Aktuálně: 2 267 inzerátů289 070 diskuzních příspěvků20 837 uživatelů

Jak se vám venčí?

acher
acher 12.04.2025, 17:57:08 xxx.xxx.222.196
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 12.04.2025, 17:42:26

nádhera,gratuluji👍

bambule
bambule 12.04.2025, 18:01:08 xxx.xxx.72.39

Jaro na Moravě. Dodržujte pořadí sádek, sádek, vinohrad, sádek, vinohrad, sádek, sádek 😃. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sardullah
Sardullah 12.04.2025, 18:16:10 xxx.xxx.221.216
»

Šikulka náš bílej👍😍

Sarah01
Sarah01 12.04.2025, 18:35:22 xxx.xxx.162.253
Dublinbarzoj:

A naše miminko se venčilo na výstavě. Byl šikula, dostal pochvalu i doma od bráchů. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Moc vám to oběma sluší, gratuluju, krásný úspěch. 👍😍

Kilian
Kilian 12.04.2025, 18:37:19 xxx:xxx.93f3:34c
»

..velk  gratulace 💐

Vahine
Vahine 12.04.2025, 19:19:24 xxx.xxx.191.9
»

To je krásné! Moc gratuluji oběma. Moc Vám to sluší, oboum…s mimi to vypadá tak, že je na výstavě, jako  doma 🤗 jdu mu to! Mám radost s Váma. Kolik mu je, prosím?

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 12.04.2025, 19:24:14 xxx.xxx.153.254

Děkujeme moc, moc nás potěšil.  Byly to nervy, on je taková něžná duše,  úplně jiný než Satánek s Kejným. Hodně o všem přemýšlí a když se rozhodne, že “nemá nožičky”, tak jediná možnost, jak se přemístí z mista na místo je ho vzít do náruče a přenést. V kruhu by to byla super komedie🤣 . A to už  má skoro 30kg.  V pěti měsících. Ještě  s Dobíkem bude sranda. Ale je super, že  už je s velkýma dobrej kámoš. Dnes se půl dne neviděli a to bylo vítání a sdělování si zážitků.

Dafi
Dafi 13.04.2025, 00:04:51 xxx.xxx.136.20

dva dny venčení kousek od baráku,-bšhání s aportíkama,obíhání stromů,

dnes ráno s oběma kousek,pak s Dafi veterina štítná žláza krev,mezitím se projít než budou zhoršené ☹️ výsledky…

mezitím jsem kecala s majitelkou štěněte šeltie,že má chovku,13 psů,šeltie,pudli,a 2 austráláci-má obvyklí otázkajak venčíte tolik psů???
a obvyklá odpověd majitele většího počtu psů-mám barák a zahradu!!

venčí se tam,ani se mimo zahradu nevenčí…☹️

tak si vždy po takové odpovědi připadnu jak blb,když řeším kolik jak dlouho chodím ds mýma malýma psama…

v chovce by s nima nikdo nechodil-protožew přece barák-zahrada a moc psů,rovná se bez vycházek nebo občas…..no nic….,

po příjezdu z veteriny mě pítel hodil s Žerykemn do dědiny ke koníkm,tak jsem si učesala jednoho hnědáka,druhej-Dáreček,uši k hlavě těsně,jen jsem začala česat…☹️

no tak s Dárkem se holt ani česání dělat nebude no…☹️

tak jsem se pomazlila s koníky a šla s Žerykem dom….

a pořad odpolední a v noci dom…..

Obrázek
Vahine
Vahine 13.04.2025, 08:19:18 xxx.xxx.191.9

“tak si vždy po takové odpovědi připadnu jak blb,když řeším kolik jak dlouho chodím ds mýma malýma psama…”

Dafi, já to u bělouše taky řeším, aby byl vyskotačený a z toho života něco měl a byl zdráv. Včera jsme dali 10 km, a to je v kuse zatím pro mne maximum, ale snažím se. Každé ráno jsme spolu venku minimálně 40 minut…a má přímá sousedka? Ta má asi 5 let bulíka, stejného jako Verun. Změnila se u ní situace a teď ráno co tady přivolá výtah a pak zase přijede nahoru joo☝️, tak mezitím uběhnout pouhé 4 minuty. ☝️ Ten pes je venku čistého času MAXIMÁLNĚ 3 minuty. Někdy je bohužel panička i o minutu rychlejší. Hodí psa za dveře a jede do práce. Odpo je venku 15minut možná někdy víc a zmizla až  do večera a pes tak od 20-22h štěkal steskem a taky se zřejmě i chtělo? Někdo si v domě asi stěžoval, protože pes už večer neštěká, tak ho asi bere s sebou….aspoň, že tak. Ovšem to ráno, to ráno je hrozné!! Vždyť se nemůže chudák určitě ani dočůrat a bude mít z toho akorát močové kameny. Je mi ho moc líto!!! Už není tak nasvalený, jako býval 😔 pes je hodnej, ale s běloušem bohužel nejsou kámoši, jinak bych měla cuky domluvit to a vzít ho s sebou. 

