Mám dovču. S Bonnie jsme v pondělí odpoledne vyrazily pod stan. Dojely do Náměště nad Oslavou a podél Oslavy vyrazily k místu prvního přespání. V noci 2 stupně, brr.
Druhý den jsme šly nejprve podél Oslavy na rozhlednu Babylon. A pak oklikou na Dalešickou přehradu. Hlásili teplou, ale deštivou noc. Vyměkla jsem a sehnala na noc ubytování.
Třetí den jsem si ráno hnula se zády. Tak jsme jen ještě jednou seběhly k přehradě, pak jsem vykulhala nahoru a ve Vladislavi jsme nasedly na vlak. Původně bylo v plánu dojít do Třebíče.
Teď sedíme v posledním vlaku, pak nás čeká ještě bus a půlhodinová procházka domů.
Nádhera, tam jsem nikdy nebyla, mám velké mezery. Prosím, můžete prozradit, kde jste byly ubytované . Ten podzim je tam skvostný. Dík.
Podzim je fakt krásný, mohlo by to takto vydržet tak do 15.prosince. Pak tak do konce února ladovská zima a šup rovnou do jara. Objednávka je odeslána, jako každý rok, ale teda zatím to nikdy neklaplo🙈🙈🙈
Podzim je fakt krásný, mohlo by to takto vydržet tak do 15.prosince. Pak tak do konce února ladovská zima a šup rovnou do jara. Objednávka je odeslána, jako každý rok, ale teda zatím to nikdy neklaplo🙈🙈🙈
Má moc hezký kukuč, takový ještě miminkovský. 🥰
Taky bych se přimlouvala za podzim až do 15. prosince. Ale pochybuju, že to vyjde. Cherry už naznala, že ta studená voda je fujky a nejlíp je v posteli. 😄
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 16.10.2025, 07:43:56
A zase snad o fous povyrostl, krasaveček ❤️ já sama sebe venčím teď tady. Poznáte někdo, kde to je? 😉
Když začne být chladněji, běloušek má rád v misce vlažnou vodu namísto studené, tak se snažím, jak to jde, vyhovět, jeho veličenstvu 😃 2. foto z víkendového venčení
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 16.10.2025, 07:43:56
Ach……….. psíbožeSirie…. to je král všech roztomiloušů.
Mám prosbu, až bude dospívat a poznáte jeho povahu, dejte-moc prosím- vědět, jaký je. Já tam totiž vidím něco, co v sobě má Rumíček-taky takhle odmala a tak jsem zvědavá, jestli to tak bude, nebo se pletu a vidím něco, co není. Jestli jo a nepletu se, čeká vás soužití s úžasným stvořením.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 16.10.2025, 09:24:58
Povaha už je trošku poznat teď, uvidíme, co z něj bude. Zatím je nebojácný tygr a přitom uvnitř klaun, který chce okolí bavit. Máme ho krátce, ale velmi intenzivně už projevuje svoji lásku. A krásný je, že když usíná, tak si vždycky chvilku povídá sám se sebou.( taková směsice kouření, mručení)😍, je zas úplně jiný než Santana, Kejný nebo Dobi.
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 16.10.2025, 11:17:22
nebojácný tygr a přitom uvnitř klaun, který chce okolí bavit.
hm, tak zatím to vidím dobře. Já si hrozně pamatuju jeden moment, když k nám Rumíček přišel a já ještě v sobě měla rozpáranou díru po Ešátorovi - přistupovala jsem k tomu tehdy tak, že je to vlastně štěndo pro druhou polovinu, že mu ho vychovám a tak a byla jsem fakt smutná, a to prtě malý, maličký při jednom venčení skočil/žuchnul po hlavě do takový jamky v trávníku a byl tam u toho hrozně komickej a po hrozně dlouhý době mě rozesmál. Nahlas. Podíval se na mě s výrazem - Ftipnej sem? Směješ se? Tak dívej - a bez přehánění šel a hópnul to tam znova. A znova a znova, protože viděl, že se směju. pak už jsem se tam nesmála sama, přidal se i nějakej pán a ta houska rezatá byla ščastlivá, že jsme ščastlivý. Jeho prioritou je, aby nikdo nebyl smutnej - ani paní, co jde za tmy do práce na tramvaj, tak on půjde s ní, vedle ní, usmívá se na ni tak dlouho, dokud ona taky se nezačne. Říkala jsem tomu Štajnomise, když takhle s lidma chodil . Má v sobě něco, cosi, co jsem jinde neviděla. A má hlubokou duši. Myslím, že budete mít doma něco podobnýho.
A zase snad o fous povyrostl, krasaveček ❤️ já sama sebe venčím teď tady. Poznáte někdo, kde to je? 😉
Když začne být chladněji, běloušek má rád v misce vlažnou vodu namísto studené, tak se snažím, jak to jde, vyhovět, jeho veličenstvu 😃 2. foto z víkendového venčení
Vy tady snad dneska pořádáte soutěž o nejroztomilejší fotku.🙂