No jo vlastně, já zapomněl.😀 Ale počkal bych s úklidem a domácími pracemi jak to dopadne v Polsku. Nějak nevím jak vás varovat? 😐 Není to vůbec dobré..😓
Jak píše assil, lepší než čekat, je něco dělat. Já pořád doufám, že ta blbá EU haraší na prázdno. Snad ještě pořád nemá čím válčit, a o nákupech víc mluví. Kdy to máme dostat ty F35? Blbá je situace na domácí scéně ve Francii i Anglii. Koukala jsem na záběry, lidi v ulicích mraky a dělá to dojem, že všichni se mlátí se všemi. Tam je strach, že Macronovi by se vnější konflikt moc hodil.
Jak píše assil, lepší než čekat, je něco dělat. Já pořád doufám, že ta blbá EU haraší na prázdno. Snad ještě pořád nemá čím válčit, a o nákupech víc mluví. Kdy to máme dostat ty F35? Blbá je situace na domácí scéně ve Francii i Anglii. Koukala jsem na záběry, lidi v ulicích mraky a dělá to dojem, že všichni se mlátí se všemi. Tam je strach, že Macronovi by se vnější konflikt moc hodil.
A vlastně i naší současné vládě by se vnější konflikt moc hodil. Nemusela by se bát odpovědnosti po prohraných volbách.
Taky je u vás tak psí počasí ( psí myšleno “ani psa by nevyhnal”.
Válka přichází s krizí. A že na západ od nás krize je o tom nikdo nepochybuje. A my v tom prostředku mezi krizí a válkou a s nejblbější vládou, jakou jsme kdy měli.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 14.09.2025, 15:28:48
Eu, NATO, Je to fuk. Chtějí “to”, dementi. V některých besedách, některým planou oči touhou po tý pravý a jedině správný "spravedlnosti". Když otevřou zobák, vidíte že vědí velký kulový a i při svý hlouposti sedí na místech, kde jsou ostatním nebezpeční. Provokují, zmetci, klidná nejsem. Těm fanatickým blbům, kteří to potřebují rusákům nandat, těm bych umožnila exkurs na frontu. Nahnala bych je tam. Hned. Svět je úplně v ….
V Londýně prý obrovská demonstrace, samozřejmě českými sdělovacími prostředky nazvaná jako demonstrace ultrapravicových aktivistů. Nevím, nebyla jsem tam.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 14.09.2025, 17:26:50
Píší o 150tis. lídí, Vrábelovi přišlo asi 70tis.bezzubých podivínů, takže bych ji uplně velkou nenazvala. Když vezmu poměr počet obyvatel CR a Anglie, tak Anglie nic moc.
Milionu chvilek na odstoupení Babiše přišlo 250.tis lidí.
Píší o 150tis. lídí, Vrábelovi přišlo asi 70tis.bezzubých podivínů, takže bych ji uplně velkou nenazvala. Když vezmu poměr počet obyvatel CR a Anglie, tak Anglie nic moc.
Milionu chvilek na odstoupení Babiše přišlo 250.tis lidí.
Nevím, co znamená Vrábelovi přišlo asi 70tis.bezzubých podivínů a jak to souvisí s tou demonstrací v Londýně.
To nikdo nepočítá, to se odhaduje na základě snímků z dronu.
Akorát furt nevím, co znamená bezzubej podivín, jestli důchodce nebo něco jinýho. Každopádně podle těch předvolebních průzumů to vypadá, že voličů ANO nebude jenom 70 tisíc.
Bezzubej podivín? To je ten, co má svobodnou možnost si zaplatit zubaře, ale prostě ji, žebrota, svobodně nevyužije. Byla jsem tam, nepotkala jsem ho. 😢
To nikdo nepočítá, to se odhaduje na základě snímků z dronu.
Akorát furt nevím, co znamená bezzubej podivín, jestli důchodce nebo něco jinýho. Každopádně podle těch předvolebních průzumů to vypadá, že voličů ANO nebude jenom 70 tisíc.
Na to jsou odborníci a i nějaký výpočty podle toho, jak jsou ulice široké a dlouhé, jak je velké třeba náměstí….přiznám se, že tak dobrá v matematice nejsem. 🙂Ale četla jsem někde na FB odhady podle těch záběrů z dronů, že to muselo být víc, než 150 tisíc lidí.