efe:Po týdnu zdravím osazenstvo. Tohle mi chybělo ❤️
Vidím, že jsou všichni na volno 👍
My jsme koupili ten protikuní sprej, ale zatím …. ehm, někde v garáži je…. takže osobně nemůžu říct, jak funguje nebo ne. Ale třeba jo?
Zrzavci:Háský hřišťátko máte, závidím. Běloušek je žiškovník!
Musím neskromně souhlasit, že hřiště je moc hezké. Hřiště má dvě části, přibližně stejně velké, obě oplocené. V jedné je několik stromků a tráva- je na tryskání nevyběhaných psů a taky na seznamování. Ve druhé části jsou vepředu všechny ty překážky, přebíhací střecha a jiné agility udělátka pro malé psy a vzadu totéž ve větším provedení pro velké psy. Nemá to chybu, myslím si. Profíci by tam mohli najít chybu, já ne. 😉 jsou tam pro pánečky i lavičky. Připadá mi to hřiště dokonalé! 👌
Jestli nemáte kuny v garáži, tak sprej funguje. Pouze jeho přítomnost je odradila😂. ( Tohle samé mi tvrdil manžel o postřiku mšice😂.)
Pouze jeho přítomnost je odradila😂. ( Tohle samé mi tvrdil manžel o postřiku mšice😂.)
😀 😀 😀 nechám přečíst druhé půli 😀 😀
Hm, to zní dobře ten popis. Pokud kladina, áčko a houpačka nepůsobí nějak nestabilně, nebezpečně, tak supr.
My měli zase ve 120 škodovce v zadní sedačce myší hnízdo…jak jsem to odklopila,jsem se zděsila..molitan natrhaný na kousky…Jinak, my-ještě u našich mívali tchoře..aspoň máma říkala,že vajíčka vypitá a prý smrad..na hůru táta dával pasti….Jsou teď ještě vůbec tchoři?? Zdenka má puštěné nonstop na hůře nad slepicemi rádio..aby jí tam nelezly kuny…Buggyro,za kolik jsi sehnala pšenku?..Já teda měla ječmen zadara-jako cenu na plese,50kg za 300,-..Nikdo to tam nechtěl(jsem psala)..tak mi ho pořadatel dal grátis,že jsem se o něho zajímala..chtěla jsem ho vyhrát…
Ten děda je teda dílo😟Buggyro..a toho se já bojím,že mě to taky potká🤭
Alčo, naházej tam vyčesaný psí chlupy. Sousedům kuna sežrala kabely u dvou aut,sousedka volala,jestli jim načešu chlupy🤣 a fakt to zafungovalo, dali je pod kapoty a od té doby,ťuk ťuk zatím kuna akci neopakovala
Já se teď hecla a trošku obměnila náš rajón, ať to nemáme pořád stejný, tak jsem teď párkrát naložila Efíka do auta a vyjeli jsme běhat na Kokořínsko. Máme to tam cca 20minut. A bylo to moc fajn, jen jak to tam neznám tak je trošku otravný pořád vytahovat mobil, abych se neztratila. Trošku mě překvapili mufloni asi 5 kousků.
janaa:Alčo, naházej tam vyčesaný psí chlupy. Sousedům kuna sežrala kabely u dvou aut,sousedka volala,jestli jim načešu chlupy🤣 a fakt to zafungovalo, dali je pod kapoty a od té doby,ťuk ťuk zatím kuna akci neopakovala
Jé, díky, zrovna zítra budu česat všechny tři, chlupů bude dost. 😁
Po týdnu zdravím osazenstvo. Tohle mi chybělo ❤️
efe:Po týdnu zdravím osazenstvo. Tohle mi chybělo ❤️
Vidím, že jsou všichni na volno 👍
Kdepak, obě dámy s couračkou.
tak tedy Yoda na konci března
a ty nepsí - nedělní hrad Roimund (ale šli jsme na tradiční procházku za lýkovci), pak lesy za humny a v Karlově a dnešní Modlivý důl a podléšky na Slavíčku
jako vždy..krása🤗..ty kořeny..splávek už mám na ploše🥰
Vycházka s kamarády, 6 kluků to umí pořádně roztočit.
dnešní Středohoří - vše klaplo na jedničku. Odjezd ráno v šest (tedy vlastně v pět), v osm jsme byli pod Milou. Vrchol Milé - stovky hlaváčků a krásné výhledy. Popojeli jsme na parkoviště na Rané - a tam syslové běhali, zajíci skákali a Yoda se nestačil divit (byl na vodítku). Opět jsme vyfuněli na vrchol - a vichr funěl víc jak my. Yodovi vlála ušiska. To chudák nevěděl, že se autem zase posuneme jen kousek - do vedlejší vesničky Mnichov... Letos jsme vynechali Oblík (hlaváčků jsme se namlsali už na Milé i Rané) a poprvé zdolali "bráchu od Oblíka" - Srdcov. Strmý sestup mezi kamením ve vichru neměl chybu - i Yoda šel velmi opatrně (a to byl navolno). Odměnou byla rodinka konikleců, které se přede mnou na Milé schovali... Hezky jsme si zastoupali a zaklesali... hezká procházka za jarními kvítky…
Ty kořeny stromu mi připomínají místo, kde Gogh namaloval svůj poslední, pravděpodobně poslední obraz. Nádhera🌷…a ten 5. obrázek 🙈 vidím malého krokolýla…no a Yoda s “klacíkem” a ty jeho uši….ty uši si za chvíli uváže na mašličku, jak hopká 😊
dnešní výlet na tři kopce (Milá, Raná, Srdcov). Každý má tři fotky - aby si to nezáviděli. Ta sedmá se jmenuje “hledej sysly” a ta desátá ukazuje, že silný vítr umí zvednout i ty obří ušiska
má šest fotek každý kopec… nějak se mi to násobení vymklo 😄