Fotky z víkendu moc nemám, jen za barákem v listí, ale musím říct, že u nás bylo po delší době naprosto krásně a slunečno, takže jsme si procházkování užili a pak jsme se slunili na louce, zatímco měl Jack na programu běhání s psíma kámošema. Všichni místní pejskaři vylezli na sluníčko 😀 Trochu jsem se bála, že bude běhat za cizákama (páč na louce všechno navolno, že jo), ale držel se svých dvou kámošů a nikam jinam ho to netáhlo.
Snad jste taky měli krásný víkend.
Hmm, nevýhoda telefonního čísla na obojku je ta, že to člověk musí cenzurovat, když chce fotky někde zveřejnit 😀
Tady všichni s podzimníma fotkama a mladý pán včera prohlásil, že se hlásí do klubu Vltavských otužilců. 😅
Holt seveřan, ti se tam běžně koupou ve studený vodě 😄. Nezapomenu, jak v Norsku byla pláž plná, protože bylo krásných 20 stupňů a voda byla “teplá” 14 stupňů.
Minulý týden v neděli na nás v lese vyběhl extrémně přátelský pes, akorát si nevšiml, že je Malina na vodítku a málem mi utrhl ruku a jen tak tak jsem to ustála. Trochu jsem si ulevila sprostým slůvkem. Majitelé se mi sice omluvili, ale když jsem jim sdělila, že si nejsem jistá, jestli si ten jejich pes neublížil o naše tenké vodítko, koukali na mě dost divne. Pak už za námi nešli, ani nevím, jestli schválně nebo prostě to tak vyšlo.
Tenhle víkend jsme venčili v Krušných horách. V týdnu to byla slabost, venčil muž a já se cítila nějak mizerně, teplotu jsem neměla, ale bolela mě hlava a hrozně svaly.
Krásný Krušky, znám je jen v letním a zimním hávu, budu to muset časem napravit.
Orionka
No ono u nás v neděli taky bylo frišno - mrazák a šedivák byl až do desíti, ale ve vatovaném kabátku…. se i u Špulky posedět dá. Nicméně chápu, že my jsme sice v takovým podhorským módu zvláštním, ale na vás u Jizerek nemáme, to je jiná liga.