takže si dovolím.."chlap přijde ke stolu,kde sedí samotná žena ,a ptá se.."prosím vás,je vedle vás zaměstnání?..pardon,chtěl jsem říct volné místo"..…"už dlouho,že?..a jak se tak na vás dívám,dlouho ještě bude"🙂..
takže si dovolím.."chlap přijde ke stolu,kde sedí samotná žena ,a ptá se.."prosím vás,je vedle vás zaměstnání?..pardon,chtěl jsem říct volné místo"..…"už dlouho,že?..a jak se tak na vás dívám,dlouho ještě bude"🙂..
U nás právě teď výjimečná chvilka klidu a pohody. Ven jdeme až odpoledne.
Super, už jste pochozí. 🙂 👍
my dnes šli z Dubice kolem rybníků ke Skautské skále a dál údolím Pekla (když kvetou bledule, jsou tam davy, dnes tam nebyl vůbec nikdo) a Studenou roklí ke sv. Barboře nad Kvítkovem a dolů jsme spadli po Pekelských kamenných schodech… Moc hezká procházka (asi dvě a půl hodiny svižné chůze)
Jeste porad jsem nemocna, uz vic jak tyden. Ale ven se musi.
Nám včera přišel ten kobereček z Temu, velikost teda neodpovídá, ale jinak dobrý. 😊
Ajaj.. tak opatrně.
Začátkem prosince otevřeli kompletně zrekonstruovanou hráz Křižanovické přehrady, tak jsme konečně mohly s Bonnie spojit procházku po pravém břehu přehrady s levým břehem Chrudimky. Hurá, hurá, hurá. A pokud Bonnie nebyla první pes jdoucí po nové hrázi, tak téměř určitě byla aspoň první pinč 😂
My se dneska zabahnili jen tak zlehka okolo komína. Šetříme nohy na štědrej den a na předsilvestrovský výlet. 🥰
Ještě nám chybí 19km a máme za tenhle rok 600. 🤭
hm, to máme tak za cca 2 měsíce loudavejch procházek , jó důchodci se maj
😉(čas), u nás dnes polojasno, velmi příjemně kol 3°C
My venčili na námku, nutně se svařákem 🎄🐶 bělouš se tváří…nechtěl pózovat.
impact:My se dneska zabahnili jen tak zlehka okolo komína. Šetříme nohy na štědrej den a na předsilvestrovský výlet. 🥰
Ještě nám chybí 19km a máme za tenhle rok 600. 🤭
jen se zeptám - co počítáte do výletů? Jen ty delší třeba nad dvě hodiny??… nebo ty kam se přesouváte autem?? Znám víc lidí, co si načítají kilometry, a nevím, jestli tam počítat procházky v lese za humny a nebo jen ty, které protáhneme až do hor?? Co sčítáte??
Je to jen pro zajímavost, jsem líná počítat cokoli mimo vlastní práci 😄 stejně budeme chodit dál tak, jak nám to zrovna vychází a vyhovuje bez ohledu na hezké kulaté číslo
My na běžné procházky moc nechodíme. V týdnu vůbec, protože to nestíhám kvůli práci a kvůli tomu, že mám doma komrdesát psů k adopci. Než to po práci všechno pofackuju a než udělám všechnu práci kolem spolku, tak je večer. Takže v týdnu jsou psi jen doma a na dvoře.
Počítám tedy do toho jen výlety, kdy naložím psy do auta a někam jedeme. Víkendy, dovolené, volné dny ve svátky.
Ale já to nepočítám. Mám hodinky, kde si zapnu aktivitu chůze a vše mi to měří a vyhodnocuje samo. Viz screen.
Kulaté číslo řeším jen proto, že mi na začátku prosince chybělo něco málo do 600km. Taková moje malá motivace. ❤️
chápu. Mně hodinky měří kroky - bez ohledu jestli pochoduju do školy, při výuce, po zahradě a nebo na dvacetikilometrovém pochodu.
Jop, to mi hodinky měří taky.
Ale ty výlety je vyloženě zapnutá aktivita - chůze. A pak to měří ten daný výlet. Z toho mám i ty mapy.
Jo stačí zapnout na hodinkách aktivitu chůzi, sleduje to trasu, tempo, převýšení, délku kroku a podobné věci. Impact mě inspirovala, že bych si taky dala nějakou výzvu. Jako ujít tolik a tolik kilometrů jen se psem. Denně běžné udělám kolem dvaceti tisíc kroků.
😄 nic nezapínám 😄 … nenechám se hodinkama honit. Jejich hlášky “je třeba se zvednout” jsem vypla ihned… hodinky mi mají ukazovat čas, nic víc po nich nechci. Max kouknu na ty kroky…
hodinky ani nemám 😀 zato mám makro čočku k mobilu, takže i krátký procházky kolem mrtvých polí můžu obzvláštňovat, např
terčovník tmavý, terčovník šedý, misnička zední
taky fotím mechy, ale ty vůbec neznám, akorát prutník stříbřitý. Noře to připadá jako děsná nuda.
moc hezký obrázky. Myslím, že i můry a jinou havěť jste měla krásně zdokumentovanou
Tak jsem se pokoušela vyfotit hafany u stromečku. Když je na to člověk sám, tak to není tak jednoduchý a vždycky se najde aspoň jeden kverulant….. 😀 😀
Krásné vánoční svátky všem zde