janaa:Ali,ale tak ultrazvuk odpovídal,ne? Měla hodně plodovky,někdy to tak bývá. Hlavně,že to nejsou obři,když jich tam bylo míń, a zvládly jste to holky v pohodě. Btw já si po každým porodu říkám,jestli to mám zapotřebí. Zajímavý,vlastně jsem si to neřekla jen loni u té tragédie,to mi bylo jasný,že do toho znova půjdu určitě.
Jojo, to máš pravdu, odpovídá to docela, většinou bývá o jednoho víc, než je vidět na utz. Aspoň takovou mám zkušenost. Takže jo, já jsem vlastně věděla, kolik jich asi bude. Ale znáš lidi…ona má hrozně velký břicho, tam jich bude aspoň deset. 😄 Já jsem spokojená, čtyři prckové se dají v pohodě zvládnout, budou echt rozmazlovaní a nebude tolik 💩 😂
Dnes jsem odepisovala všem zájemcům, kterým jsem hned na začátku psala, že už rezervace neberu, že tolik štěňátek nebude a oni přesto trvali na tom, abych jim po porodu napsala. Dostala mě jedna slečna, která mi odepsala, jak už se těšila, že už koupila postroj a vodítko. 😂 Přitom já jí opravdu psala, že už je asi desátá v pořadí a že tolik štěňátek mít určitě nebudu.