ještě že se s tím nemusím potkat…no možná někdy můžu , ale nechci takhle blízko …🙏
my ho potkali - a strach jsem necítila - spíš radost ze setkání s divokou přírodou. Byl také relativně blízko a dost sebevědomý - prošel nám přes cestu dvakrát, takže žádný pokus o rychlé zmizení. Nighta jsem chytla za obojek… takže i ten byl v klidu.
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 18.03.2025, 15:36:33
Taky jsem to vydělá v televizi a bylo vidět, že vlk byl asi spíš zvědavý než, že by zaútočil, ale člověk nikdy neví a já bych spíš ho chtěla potkat, ale bez psů a doufat, že to dobře dopadne., já jo👍.
Taky jsem to vydělá v televizi a bylo vidět, že vlk byl asi spíš zvědavý než, že by zaútočil, ale člověk nikdy neví a já bych spíš ho chtěla potkat, ale bez psů a doufat, že to dobře dopadne., já jo👍.
Bez psa by bylo ideál, ale ani tak by mi nedělalo dobře, kdyby se takto blížil…ať si raději měří Karkulku s babičkou, ty jsou na to zvyklí a vědí, že to dobře dopadne.
Jsem si chtěla venku sednout na schody u mola, vytáhnu běloušovu dečku z batohu, abych neseděla na studeným…a než jsem se stihla cokoli, ve vteřině tam hačá bílý milostpán 🤷♀️ říkám si, jak sis ho naučila, tak to máš 🙈 dečka-místo do vlaku, do hospody, kdekoli je fajn…ále nepůjčí a nepůjčí 😁
Jinak se dnes honil s mladým ohaříkem, tak jsem to točila na mobil a pokusila jsem se vyseknout foto, ale je to mázlé. Ježiš, ale ten ohařík byl táák krásnej 👌
takže 2 moje rady pro majitele malých psů-nemám-li 2 dečky-sednu na psí a psa dám na klín
nemám-li chovacího psa-posadím ho na dečku-at se nenachladí-a sama stojím-protože konkrétně mě doma pořád jako malé říkaly-nesedět venku a studeným-budeš nemocná!
takže nosím v batohu tenkou dečku s pěnové gumy pro sebe,na plechový/kamenný nádražní lavky
a závidím malého pejska co si hraje s velkým pejskem!!!
a rady berte s humorem🙂
Dafi v restauraci pod stolem-dečka ze sekáče pro mimi…
Jo přidám taky jednu veterinární….po loňské operaci kolene, mi psina minulý čtvrtek na tu nohu přestala chodit(skoro do roka po operaci- chybí měsíc) ,noha jí visí ,psina hopsá, občas se opře o špičku…. z klidu, žádná zátěž , večerní čůrání, nejsem máma, co se hned hroutí(už máme něco bebíček s nohama za sebou) a podala jsem prášky na bolest a čekám…no dneska teda veterina, čéška v háji( může se prý stát, jako komplikace po operaci) , takže ve středu OPERACE. 😂
Kdy my se pořádně projdem?
Jo tak ne patela, ale meniskus…umí být vzorný pacient.
😂 má ještě další tři nohy, kde si může ještě cokoliv pořídit. Hulím do ní horem spodem vždy nějaké chondo protektivum, tak jí snad do nějakých let funkční dochovám. Teď berem spolu dráp a hydroliz. kolagen.
Dnes se konečně oteplilo, mrazy jsou aspoň prozatím pryč, tak jsme hlavně procházkovali, i když pořád jen kolem komína, ale snažila jsem se fotit z jiných úhlů, aby to nevypadalo pořád stejně. Holky šly až k večeru, to už bylo sluníčko skoro za kopcem.
Jo tak ne patela, ale meniskus…umí být vzorný pacient.
Teda Verun, je mi vás i vaší fenky líto, vy si teda užijete. Přeju, aby se vše brzy uzdravilo, psina byla vpořádku a nic dalšího se už nepřihodilo. Kam chodíte na veterinu?
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 20.03.2025, 22:01:30
Beru to s humorem 😊 však to dopadlo nakonec tak, že jsme se na psí dečku vešli oba, já chytla bělouše kolem ramen a čučeli jsme chvíli na probouzející se přírodu…miluju jaro!