já už jsem z toho počasí šílená,sníh ještě máme,ale zmizely ty největší ledy, a zase to začíná. Normálně je to otravný,ale teď jsem zoufalá,páč Baruška a její zadní nohy už ty klouzačky nedávaj,na jedný má prasklou a špatně srostlou achilovku,takže to rve druhou nohou,a samozřejmě si jí na těch ledech tak namohla,že dva dny tahala nohy za sebou a nemohla vstát. Teď je dva dny klid,tak se začala dávat do cajku a zas to začne.
já už jsem z toho počasí šílená,sníh ještě máme,ale zmizely ty největší ledy, a zase to začíná. Normálně je to otravný,ale teď jsem zoufalá,páč Baruška a její zadní nohy už ty klouzačky nedávaj,na jedný má prasklou a špatně srostlou achilovku,takže to rve druhou nohou,a samozřejmě si jí na těch ledech tak namohla,že dva dny tahala nohy za sebou a nemohla vstát. Teď je dva dny klid,tak se začala dávat do cajku a zas to začne.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 08.02.2026, 19:06:28
No tak doufám, že nás už to nepotrefí… na druhou stranu jsem koukala, jak nám to roztává na dvoře a tak si říkám, že končí éra “čistých psú”… to si fakt člověk nevybere.
Jen jsem ráda, že si na tý letošní ledovce nikdo ze psů nezlomil nohu.
je hnusně neskutečně blátivo. nora blátivá, kočky blátivý, na zahradě se nedá chodit jak je to tam blátivé a navíc jsem někde uklidila lopatku na hovna a nemůžu jí najít.
Přemýšlým co bylo lepší, u nás byla na zahradě, u slepic ledová plocha, kterou vystřídalo bahno, doslova po kotníky. Tak nejdřív jsem všude chodila jak připosr…, ale čistá včetně psů. A teď jsme všichni jak prasátka, bahno všude. Klouže to taky.
u nás na zahradě drží trávník - ale on tam Yodislav naštěstí moc nelítá. On raději chodníčky… Sníh už je jen ve stínu a tam, kde ho byla navršená hromada. V lese led a sníh, bahno zatím není.