N (neregistrovaný)14.09.2025, 19:50:31xxx.xxx.189.103
Sarah01:
Na to jsou odborníci a i nějaký výpočty podle toho, jak jsou ulice široké a dlouhé, jak je velké třeba náměstí….přiznám se, že tak dobrá v matematice nejsem. 🙂Ale četla jsem někde na FB odhady podle těch záběrů z dronů, že to muselo být víc, než 150 tisíc lidí.
Ono spíš je otázka jestli by se jich tam víc vůbec vešlo? 🙂 Kolik lidí bylo 17. listopadu 89 na… Ježiš já vůbec nevím kde vlastně byli?😀😀 Určitě mi pomůžete nechce se mi to hledat.🙂
N (neregistrovaný)14.09.2025, 20:30:39xxx.xxx.189.103
orionka-2:
Ono spíš je otázka jestli by se jich tam víc vůbec vešlo?
Kam ? Do Londýna ? Víc než 100 tisíc ? ( Je pokročilá hodina, jsem nechápavá )
No, je tam spoustu černejch navíc.😀😀 Už není místo..😀 Ne vážně, myslel jsem samozřejmě na náměstí. Že by demonstrace probíhala po celém Londýně se mi nezdá.
No, je tam spoustu černejch navíc.😀😀 Už není místo..😀 Ne vážně, myslel jsem samozřejmě na náměstí. Že by demonstrace probíhala po celém Londýně se mi nezdá.
Tak si pusťe videa na odkazech. Jsou v několika přilehlých ulicích i na Westminsterském mostě. Já je nepočítala. Nevím, jak je velký Londýn a kolik lidí se vejde do jeho ulic. Na videích to vypadá jako nekonečný dav.
Ono spíš je otázka jestli by se jich tam víc vůbec vešlo? 🙂 Kolik lidí bylo 17. listopadu 89 na… Ježiš já vůbec nevím kde vlastně byli?😀😀 Určitě mi pomůžete nechce se mi to hledat.🙂
Nebylo to jenom na náměstí, ale i v okolních ulicích, na FB jsou různý odhady, organizátoři prý tvrdí, že jich byly 3 mil., těžko říct, ale podle mě určitě víc, jak 150 tisíc.
17. listopadu 1989 to přece bylo na Národní třídě, chlape. ☝️ A bylo tam cca 15 tisíc lidí, kteří se tam postupně sešli, různý údaje o počtu se ale taky rozcházejí. Další pak byly na Václavským náměstí a pak na Letné.
N (neregistrovaný)14.09.2025, 21:29:23xxx.xxx.189.103
Sarah01:
Nebylo to jenom na náměstí, ale i v okolních ulicích, na FB jsou různý odhady, organizátoři prý tvrdí, že jich byly 3 mil., těžko říct, ale podle mě určitě víc, jak 150 tisíc.
17. listopadu 1989 to přece bylo na Národní třídě, chlape. ☝️ A bylo tam cca 15 tisíc lidí, kteří se tam postupně sešli, různý údaje o počtu se ale taky rozcházejí. Další pak byly na Václavským náměstí a pak na Letné.
Tak málo a byla z toho revoluce?😯 To muselo být domluvený..
Citát z DeníkuN : Dezoláti a libtardi ovládli naše diskuze. A není to dobré.
Tak jsem dezolát ? Dobře, zkusím vygůglit 🙂) Ale já asi budu ten podivín 🙂)
Vygůgleno : 1. bezdomovec nebo opilec, velmi odpudivého vzhledu, zápachu apod. Zatím bydlím, fotku sem nedám a v tramvaji si lidi neodsedají……., tak dezolát taky nebudu. Radši zůstanu podivínem.
Tak málo a byla z toho revoluce?😯 To muselo být domluvený..
Jistě že to bylo domluvené. Studenty jenom využili a zmlátili ( je zvláštní kolik jsme jich od té doby viděli zmlácených ….a režimy nepadají ) a aby to náhodou neprošlo jen tak ( jako Palachův týden a 28. říjen ), tak vyhlásili mrtvého Martina Š. a cosi přikryli vlajkou. A to lidi zvedlo.
N (neregistrovaný)14.09.2025, 22:06:38xxx.xxx.189.103
orionka-2:
Jistě že to bylo domluvené. Studenty jenom využili a zmlátili ( je zvláštní kolik jsme jich od té doby viděli zmlácených ….a režimy nepadají ) a aby to náhodou neprošlo jen tak ( jako Palachův týden a 28. říjen ), tak vyhlásili mrtvého Martina Š. a cosi přikryli vlajkou. A to lidi zvedlo.
To teď to bude horší..🙂 Tyhle “svině” se budou bránit.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 14.09.2025, 21:15:05
Výhrada : Na Národní třídě se lidé 17. 11. Postupně nesešli, na Národní třídu dorazil průvod studentů z Albertova. Tam se konala povolena studentská pokojná manifestace k uctění památky Jana Opletala. V režii SSM. A pak začínají otazníky. Kdo semknul studenty, skoro se rozcházející, k pochodu Prahou? Kdo je přivedl na Národní třídu, kde čekal zvláštní útvar policie, aby je zastavil a zmlátil? Mluví se o jakémsi Zifčakovi. Kdo potom rozhlásil zprávu o mrtvém M.Š.
Nakonec vygůglete si to. Dobové fotografie taky napoví. Kdo stojí s Havlem na Melantrichu?