Tento týden se mi nevenčilo úplně dobře, nový režim dcera škola, já navýšení pracovního úvazku a zdravotně taky žádná hitparáda. Tak jsme dělali spíš víc kratších procházek. Naštěstí Malina má ty povětšinou městské čmuchačky ráda. Jednou s námi jela dcera na koloběžce a to zas musím Malině vysvětlovat, že to není soutěž a nemusí být první.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 06.09.2025, 12:44:59
Jo. Občas už řešíme to, že se ho lidi bojí. ☹️ A přitom má asi tak patnáct nebo šestnáct kilo, není žádnej velkej pes, ale asi jak je chlupatej a černej… A on je přitom ještě takový děcko naivní, co všechny miluje. Akorát za tmy mi přijde, že radši dělá hlídacího psa preventivně, aby ho náhodou někdo neukradl. 🙈
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 06.09.2025, 14:57:43
No tady je jasnej příklad toho, jak na lidi působí barva psa… dcery lapiňák je hnědej… dost lidí si myslí, že to je malej haskoun a všichni se s ním chtějí ňufat… černých psů se lidi povětšinou bojí…
No tady je jasnej příklad toho, jak na lidi působí barva psa… dcery lapiňák je hnědej… dost lidí si myslí, že to je malej haskoun a všichni se s ním chtějí ňufat… černých psů se lidi povětšinou bojí…
Teda ten ornament mezi očima je boží.. A ten pohled…
Náš černej pes má z nebezpečných psů asi výjimku. Ten xicht nepřebije ani barva. Stále se mi na něj občas chytají náhodní kolemjdoucí 😄 Přitom zrovna on dovede být pěkně ostrej, když je někdo podezřelej.
čtvrtek byly utahaní ze cvičící středy,takže ráno 2 krátký každý zvlášt a večer oba do knihovny a pět-tam pokec s kamarádkou knihovnicí*-do knihovny v dědině je to ani ne deset minut…
v pátek s oběma ráno kousek k lípě…
pak s oběma k rybníku zaplavat si a do města do knihovny-tam s nimi chodil venku přítel,než jse vylezla…,Žeryk je dálkoplavec,Dafi se drží u břehu…ale trošku si zaplave….akorát z toho byla hrozně zničená,a do večera ležela zachumlaná v dekách….:-/
dnes vycházka po cyklostezce v Kozlanech+obejíti pole a přes dědinu dom
potkaly jsme 2 krát stejného velkého psaa,ze začátku Dafča popštěkávala,tak dostaly několikrát po sobě k noze-sedni,k noze sedni…
cestou zpět,už byla hodnoučká potkaly jsme je na konci vycházky,
já pak odpo,zítra taky odpo….-volno jsem měla 2 dny v týdnu….