkal a cumakoval a nevydrzel chvili sedet. Nastesti teda nekvicel. To u nas zastava Skvara 😀
Asi jediny celkem klidny tolery v ramci toho co popisuju jsem videla u Martiny Garove. Ta s nima zvlada jak toleri praci, tak praci podle nasich ZR a to teda smekam.
Ano, tak nějak tuším, že toller je sice krásný pes, ale nejspíš nic pro mě. Jinak ta cena, to jsem si vycucala z prstu, aby tu nevznikl dojem, že tolik ten pes stojí. Já vůbec netuším, kolik stojí. Ono jich není moc, je na ně čekačka a prověřovačka, takže věřím, že na 5 štěŇátek se najde 30 lepších budoucích majitelů než jsem já.
Kolegyni stále vyvolávajú na nejaký vrh šteniat z roku 2020. Na inzerát, v ktorom je napísané, že sa psy narodili v květnu 2020. Vyvolávajú jej každý rok od dubna. Fun fact - nemá žiadne psy, asi len preklep v telefónnom čísle.
Kolegyni stále vyvolávajú na nejaký vrh šteniat z roku 2020. Na inzerát, v ktorom je napísané, že sa psy narodili v květnu 2020. Vyvolávajú jej každý rok od dubna. Fun fact - nemá žiadne psy, asi len preklep v telefónnom čísle.
Normál. Mě tak nedávno psala baba na štěňata narozený v říjnu 2010, který navíc byly na peswebu v sekci mašlí nový domov. Lidi jsou idioti a nečtou. Zajímají je jen fotky.
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 21.05.2025, 11:45:49
Mě léta psali lidi o štěňata jen kvůli pár článkům o plemenech, který jsem napsala a který byly zveřejněný na webu kde se ani nikdy žádní psi neprodávali.
Tak si třeba dotyčný nevšiml datumu… mě už se to kolikrát stalo, že někdo vytáhl starou diskuzi a já taky reagovala na něco, co už nebylo aktuální…
Jani, ale vždyť je to tady v této diskuzi napsáno několikrát v příspěvcích, že ty nabídky jsou staré, už 2x to psala Varaxi. Já nevím, ti lidi asi trpí selektivní slepotou nebo co.
Jani, ale vždyť je to tady v této diskuzi napsáno několikrát v příspěvcích, že ty nabídky jsou staré, už 2x to psala Varaxi. Já nevím, ti lidi asi trpí selektivní slepotou nebo co.
No já si myslím, že to je ve své podstatě o tom, co píše kometa….lidi nečtou…otevřeš novou diskuzi a juchů, krásnej pes zadáčo…no tak ty kecy číst nebudu, popř. to jenom prolítnu, jestli někde není napsáno, že už někdo psa dostal a hop na konec, napsat, že mám zájem….