Anonymní:To ne, ale ani vám, resp. nikomu nevadilo.
Jak víte, že mi to nevadilo? Jasnovidec, nebo kávová sedlina?
Anonymní:To ne, ale ani vám, resp. nikomu nevadilo.
Jak víte, že mi to nevadilo? Jasnovidec, nebo kávová sedlina?
Anonymní:Vy libtardi jste jako kolovrátek, stejný nesmysl furt dokola. Stačí si projít předchozí příspěvky.
A tady to nekomu vadilo z vás dezolátů , že Okamura letel do Bratislavy 🤔?
Anonyme, mě je celkem fuk, kam kdo lítá. Nicméně ODS podporuje dekarbonizaci a vám nevadí, že člověk, který nám dezolátům vykládá o nutnosti zavedení dalších a dalších povolenek, neletí komerčním letem, eventuelně nejede vlakem? Prostě symbolika, aby ukázal, že sám se taky umí omezit a nepropálit kdovíkoli CO2. Tahle vláda nic ohledně podobných nesmyslů neslíbila, naopak. A tak ať si klidně poletují.
drvodelkafialova:Anonyme, mě je celkem fuk, kam kdo lítá. Nicméně ODS podporuje dekarbonizaci a vám nevadí, že člověk, který nám dezolátům vykládá o nutnosti zavedení dalších a dalších povolenek, neletí komerčním letem, eventuelně nejede vlakem? Prostě symbolika, aby ukázal, že sám se taky umí omezit a nepropálit kdovíkoli CO2. Tahle vláda nic ohledně podobných nesmyslů neslíbila, naopak. A tak ať si klidně poletují.
Tak znova pro pomalejší
Okamura se ohradil proti drahým zahraničním cestám poslanců, když na sociálních sítích komentoval letenky za 200 tisíc korun a hovořil o tom, že podobné "kšefty" zastavil.
Cesta na Slovensko (prosinec 2025): Krátce po svém zvolení do čela Poslanecké sněmovny odletěl Tomio Okamura na svou první zahraniční cestu právě do Bratislavy.
Tak znova pro pomalejší anonymy. Je mi to fuk, kam lítá zrovna Okamura. Já se ptám , anonyme, proč nekritizujete představitele strany bývalé vlády, která prosazuje dekarbonizaci a vnucuje nám další povolenky, aby zachránily Matku Zemi a sám na prostou cestu na bezvýznamnou sportovní akci, letí letadlem a zhoršuje uhlíkovou stopu?! Na to určitě zařvalo půl pralesa.
Anonymní:Tak znova pro pomalejší
Okamura se ohradil proti drahým zahraničním cestám poslanců, když na sociálních sítích komentoval letenky za 200 tisíc korun a hovořil o tom, že podobné "kšefty" zastavil.
Cesta na Slovensko (prosinec 2025): Krátce po svém zvolení do čela Poslanecké sněmovny odletěl Tomio Okamura na svou první zahraniční cestu právě do Bratislavy.
Jo psali na novinkách.cz.😀😀 Možná už zapomněli zmínit, že armádní speciál to zvládne mnohem levněji v plánovaných letech.🙂 Musí chtě nechtě měsíčně nalétat x hodin. Záleží tedy jak to bylo naplánováno.
drvodelkafialova:Tak znova pro pomalejší anonymy. Je mi to fuk, kam lítá zrovna Okamura. Já se ptám , anonyme, proč nekritizujete představitele strany bývalé vlády, která prosazuje dekarbonizaci a vnucuje nám další povolenky, aby zachránily Matku Zemi a sám na prostou cestu na bezvýznamnou sportovní akci, letí letadlem a zhoršuje uhlíkovou stopu?! Na to určitě zařvalo půl pralesa.
Protože vadí Okamura a bývalá vláda ne.😀😀 Letadla v civilním sektoru bych zrušil úplně. Na co? Dnes v době pokročilé komunikace ? A na dovču proč do zahraničí? Vždyť je tolik krásných míst v té naší zemi české.🙂 Moc by to pomohlo přírodě a životu dalších generací.
drvodelkafialova:Tak znova pro pomalejší anonymy. Je mi to fuk, kam lítá zrovna Okamura. Já se ptám , anonyme, proč nekritizujete představitele strany bývalé vlády, která prosazuje dekarbonizaci a vnucuje nám další povolenky, aby zachránily Matku Zemi a sám na prostou cestu na bezvýznamnou sportovní akci, letí letadlem a zhoršuje uhlíkovou stopu?! Na to určitě zařvalo půl pralesa.
protoze jste nic nepochopila. S kritikou jste si zacali vy. Tak se ptam, proc kdyz minula vlada neco udela, co se vam nelibi, tak.hned kricite. ale pokud soucasna vlada neco udela spatne tak mlcite. Najdete mi zde 1 kritiku na Okamuru z vasi strany.
A co dělá vaše strana?! Kolik Minář svolal demonstrací kvůli průšvihům bývalé vlády? Vyjmenujte mi je, alespoň jednu.
Tak se moc nerozčilujte, kdyby bylo po vašem, tak nejlíp současnou demokraticky zvolenou vládu svrhnete. Takový puč v zájmu demokracie, ale jen té správné demokracie.
Facebook zřejmě chce nové uživatele, bez přihlášení nejde otevřít.
N:Protože vadí Okamura a bývalá vláda ne.😀😀 Letadla v civilním sektoru bych zrušil úplně. Na co? Dnes v době pokročilé komunikace ? A na dovču proč do zahraničí? Vždyť je tolik krásných míst v té naší zemi české.🙂 Moc by to pomohlo přírodě a životu dalších generací.
Civilní létání nám zruší války - zatím “lokální”. Možná nám zruší i pozemní ježdění. Určite některým.
Jde mi to. 😇
V. Orbán
drvodelkafialova:A co dělá vaše strana?! Kolik Minář svolal demonstrací kvůli průšvihům bývalé vlády? Vyjmenujte mi je, alespoň jednu.
Tak se moc nerozčilujte, kdyby bylo po vašem, tak nejlíp současnou demokraticky zvolenou vládu svrhnete. Takový puč v zájmu demokracie, ale jen té správné demokracie.
proc do toho tahate Minare? Ja nepotrebuju zadneho guru aby mi rikal co si mam myslet.
Myslim, ze spis rozcilujete vy. Ale i tak vam preji hezkou nedeli.
Proč bych ho do toho netahala? Vždyť je to takřka mluvčí bývalé vlády, současného prezidenta a svolává demonstrace, na které chodí podporovatelé té jedinné správné demokracie.
Já nevidím důvod přát hezký den komukoli, kdo ostatní nazývá dezolátem.
ja vas dezolatem nenazval, odpovidal jsem na libtarda - viz obrazek. Mimochodem- libtard je v poradku?
Pisu slusne a vy se chovate jak….
Vážený anonyme. Slušná diskuze začíná třeba u toho, že si zvolíte a používáte přezdívku( k tomu se nemusíte ani registrovat) , aby se v diskuzi dalo vyznat. Všimněte si, že nikdo mimo anonymů tu nikoho hanlivými přízvisky nenazval. Narozdíl od vás….
Mě nevadí váš odlišný názor na politiku. Je vaším svatým právem mít odlišný od mého a kohokoli jiného zde na diskuzi. Ale nevím, proč bych měla tiše snášet vaše nadávky i na mou adresu. To si užijte v debatách na seznamu.
rapotačka:
Žádná škoda, když to nešlo otevřít. Na žvásty toho vznešeného nejchytřejšího nejsem zvědavá. Neskutečný blábol.