Aktuálně: 2 266 inzerátů289 056 diskuzních příspěvků20 837 uživatelů

Jak se vám venčí?

Trickyvoo
Trickyvoo 03.04.2025, 08:13:47 xxx:xxx.66b1:57a7

Jinak, co jsem včera četla, že v Libanonu střílí čápi pro zábavu, jsem ráda, že tihle se vrátili. 

Vahine
Vahine 03.04.2025, 09:59:47 xxx.xxx.16.117

Náš bělouš se včera pozdě večer na procházce zamiloval až po uši a chtěl si s fenečkou hned i děti dělat, tak říkám nene, pojď ke mně, uvědom si, že jsi kastrovaný 😄 🤦‍♀️

Jj, je jaro 🌷

Obrázek
Vahine
Vahine 04.04.2025, 13:27:46 xxx.xxx.16.117

Nejhodnější pes je unavenej, tak si bělouš zařádil a teď hajá a panička jede pařit se spolužačkama 🫡

Edit: Jestli se vám zdá kožich zubatej, tak je trochu no. Stříhala panička a nůžkama, strojek nemáme….

Obrázek Obrázek Obrázek
Sardullah
Sardullah 04.04.2025, 15:01:39 xxx.xxx.221.216
Vahine:

Nejhodnější pes je unavenej, tak si bělouš zařádil a teď hajá a panička jede pařit se spolužačkama 🫡

Edit: Jestli se vám zdá kožich zubatej, tak je trochu no. Stříhala panička a nůžkama, strojek nemáme….

Obrázek Obrázek Obrázek

No tak si to se spolužačkama užij😎…my trochu pacovali na zahradě a Gina nakonec usoudila, že je horko a že jdeme domů…no tak jsme doma a čekáme až se trochu ochladí.

Sardullah
Sardullah 04.04.2025, 15:05:58 xxx.xxx.221.216

Ještě bych chtěla dát zde do pléna takovou rádoby veselou historku z natáčení…nebo spíš náhled do života s pyrenejcem, i když se to netýká venčení…

Sázela jsem jabloň a mám takový plastový zahradní vozíček…skorem nic to neváží, ale na přiblížení pytle se zeminou na místo určení to stačí. A jedu s vozítkem zpátky na dvůr a Gina leží v cestě…obejít nejde…říkám “Gino uhni”…"polib mi zadel"…"já tě přejedu".."tak přejeď"…tak jsem si myslela, že když do ní drcnu tím vozíkem tak uhne…no ne…přejela jsem jí celou a ani nehla brvou, takže asi tak.😴

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 04.04.2025, 19:58:15 xxx.xxx.153.254

Malej si pohrál   s bráchama  doma, ale na procházku jsme šli bez něho. Byla dlouhá a on je na svůj věk veliký a klouby netřeba přetěžovat. Bylo krásně, ale prý ne pro barzojíky. Pro ně je provozní teplota od 10°C dolů.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Vahine
Vahine 04.04.2025, 20:27:23 xxx.xxx.16.117
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 04.04.2025, 15:01:39

Děkuji Ti👍 bylo to skvělý! Neměly jsme ani kapku alkoholu a stejně byla sranda, skvělá duševní očista.  Ovšem teď už jedu domů a těším se, až půjdeme s běloušem na čůrandu 🐶

Dafi
Dafi 04.04.2025, 20:41:52 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 04.04.2025, 13:27:46

Vahine-šmikala jsem Žeryka sice strojkem,ale s nástavcem,at není moc nakrátko,takže to má tak 1cm…

a máti přítele-bude mu zima-já má svetr,3 bundy a pláštěnku a máti-a mě se líbil s delšíma chlupama…tož tžak no..

pes ostříhanej s nástavcem vypadá jak okousanej bobrem…

takže pohoda

a vašemu Bělouškovi to moc sluší!!!

fotky mám akorát s venčení s koníkem….

Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 04.04.2025, 20:48:39 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 04.04.2025, 15:05:58

Sardullah,to je hrozný,Vás ten váš čoklík má úplně na háku🙂

ale JÁ SU NA TOM JEŠTĚ HŮŘ NEŽ VY!!!!!

nejenom,že si na mě chodí Dafina stěžovat skorotychýni!!!-skorotchýně jí chová na klíně a říká-tak mě řekni,co se děje,co ti dělaly?a můj šedej rozmazlenc-dělá něco jako-hafuuu,bruu,hafůů-tahlým tichým smutným hláskem!!!!

a když jsem jí v pondělí večer řekla,at jde čůrat a drbala jí v posteli do zad,tak se zvedla,lehla si na přítele a strašně ho olizovala vrtěla ocáskem,a on ji utěšoval,že teda chudinka nikam nemusí!!!

já teda vytekla a pak jsem ji u dveří nadala☹️

ale stejně,když jsem viděla,jak se šla tulit a mazlit za pánečkem,že ona teda nikam nejde a on ji to promine…je to potvora:-()

Vahine
Vahine 04.04.2025, 22:45:36 xxx.xxx.191.8
Dafi:

Vahine-šmikala jsem Žeryka sice strojkem,ale s nástavcem,at není moc nakrátko,takže to má tak 1cm…

a máti přítele-bude mu zima-já má svetr,3 bundy a pláštěnku a máti-a mě se líbil s delšíma chlupama…tož tžak no..

pes ostříhanej s nástavcem vypadá jak okousanej bobrem…

takže pohoda

a vašemu Bělouškovi to moc sluší!!!

fotky mám akorát s venčení s koníkem….

Obrázek Obrázek

Děkuju a Vám to moc sluší na koni 👌 to musí být žůžo!

Sardullah
Sardullah 05.04.2025, 09:23:42 xxx.xxx.189.104
Vahine:

Děkuji Ti👍 bylo to skvělý! Neměly jsme ani kapku alkoholu a stejně byla sranda, skvělá duševní očista.  Ovšem teď už jedu domů a těším se, až půjdeme s běloušem na čůrandu 🐶

Tak to jsem ráda, že se to povedlo..😎

My se už několik let scházíme se spolužačkama ze střední…byly jsme tam jenom 4 holky…plus s námi chodí jedna, které s námi chodila jen do prváku. Většinou nám to vyjde tak 2x do roka. No jak MY HOLKY stárneme, tak se samozřejmě probírají už i zdravotní neduhy…ale ve finále si to vždycky užijeme a nařehtáme se.

Je zvláštní, že i po těch 34 letech (fujky, to je číslo), co jsme ukončily prumku a po tom, co má ta která z nás odžito, jsme vlastně v tom základu furt stejný.

On ten náhled na věk je relativní…mojí mamce je 84 let a teď nedávno mi říkala, že umřel jeden její známý a řekne “ale mladej kluk bylo mu 72 let”…tak zase to mám před sebou ještě tak 20 let a bude ze mě mladá holka 😄

Sardullah
Sardullah 05.04.2025, 09:31:56 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 04.04.2025, 20:48:39

No tak pozor…ta čůza moje bílá si taky umí jít k páníčkovi postěžovat…

Sardullah,to je hrozný,Vás ten váš čoklík má úplně na háku🙂

…to není o tom, že mě má na háku, to je o tom, že ona je šetřič energií a z jejího pohledu nebyl důvod se zvedat, což nakonec byla pravda…😇 

Ale  v klidu…myslím, že obecně majitelé “normálních psů” omdlívají, když jim nastíním život s pastevcem. Vůbec si neumí představit, že by jim takhle pes fungoval resp. z jejich pohledu spíš nefungoval…vlastně absolutně nechápou. Nechápou, že tohle může mít někdo jako pravé ořechové…ale myslím, že naopak majitelům koček na tom nepřijde nic divnýho…😎

Dafi
Dafi 05.04.2025, 15:50:14 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 05.04.2025, 09:31:56

POČKEJTE VY JSTE MĚ NEPOCHOPILA!!!

To bylo ze smajlékem,že Vás má na háku,jakože to nemyslím vážně!!!!!!

koukám,jak píšu divně po Moravsky….🙂

já si pochopitelně nemyslím,že Vás má tak velkej pes na háku,jen mě to pobavilo s kolečkama:-!