Ta zahrada, jak popisujete, to je ještě docela zlaté…

Omlouvám se všem za dlouhý komentář, muselo to ven, trvá to dýl….

kometa
kometa správce
13.04.2025, 08:36:11 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 13.04.2025, 08:19:18

muselo to ven, trvá to dýl

Rozumím tomu. A proto mám kocoury, neb psovi bych nemohla zajistit ten správný život. I když jsem ho vždycky chtěla. Jsem soudná.

Dafi
Dafi 13.04.2025, 09:19:06 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 13.04.2025, 08:19:18

Vahine-ano,chápuu vás,

já když se vždy ptala lidí co mají víc jak 5 psů-8-10-13…

tak opověd-zahrada,vycházky ne..

vše majitelé chovek co vystavovaly,majitelé salonů psích…

někteří i na cvičák chodící…….

-jakože,tady byklo xxxx milionkrát řečeno,co potřebuje který plemeno za pohyb,kolik hodin denně v jakémkoliv počasí…

začátečníkům,že púůlhodina/hodina málo,že je to ,plemeno co potřebuje zaměstnazt mozek+tělo…….

to se tady řáíkalo psalo miliokrát začátečníkům,

že jen zahrada nestačí…

a pak si ten začátečník jede do chovky,mkde se dozví-většinou!!!!!!!

ven se nechodí,jen občas a ze staršími už vůbec ne.protože jsou starý…

a já jak blb lícu aspon 2 krát denně…

furt vymýčšlím zábavu-jasně,tophle mě baví-cvičit,

ale mám vešchny psy starý.kteří by už podle těch kynologů mohli být jen na zahradě,protože jsou staří……..

ach jo………

jsem tou slohovkou jen chtěla říct,že my si tady někdy říkáme-nemáá čas,at si nepopřizuje psa….

ale to by ho v těch chovkách,kde na ně není čas kvůli hodně psům,tam by jje neměli mít vlastně tak………..

nevím no……

a s tím bulíkem-to je prostě psycho,no,v tomhle je to zase to,to je prostě moc no…..,tam ten pes nemá být už vůbec…no…

ale zase,kdyby někdo pozoroval Dafinu v BK,KDYŽ JE TEPLO,TAK RÁNO VYCHÁZKA DELŠÍ,A PŘES DEN PIDI,NĚKOLIK PIDI,KDY JI NEMŮŽEM POMALU FYZICKY ODTÁHNOUT ANI OD PANELÁK☹️

Sardullah
Sardullah 13.04.2025, 09:48:40 xxx.xxx.221.216

Já mám velkou radost, že už je venku teplíčko, že už se člověk nemusí tak oblékat a tak…nemám ráda zimu. Bohužel teploty stouply nad provozní teplotu Giny a lokalita, co máme v pěšmo docházkové vzdálenosti od bydliště, tak tam je ještě podstatně tepleji než u nás na dvorku…takže budeme muset zase začít dojíždět někam, kde je příznivější klima a ideálně po cestě vodní zdroj, kde si ochladíme nožičky.

To znamená, že si ráno buď budeme muset brutálně přivstat a nebo nastartujeme můj automobilový vůz a vyrazíme do hor…jenže tam se dostanu tak max 1-2x týdně.

Včera jsme se vyprdelili až po devátý hodině…ještě jsme se tak půl hoďky zdrželi, když jsme si zalezli na prochajdě do stínu do lesíku a udělali lehací pauzu…to se Ginuš moc líbilo, protože chodilo dost lidí a psů a ona si to tak zvršíčku pozorovala, jenže pak jsme se vraceli a už bylo fakt horko a my máme celou cestu dom sluníčko.

Dneska jsme teda vyrazili dříve, když jsme se vraceli, tak jsme na úzké cestě potkali dvě ženský s německýma ovčounama…jeden z ovčounů už vyhrožoval z dálky, tak na ně volám, že se jim vyhneme, měli jsme vedle sebe takovej palouček…ale paní na mě volala, že ne, že se vyhnou oni nám, že by psa neudržela…tak zalezli do lesíka a toho radikála tam přivázala ke stromu. No tak jo…tak jsem v duchu doufala, že Gina nebude toho štěkajícího psa řešit a neřešila…prošly jsme jako dvě dámy, jak kdyby tam žádnej pes nebyl…akorát Maťula pokňourával, to on dělá vždycky, když potkáme nějakého psa a 2x jsem ho musela upozornit na to, že k pejskům nepolezeme a že tudíž nebude napínat to vodítko…teď si zpětně říkám, že jsem blbka, proč jsem mu nedala povel k noze.

