Aktuálně: 2 748 inzerátů258 640 diskuzních příspěvků19 111 uživatelů

Politika...

N (neregistrovaný) 14.10.2025, 17:52:18 xxx.xxx.189.103
orionka-2:

S UA to máte jednoduché, tam ve volbách zvolili Zel., protože slíbil ( a to byl jeho hlavní volební majstrštyk ), že ukončí občanskou válku na východní UA. Možná to i myslel vážně, když tento slib dával. Ale potřeba Británie a USA válčit byla větší.

( Aha, možná špatná citace, vy to asi víte )

Zelensky nejdřív hrál divadlo pro Rusko a teď za mnohem víc pro USA.😀 Oligarchové se těšili na dotace z EU a jak jim jejich moc a majetek ještě stoupne a on jim to Vladimir takhle překazí.😀 No nebyla byste taky naštvaná? 😀

assil
assil 14.10.2025, 19:26:56 xxx.xxx.121.3
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 14.10.2025, 16:19:14

Jasně, na záoad Ukrajiny žádný rakety nelítají, to jsou jen výmysly. 🙂

A na Donbase jediný kdo střílel cíleně na civilisty a bral si je jako lidské štíty, ostatně stejně jako teď, byli ruští separatisté a to nebyli žádní nespokojení civilisti, ale lidi od ruské armády, od FSB, Čečenci Kadyrovci a podobná verbež.

Můžete si to dostudovat, zdroje jsou, ostatně i přimo od Rusů.

assil
assil 14.10.2025, 20:03:34 xxx.xxx.121.3

Teď čtu co se děje v Gaze a začínám si myslet, že to byl geniální tah Izraele a USA jak zlikvidovat Palestince a neušpinit si při tom ruce.

Semirah
Semirah 14.10.2025, 21:08:33 xxx.xxx.211.89
assil:

Jasně, na záoad Ukrajiny žádný rakety nelítají, to jsou jen výmysly. 🙂

A na Donbase jediný kdo střílel cíleně na civilisty a bral si je jako lidské štíty, ostatně stejně jako teď, byli ruští separatisté a to nebyli žádní nespokojení civilisti, ale lidi od ruské armády, od FSB, Čečenci Kadyrovci a podobná verbež.

Můžete si to dostudovat, zdroje jsou, ostatně i přimo od Rusů.

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/doneck-pripomina-valecny-stalingrad-svedectvi/r~4b03e01a222c11e4bce90025900fea04/

Edit: článok z roku 2014.

Anonymní (neregistrovaný) 14.10.2025, 21:51:42 xxx.xxx.168.162

PL.

„Nevěřit ani nos mezi očima.“ Zdeněk Zbořil k bouři kolem Turka „Špinavá slina.“

Schneider přiblížil, co se za kauzou Turek může skrývat

Sarah01
Sarah01 14.10.2025, 22:46:07 xxx.xxx.162.253
N:

To se jako fakt ptáte? 😀 Co byste řekla, že se slibuje zemi do které míří invazní vojska? Vemte to přes kopírák na Ukrajině a máte to vysvětlené. Nebo vy si fakt myslíte, že to napadlo samotné Ukrajince či Afghánce? Víte co je největší perlička na závěr? Že zvací dopis do Afg měli jedině Rusové. Když bude zájem, tak vám vysvětlím vše kolem “osvobozování” zemí které o to vůbec nestály a pokud jde o Afg, tak se poohlédněte po nových informací ohledně Tálibanu. Momentálně má našlápnuto stát se lídrem v některých oblastech regionu. Tak hlavně ať zase někoho nenapadne je jít osvobozovat/vraždit.😐 Chápu, nerostná bohatství jsou lákavá, ale pak nechápu proč kritizovat Putina, že si je chrání. O co asi jde u Černého moře,že..😐

Jo, ptám se. To ostatní mně vysvětlovat nemusíte. 

Buggyra
Buggyra 15.10.2025, 06:18:19 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 14.10.2025, 14:42:02

Snad si nemyslíte, že někdy někomu šlo o lidi.😀

Právě že nemyslím. A právě proto mi to vadí, že se tím ohánějí, když je to naprosto směšné.

