Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 13.11.2025, 23:57:44
Já bych Doron řekla, že reklamace asi ne, aby potom nechtěli ještě doplatek za “medvěda”😍. Framík je prostě krásnej racochejl, s těma jeho chlupama musí být neskutečně práce🙈a když vidím ty vaše fotky, tak si denně blahořečím, že jsem kdysi opravdu vybrala barzoje a ne afgána, protože mít takové chlupatce, tak se z procházek vracíme ne já a spokojení hafíci, ale já a spokojení hejkalové.
Teda samozřejmě i zbytku vaší smečky to moc sluší a fotky jsou krásný a potěší
Já se tady s váma potřebuju poradit. Pořídila jsem si teda toho briárda s tím průkazem původu a když ho tak porovnávám s těma svejma podvraťákama říkám si, esli mě ňák nepodvedli…Připomíná mi trochu divoký prase..
Měla bych to ňák řešit?
To “ zklamání “ znám… prej “ pořiďte si psa s PP, máte jistotu, že vám z toho vyroste jedinec daného plemene.
Už jsem několikrát do Ginina PP koukala o lední medvědici ani slovo.
A to není jen o tom, že je velká a bílá, ale nějaké její hlasové a pohybové vlastnosti mě nenechávají na pochybách.
Já se tady s váma potřebuju poradit. Pořídila jsem si teda toho briárda s tím průkazem původu a když ho tak porovnávám s těma svejma podvraťákama říkám si, esli mě ňák nepodvedli…Připomíná mi trochu divoký prase..
Měla bych to ňák řešit?
Na té první fotce jsem si ho fakt spletla s divočákem. 😂🤣
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 14.11.2025, 06:43:00
Ty chlupy jsou při našem životním stylu opravdu problém, on je každý den ve vodě, v bahně, v kožichu bodláky, svízel, šípkový a ostružinový větvičky.., on si tedy většinu vytahá sám, ale všude nedosáhne. Vážně přemýšlím, že ho na jaře ostříhám.
Chodíme jednou měsíčně k lazebníkovi a Fram je tam vždycky čtyři hodiny. 😅 Do toho salonu jezdí taky skupina afgánů z lesa, jak jim říkají a to pak majitelka povolává všechny posily.
Ty chlupy jsou při našem životním stylu opravdu problém, on je každý den ve vodě, v bahně, v kožichu bodláky, svízel, šípkový a ostružinový větvičky.., on si tedy většinu vytahá sám, ale všude nedosáhne. Vážně přemýšlím, že ho na jaře ostříhám.
Chodíme jednou měsíčně k lazebníkovi a Fram je tam vždycky čtyři hodiny. 😅 Do toho salonu jezdí taky skupina afgánů z lesa, jak jim říkají a to pak majitelka povolává všechny posily.
To teda fakt upřímně všechny obdivuju, mně stačí moji goldeni. Česání není teda až taková dřina, oni to všichni milujou, takže drží a je to během chvilky hotový, bahno z nich spadne samo, jakmile uschne, horší jsou takový ty různý bodláky, kudlibabky, svízele a tak. Ale úplně ze všeho nejhorší je ta zachlupacená domácnost, to fakt nestíhám uklízet. Teď jsou dva aktuálně ve fázi línání, češu skoro denně a není to vůbec vidět, chuchvalce chlupů sbírám nejen doma, ale i po zahradě. 🙄
Mě málem kleplo, když jsem zajistila, co to je vlastně za platby na našem účtu. A teda ta paní, které jsem se dovolala jako první a díky které jsme se vlastně všeho dopátrali, málem jeblo taky. Smutný na tom je, že má dost vysokou funkci v sociálních službách a podle jejího zařazení by se fakt ta finanční gramotnost dala předpokládat.
A pak jí stačí reklama ala pošlete pět tisíc, my vám do týdne pošleme sedmdesát a plesk. Je bez peněz. 🫣
Ale teda i když jsem věděla, že se to pár organizacím stalo, tak jsem vážně neměla tušení, že v takovém měřítku. A dost mě štve, že se o tom nijak výrazně nemluví. Vždyť se není za co stydět a jak jinak jim to zatrhnout? Ach jo.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 13.11.2025, 23:57:44
Nádherné fotky a věřím, že Framík dá práci s tou srstí. Výsledek péče salónu je ale famózní. Framík je teda hodně trpělivý hoch, co se salónu týče, tak určitě☝️
Venčíme a rosteme. Zítra mám 3 měsíce a pohled : já nic, já tady vlastně ani nebyl, umím dokonale 🤣
Jo a už vypadám, občas, jak barzoj
Ale ten se krásně klube a jak rychle roste! ❤️ Myslím, že si omotal kolem tlapky všechny místní tety, já ho teda “žeru” úplně 😍 posílám pohlazenííí všem 4