Aktuálně: 2 123 inzerátů285 649 diskuzních příspěvků20 388 uživatelů

Politika...

Ladd
Ladd 13.07.2026, 12:41:08 xxx.xxx.16.108
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 13.07.2026, 11:42:22

Pro všechny. Ignorovat to,  nebavit se s tím, doma tomu vymyli mozek. Maximálně to poslat do p.dele (nebo do Ruska).  
Jen mi přijde úsměvné jak současní komunisti a zakuklení komunisti stále vzhlížejí k současnému Rusku (a Číně). Jako by tam ten komunismus stále byl.  

Anonymní (neregistrovaný) 13.07.2026, 12:56:42 xxx:xxx.4730:e9f6
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 13.07.2026, 12:21:19

Máte to marný, naučená propaganda je u progresivních soudružek neotřesitelná…pravda je vždycky jenom jedna, ta správná. Momentálně ji mají ti co adorují komouše a fašouny co mají odpracováno a při tom mluví i cti a slušnosti. Progresivní chucpe

Orionka (neregistrovaný) 13.07.2026, 13:01:51 xxx:xxx.ef4b:9b9d

Chtěla bych tady, zvlášť těm, kteří mají načteno, doporučit, aby zapojili také fantazii. Představili si carské Rusko s jeho negramotností, neschoností, mužiky, carskou armádou…do toho velikost Ruska a do toho spadla revoluce a následovala občanská válka. Ta “skončila” - oficiálně - v roce 1922. A 20 let po tomto absolutním rozvratu čelilo Rusko(tedy už SSSR) dalšímu napadení. Armádou před kterou Francie a další armády padly během několika dnů. A vy máte představu, že SSSR  mohl tuto sílu zastavit na hranicích (jejich délka)

Navrhuji srovnat to s naší porevoluční situací - 37 let - a zdá se vám to tu v pořádku ?

rapotačka (neregistrovaný) 13.07.2026, 13:23:16 xxx:xxx.b504:357a
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 13.07.2026, 13:01:51

To, co četla naše generace, k tomu se tihle nedostali. Čtou historii, kterou zpracovali  novodobí "historici".  My jsme to měli  často potvrzeno pamětníky, takže nic …… Četla jsem (včera?), že by se měl národ  rychle sjednotit, jinak nás EU spláchne do  … úplně. O jednotě Čechů nemůže být řeč, děj se tedy vůle Boží.  Každý zvíře má pud sebezáchovy, zdegenerovaný lidstvo nikoli.

trojAAAcko
trojAAAcko 13.07.2026, 13:41:04 xxx.xxx.253.36
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 13.07.2026, 13:01:51

A 20 let po tomto absolutním rozvratu čelilo Rusko(tedy už SSSR) dalšímu napadení.

Já bych jen podotknul, že během tich necelých 20ti let bylo Rusko schopno napadnout Finsko a před tím angažovat se v občanské válce ve Španělsku.

Orionka (neregistrovaný) 13.07.2026, 13:55:29 xxx:xxx.253:9325
trojAAAcko:

A 20 let po tomto absolutním rozvratu čelilo Rusko(tedy už SSSR) dalšímu napadení.

Já bych jen podotknul, že během tich necelých 20ti let bylo Rusko schopno napadnout Finsko a před tím angažovat se v občanské válce ve Španělsku.

To ale neznamená, že mělo být schopné na první dobrou odrazit útok vojenské mašinérie, kterou, i když z donuceni, podporovala obsazená Evropa a čast Ameriky.

Orionka (neregistrovaný) 13.07.2026, 13:56:45 xxx:xxx.253:9325
trojAAAcko:

To ale neznamená, že mělo být schopné na první dobrou odrazit útok vojenské mašinérie, kterou, i když z donuceni, podporovala obsazená Evropa a čast Ameriky.

N (neregistrovaný) 13.07.2026, 13:57:41 xxx.xxx.189.103

Holt došly argumenty a teď se vztekají.😂 Já jsem komunista přímo vzorem po otci.Akorát jsem volil v ČR SPD.😂 Děvčata i Ladd mají zase velmi plodnou fantazii. Mě už úplně doráží, jak někteří pořád nejsou schopni pochopit kdy píšu “u vás” a “u nás”. Kolikrát jsem to už vysvětloval a futr nic? 😂😂 Naštěstí je tu pár rozumných lidí kterých si vážím a respektuji je. Lidi kterým stačí si číst na netu od pětadvacetiletého cápka výklady historie co nemohl zažít je mi upřímně líto. 

Anonymní (neregistrovaný) 13.07.2026, 14:06:36 xxx:xxx.fecf:a46
N:

Holt došly argumenty a teď se vztekají.😂 Já jsem komunista přímo vzorem po otci.Akorát jsem volil v ČR SPD.😂 Děvčata i Ladd mají zase velmi plodnou fantazii. Mě už úplně doráží, jak někteří pořád nejsou schopni pochopit kdy píšu “u vás” a “u nás”. Kolikrát jsem to už vysvětloval a futr nic? 😂😂 Naštěstí je tu pár rozumných lidí kterých si vážím a respektuji je. Lidi kterým stačí si číst na netu od pětadvacetiletého cápka výklady historie co nemohl zažít je mi upřímně líto. 

Proto chodíme do vlákna politika za meifi

Sarah01
Sarah01 13.07.2026, 14:09:21 xxx.xxx.217.40
Ladd:

Pro všechny. Ignorovat to,  nebavit se s tím, doma tomu vymyli mozek. Maximálně to poslat do p.dele (nebo do Ruska).  
Jen mi přijde úsměvné jak současní komunisti a zakuklení komunisti stále vzhlížejí k současnému Rusku (a Číně). Jako by tam ten komunismus stále byl.  

Jj, nechat ty čtyři, případně pět, ať si tady pěkně notují.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.