JanaJanaJanaJana
JanaJanaJanaJana 15.10.2025, 18:12:21 xxx:xxx.5b96:7117

Hele a nepřijde vám, že po těhle volbách lidem fakt už houklo? Vím, že už je to ve vzduchu dlouho, ale ta zloba vůči protistraně, že si myslí někdo něco jiného,to je fakt do nebe volající. Zaznamenávám to především u ultras 5k.

Je to fakt hodně nepříjemný a je dost těžký zkousnout, že je člověk sortován na základě politického názoru 

Sarah01
Sarah01 15.10.2025, 18:33:22 xxx.xxx.162.253
JanaJanaJanaJana:

Hele a nepřijde vám, že po těhle volbách lidem fakt už houklo? Vím, že už je to ve vzduchu dlouho, ale ta zloba vůči protistraně, že si myslí někdo něco jiného,to je fakt do nebe volající. Zaznamenávám to především u ultras 5k.

Je to fakt hodně nepříjemný a je dost těžký zkousnout, že je člověk sortován na základě politického názoru 

Ano, už to raději ani nečtu a vůbec se nedivím, že někdo volit vůbec nešel.

JanaJanaJanaJana
JanaJanaJanaJana 15.10.2025, 18:50:41 xxx:xxx.5b96:7117
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 15.10.2025, 18:33:22

No já občas skočím akorát sem, Seznam nečtu, na Fb jsem odmítla jakýkoli politický obsah, kdokoli cokoli sdílí, přestávám sledovat. Pustím si jen něco relevantního, Echo24, Kecy a politika, Insider, Data run apod., kde dokážou ještě tak nějak udržet emoce na uzdě a projevovat se kultivovaně a dají průchod více názorům. 

Ale jakmile se nepřidávám v “real” životě do nepochybující adorace Petra Fialy nebo do upřímně nenávisti Motoristů, tak už cítím, jak moje intelektuální pražská bublina jde pomalu, ale jistě do vrtule. Pořád opakují to, že je konec demokracie a že to u nás bude jak na Slovensku. A že se máme jak prasata v zítra a volby vyhráli voliči-nestastnici, kteří sami nevědí, co se svými ubohými životy. Mazec.

Sarah01
Sarah01 15.10.2025, 18:57:32 xxx.xxx.162.253
JanaJanaJanaJana:

No já občas skočím akorát sem, Seznam nečtu, na Fb jsem odmítla jakýkoli politický obsah, kdokoli cokoli sdílí, přestávám sledovat. Pustím si jen něco relevantního, Echo24, Kecy a politika, Insider, Data run apod., kde dokážou ještě tak nějak udržet emoce na uzdě a projevovat se kultivovaně a dají průchod více názorům. 

Ale jakmile se nepřidávám v “real” životě do nepochybující adorace Petra Fialy nebo do upřímně nenávisti Motoristů, tak už cítím, jak moje intelektuální pražská bublina jde pomalu, ale jistě do vrtule. Pořád opakují to, že je konec demokracie a že to u nás bude jak na Slovensku. A že se máme jak prasata v zítra a volby vyhráli voliči-nestastnici, kteří sami nevědí, co se svými ubohými životy. Mazec.

Naštěstí mám ve svým okolí i v práci kolem sebe lidi, kteří politiku vůbec neřeší, vůbec se o ní nebaví. 🙏 Jinak by mě asi šlehlo.

JanaJanaJanaJana
JanaJanaJanaJana 15.10.2025, 19:03:25 xxx:xxx.5b96:7117
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 15.10.2025, 18:57:32

No v mém případě podstatný okruh známých tvoří lidi z uměleckého prostředí a to vám řeknu, to je fakt výživný.

Pak mám taky spoustu známých, kteří by rádi a rádi mluví třeba do ochrany přírody a doživotního prostředí (bez jakékoli odbornosti) a vidí mě jako nedostatečně zelenou a normálně jim to taky leze na mozek a to mám 5 let školy a skoro 10 let praxe v oboru…. A to přitom taky nikomu nežvaním do oboru a pokud nerozumím, tak se snažím poslouchat, proč co kdo říká.

assil
assil 15.10.2025, 19:26:39 xxx.xxx.121.3
»
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 15.10.2025, 19:03:25

V mojí bublině většina lidí volila Babiše, takže jsou spokojení. Obecně mám dojem, že lidem tak nějak skokově hráblo za covidu a inflace to jen umocnila. Ale pořád doufám, že to časem přejde.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.