»
Odpověď na příspěvek uživatele
Doron z 18.10.2025, 20:04:32
já ve středu dopoledne..
bylo to strašný dilema-4 dny volna-so+ne+po+út
v sobotu byl ten výlet co jsme si ohromně užily v Chřibech.pak úklid…+jsem byla ztahaná z práce
neděle v Blansku-odpo-dopo úklid,vycházka…
pondělí-úterý měla Dafi tak dobrou náladu-jak jsme v úterý běžel třeba😀
že i když jsem u tatínka měla trimovací nůž.hřeben,kartáč tam mám normálně,tak jsem ji s tím nechtěla štvát…
no takže ve 4 volných dnech jsem to nestihla…
-tteda odpo by byl čas-ale jak říkám,nechtěla jsem jí kazit pohodu😀
tak jsemm se do toho po ranním venčení pustila ve středu před odpolední..
v sedě na zemi-trimování zad,boků,stehen,mezitím kartáčování,česání a vyčesávání hrabičkami trimovacími,vystříhání srsti z tlapek,zkrácení noh,ofinky,fousů trošku,a stříháníí strojkem hlavy,boků,náprsenky,mezitím jsem ji pokládala na bok,do lehu,sedu,druhej bok,do stoje..
2 a půlhodiny….-ruce záda,prsty auuuuuu-s tím,že jsem se snažila at není dohola a nakrátko moc,což není…
a pak odpolední od půl jedné do skoro půlnoci,vybalování,kasa,úklid…
ve čtvrtek jsem zdechala ze zádama a to jsem si dala 2 vycházky+ úklid+půlhodinky s Miou…su blázen
cpu se lékama od bolesti,mažu alpou gelem,cvičím a ve čtvrtek jsem se nemohla na Miu vyškrábat-a to jsem před tím schválně cvičila na záda…
na té druhé fotce na zemi jsou trimovací hrabičky andis a co se s nimi dá vyčesat-focený před rokem v zimě-jsou dva druhy těch hrabiček,já mám jedny řidší,ještě jsou hustší..
zbytek smečky byl doma,,byla jsem ráda,že jsem ukecala přítele na chvilku-i to byl boj😀-na 5 na ráno mě vezl do práce…
pak vařil,dělal dřevo,pomazánku,nakupoval,byl ze psama a už se mu,když pro mě dojel tak se mu nikam nechtělo..😀😀😀
se smečkou chodím v týdnu…ve čtvrtek šly všichni 4…do toho jelo po polnačce auto..
dnes v dědině 2 velcí psi na volno☹️
ještě,že jsme jely tím autem..