»
Odpověď na příspěvek uživatele
Sardullah z 25.12.2024, 17:56:41
gatě spokojenost-i když-nohavice dost široký-by se hodily o číslo měnší a pas akorát,kdyby byly akorát nohavice,zase by mě byl malej pas….
ale dobrý,čelenka dobrý
od holek z BK dostanu v lednu k narozkám tu čepici na ten culík- dírou dole-jsem si vlasy protahovala nákrčníkem od GAPAY-jenže to jsem měla dlouhý vlasy,že šel culík vyčesat nahoru,ted mám po ramena-tak navrch vyčesat nejde,a je všech čepic mi vyskakují uši….
tak tohle s culíkem ven to doufám?vyřeší….
vložky do bot mě mega moc zklamaly☹️
vydrží jen tak 2 hodiny????
jinak jsem od přítele dostala zimní bundu ke psům-ale není psí-jakože nemá ty obří 4 kapsy a kroužky na vodítka a tak…
prostě normální zimní bunda….-hezká,všechno,
ale já neumím vylézt z domu bez pamlsků,hraček a tak…..
jako jo,tu soupravu co jsem dostala před devíti lety od přítele na Vánoce-gatě od Ščučky-jen studený šusták bez sítoviny,a bez ničeho….+vesta a zimní bunda od Ščučky,kde na těle jen flís,není tlustá+trošku zateplený rukávy,+kšiltovku
gatě šly časem ke švagrové,a bundu jsem už před rokem nenosila,nosila jsem tu růžovou psí podzimní pod kterou se vejde moře vrstev,nebo zimní tenká malá bunda…
no a přítele to štvalo,že cpu pod podzimní bundu zimní…
tak mi pořídil zimní,že jen kepsům…,jenže ta nemá ty kapsy,že….
takže budu shánět ještě pamlskovník….
jinak,než jsem kdysi ke psům nosila bundy a větrovky,nebo šustákový soupravy od tamanů,ze sekáče,a kdo mi co dal…-se slovy-ke psům je to dobrý-a kdyžtak to hod do popelnice….
ehmmm-zas ke psům člověk nemusí vypadat,jak kdyby z té popelnice vylezl,že…
tak roky,kdy jsem neznala tyto firmy,nebo znala pak už,ale zase mi byo líto peněz….
jen bych si sama sobě koupila vestu+tu sukni a vestu bych třeba nosila i přes zimní bundu…..
tak jsem právě kdysi nosila celoročně kedvinku..
no tak ted budu shánět pamlskovník…ještě…🙂
ale jinak jsem dostala šitej taško /batoh s knírači od paní-naprosto suer!!!xxx kapes,dá se to zmenšit na menší batoh,nebo zvětšit na velký,za 830kč,paní šije za 200kč i tašky s fotkou i vašeho psa
a pamlskovníky dělá taky
je teda jen na fejsu
šíté tašky a jiné
Jana Petrů
f Šité tašky tašky Jana