strašně mě baví jak píšete,bych s váma šla na kafe,s Váma musí být prča🙂

jinak ke kamarádkám,

já se zrovna před týdnem viděla v BK s kamarádkama,s naším 4 co se známe vídáme od osmé třídy a 2 se znají od sedmi let-seděly spolu v lavici,

a i když bydlíme každá jinde,jedna až u Prahy,

a v BK akorát 2 pracují,tak se 4 krát ročně sejdem na narozky,

oni teda ještě na Vánoce,to já díky práci ne,

já se z 2/jednou sejdu když tam jedu v týdnu,tak zajdem na meníčko+s tou jednou na vycházku s Dafi,

všechny mají rády zvířata,jedna chodí na cvičák s čivavama,měla 14let entlebucha,

další má kočku,psy mají rády všechny,všechny mají rády vycházky,výlety,

ale…..

než se proberou děti-jejich,práce,chlapi+dovolený-oni hodně jezdí na dovči-v zimě hory,jinak moře,cizina,turistika…,zdraví,občas někomu z nás umře někdo blízkej…

tak už nezbyde čas na srandu a zábavu-což je škoda,☹️

Dafi
Dafi 05.04.2025, 15:58:34 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 04.04.2025, 22:45:36

děkuju,

byly jsme ted ve čtvrtek zase na Jalovým dvoře,zase stejnej koník,zase na vodítku a stejná trasa,spokojenost,

přítel se mě pořád ptá,kdy budu jezdit sama,ale já su s velikostí koníka-hafling,

a paní,se kterou pokecáme o psech,koních,tak jsem spokojená,

zatím mi to takhle stačí……

ted je nás v práci hodně málo,bude ještě mín…☹️

denně přesčasy jak hrom….

když se jde člověk po 45 minutách přesčasu zepttat,že by šel dom,a dozví se,že ještě paletu jednu menší vybalit…☹️

takže su uhnaná,vydeptaná,a u koníka to mám jako oázu pohody,+na ty záda fakt dobrý

budu ráda,když se tam jednou,2 krát měsíčně dostanu….

s mýma protisměnama…..bez auta,od zastávky je to tam kus velkej….

musím vám vyfotit okudlanýho Žeryka strojkem s nástavcem mám plastový nástavce a to blbě bere,musí se to po kouskách sunndávat ten nástavec a vyndávat z toho ta srst…

a,když nechci aby byl úplně nakrátko…

Sardullah
Sardullah 05.04.2025, 17:02:01 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 05.04.2025, 15:50:14

Nebojte…pochopila jsem to správně…spíš jsem asi já měla nějaké smajly přidat…😜

Sardullah
Sardullah 05.04.2025, 17:08:37 xxx.xxx.189.104
acher:

https://www.youtube.com/watch?v=RqfODGghWt4

i pastevec je normální pes

Ty hele zkoukla jsem…super, hlavně bezva ta informace o pastevcích na řetězu, to si myslím, že si spousta lidí vůbec neuvědomuje, že takový pes je potom vlastně nefunkční…ale teda to, že by pastevec byl “normální” jsem tam nikde nezaznamenala…naopak bych řekla, že ve videu byly vyzdvihnuty jejich specifika.

No nic, končí mi šichta, tak to pojedu dom probrat s tou mojí Kanimůrou…a uvidíme kdo je normální…já z toho asi nevyjdu dobře, si tak madam max zaťuká na čelo a řekne “no ty nejsi normální, tvoje starosti na mojí hlavu…dělej pusť mě ven, ať můžu zkontrolovat pozemek..a začni chystat večeři…určitě jsi zase zapomněla rozmrazit maso jako včera…”

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 05.04.2025, 17:39:11 xxx.xxx.153.254

Dnes jsme se byly s dcerou kouknout a pomoci na Evropské klubovce choďáků, bylo jich tam dost přes 200. Otevřené třídy  feny a psi cca po 40, ve veteránech 13 fenek, některé   i přes 12let a pořád frajerky. V pracovkách samý výborný. Měli v pohybu super drive. No prostě  hromada krásných a šikovných chlupáčů. Nenapadlo mě,  že  jich je tolik. Nedivím se, je to šikovná velikost i povaha.

Dafi
Dafi 05.04.2025, 18:14:09 xxx.xxx.136.20

tak psi učesaní,hroznej vichr,takže kousek od baráku mezi pole,zaházet hračku Žeryk zase válel sudy,Dafi na zahradě aport přes překážku a kladinu,,Žerykovi zaházet hračku a dom,psi vyběhaní….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 05.04.2025, 18:16:12 xxx.xxx.136.20

tak 3krát to tam být nemělo,omlouvám se….

nebyly by fotky z výstavy chodáčků?

musela to být paráda!

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.