moc gratuluji!
..děkuju🙂
..děkuju🙂
Tak u nás už sněží a je -1. Oproti včerejšku, kdy bylo kolem 20, velký skok zpátky do zimy.
ty teplotní skoky jsou peklo,přo přírodu,i pro nás….
moc gratuluji!
..díky moc
u nás ráno mínus čtyři…
Jinak k těm pelechům pro dogu - i kvůli otlakům (ale žádná naše doga s nimi neměla problémy) mají pelechy všude… No pelechy - něco jsou psí pelechy, něco standardní zdravotní matrace… Tato před obývákem na terase je polovina staré manželské postele… tedy rozměrově standardní lůžko. Je kryté horním balkonem - přesto občas promokne - ale nevadí to. Až se rozsype - projede se na sběrný dvůr…a ve sklepě máme ještě schovanou druhou polovinu
acher:https://www.youtube.com/watch?v=RqfODGghWt4
i pastevec je normální pes
moc hezký,zajímavý dokument👌
Dafi:s té první jsem úplně vedle!!!!!
plakát,obraz,tapeta-šmarjjjáááááá to je taková škoda,že to neprodáváte……
už ty stromy mám na ploše..váhala jsem mezi potůčky,ale ty jsem měla teď asi 3x…tak mám les…Prostě nádherné fotky přírody..vím,opakuju se,ale je to pastva pro oči..samozřejmě i Yodislav😇
Tak jsem zase pro nás obě vytáhla zimní bundy.
No toto! Kelišovi zase jedou bomby !👏👏👏
🙂
Acher, ať je koleno den ode dne lepší, Alánek později určitě bude pomáhat s rehabilitací🙂!
dnešní vycházka v Ž.lese,
a andulky-Polynka a Sofinka-ráno jsem jim pouštěla audio pohádky a komentovala je jak děda Komárek na Samotě u lesa..🙂
děkuji😂
Kilian:..dneska Keliš na Ulmanově memoriálu vyhrál s 90 body v kategorii UPR2…byla to jedinečná šance startovat v téhle kategorii, kdy nám snížili metrovou překážku na 40 cm a mohla jsem mít lehčí aport….
Tyhle vaše fotky miluju 🙂
Dafi:dnešní vycházka v Ž.lese,
a andulky-Polynka a Sofinka-ráno jsem jim pouštěla audio pohádky a komentovala je jak děda Komárek na Samotě u lesa..🙂
Dafinka ( kníračka) má krásné vousy. Vlastně je celá krásná.
.děkuju🙂
Keliškovi VELKÁ gratulace. To je fakt síla, co ti dva už spolu dokázli. Vyjímečná dvojice, která si spolu tak sedla. Klobouček
..diky moc🌻
děkuji moc!
je roztomilá-jak je taková podměrečná🙂