Necítili se Rusové ohroženi Amerikou, která dovezla atomovky do Turecka? Pak, až pak následovala anabáze s Kubou.
Deník N se za nic neomluvil, to byla jen fotomontáž.
Jako takhle - myslím si, že je Turek gauner a rozhodně si nemyslím, že by takových výroků, který uvádí Deník N, v minulosti, kdy mu nešlo o veřejný mandát, nebyl schopný. Na druhou stranu se mi nelíbí, jak je to veřejnosti překládáno - Zdislava Pokorná byla byla na ČT, kde se o tom ve své podstatě s redaktorkou bavila jako o hotové věci s odkazem na “důvěryhodné- zdroje” - toto redaktorka veřejnoprávní televize ani jednou nenapadla. WTF??? Takže mi tady budeme veřejně lynčovat na základě tvrzení “jedna paní povídala” a špatných screenů z FB? Jsem zvědavá, jak ten soud dopadne, nestraním nikomu, ale podání té informace veřejnosti má tvar veřejného lynče někoho nepohodlného.
Každopádně je úplně jasný, proč se to vytáhlo až teď. Postavení vlády AB + Motoristé byla jedna z variant výsledků voleb, no a Motoristi se dostali během dvou let z 0 na 100 především díky Turkovi. Takže ty jeho průšvihy (lhaní o 200 km/ na německé dálnici, týrání bývalé přítelkyně??? - to dopadlo vlatsně jak??) a “průšvihy” (jako třeba to náckovství, který vyšetřovala i policie a náckovství nepovrdila) byly takto rozfázované dle mého názoru velmi záměrně.
Každopádně Turek je blbej, že ani ne týden po volbách už vykřikoval, jak bude ministr zahraničí, ale nebyl jedinej.