No tak konečně jsem to já, kdo má ty vychované psy, se kterými není problém projít okolo jiného psa.

Matěj mě v sobotu příjemně překvapil, protože fakt bylo venku neobvyklé množství psů a on na volno pěkně poslouchal…jako jasně, on poslouchá, ale přeci jen jsem mu ještě úplně nevěřila, že by se za nějakým psem nerozběhl, tak včera mě utvrdil v tom, že se bát nemusím, že má to přivolání opravdu spolehlivé.

Jako já su šťastná, že už je hezky…bohužel se teploty dostávají nad provozní teplotu Giny a lokalita, co máme v pěšmo docházkové vzdálenosti od bydliště, tak tam je ještě podstatně tepleji než u nás na dvorku…takže budeme muset zase začít dojíždět někam, kde je příznivější klima a ideálně po cestě vodní zdroj, kde si ochladíme nožičky.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
acher
acher 13.04.2025, 10:31:23 xxx.xxx.222.196

Takhle vypadá hladový pes,když se s ním rozdělíte o hovězí žebra na polévku.🙂

Nakonec to začal žrát jen kvůli tomu aby mu na to nešly slepice.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 13.04.2025, 10:39:56 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 13.04.2025, 09:48:40

Velmi Vás chápu s provozní teplotou…..chjo..

protože na Dafinu dnes taky teplo-já šla spátr v půl jedné v noci…

jdu po deváté hodině kousek nad barák,směr k lípě,kde je sad nebo co,s lavičko,kde Dafi běhá ukazovat lavičku,OBÍHAT STROMY A ŽERYK TAM VYHLEDÁVÁ APORTY,TAK TAM DOLEZU-STRAŠNĚ MĚ BOLÍ ZÁDA☹️

no a plahočím se tam s Dafi na vodítku a to ji za sebou táhnu-pustit ji,tak stojí,a stojí a stojí a stojí tam dokud nevytáhnu pamlsek….

a k lípě občas jezdí auta…

a hlavně nemám sil,hučet furt na Dafinu at jde,nebo ju uškrtím🙂

takže tam se doplahočila na vodítku,já si sedla na lavku,na lavičce jsme provedly dávání pacek a ahoj-plácnutí,

pak obíhání laviček,

cestou zpět šel na vodítku shválně Žeryk,aby Dafi několikrát za sebbou mohla dělat hledj-ztatil do kopečka,na zahradě jsem sedla na naši kladinu domácí,Dafi tam udělala sednilehni vstan a packy a šlo se dom

Žeryk u lavičšky polohy a obíhačky…

za chvilku jdu do práce…

Dafi nezhubla,přes to,že ji honím jjak zdutou kozu…☹️

tak to je to odměnování no,i když odmenuju veterinárními granulemi a spešl pamlsky a neodmenuju každý cvki…

Váš MATULKA JE POSLUŠNEJ BOREC!!!!!!!

KDYBY JSTE BYDLELA BLÍŽ,CPU VÁM DO AUTA I DAFČU…..A SEBE….:-()

tady nikde v létě stím,les do kopce,voda autem,já nemám auto,ani řidičák,

acher
acher 13.04.2025, 10:49:12 xxx.xxx.222.196

A jeden včerejší západ slunce a východ měsíce,ale to mně poslal syn,když byl navečer venku s dětmi a Beníkem.

Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 13.04.2025, 10:53:30 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 13.04.2025, 10:31:23

Neurazte se,ale já na tohle svým psům říkám-aby ses neotrávila,neotrávil🙂

acher
acher 13.04.2025, 11:00:40 xxx.xxx.222.196
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 13.04.2025, 10:53:30

Já jsem mu zase říkala,že my jsme už tu polévku z toho sežrali,tak ať se netváří,že to není k žrádlu😀 Včera se tváří,že to maso není k žrádlu a dnes ráno sežere namočené rohlíky u slepic. Masožravec😂

kometa
kometa správce
13.04.2025, 12:32:57 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 13.04.2025, 11:00:40

To je jasný. U slepic je to přece lepší. 😉

acher
acher 13.04.2025, 12:38:07 xxx.xxx.222.196
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 13.04.2025, 12:32:57

Říkala jsem mu ty jim sežereš i rohlíky a pak vymetáš,kde nechali nějaký vajíčko😄

Vahine
Vahine 13.04.2025, 12:39:21 xxx.xxx.17.91
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 13.04.2025, 10:39:56

“já nemám auto,ani řidičák”

Dafi, to jsme tu teda asi jen dvě, co nemáme řiďičák ani přibližovadlo 🤫😀

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.