Aktuálně: 2 743 inzerátů262 285 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Třetí víčko

neprihlasena Buggyra (neregistrovaný) 20.12.2024, 11:04:29 xxx.xxx.118.218

mám dovču! Válím se doma, flákando grando, je to bezva! 🙂 Ani nemusím jít ke koním čerpat vodu, protože napršelo 🙂 Juch!

Bobca
Bobca 20.12.2024, 11:13:37 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 20.12.2024, 11:04:39

Teda taky tu bulím jak želva😢Děkuji Rapoťačko za dobrý nápad👍Moc hezké…

Bobca
Bobca 20.12.2024, 11:15:27 xxx.xxx.20.192
neprihlasena Buggyra:

mám dovču! Válím se doma, flákando grando, je to bezva! 🙂 Ani nemusím jít ke koním čerpat vodu, protože napršelo 🙂 Juch!

Tak si to Buggyro užívej..máš na to nárok😇…Však zas přijdou dny,kdy nebudeš vědět,co dřív..🤭

Kilian
Kilian 20.12.2024, 11:31:28 xxx:xxx.de46:a17e
»

…krásné…..

Daja
Daja 20.12.2024, 11:48:30 xxx:xxx.2741:c9b2
»

Ach, vau, krása a jsem taky želva🐢.

Daja

Bobca
Bobca 20.12.2024, 13:52:07 xxx.xxx.20.192

dávala jsem na všeobecný fotky z minulých vánoc…chtěla jsem to okopírovat,mi to nešlo…zkusím vybrat znovu..Deka s kočičkama je od Raduš…jsou to starší fotky,ale chtěla jsem navodit atmosféru vánoc🤗

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Ronja s motejlem (neregistrovaný) 20.12.2024, 18:08:45 xxx.xxx.119.6

Buggyro, prosím, vyřiďte Fikovnici můj pozdrav, a že nezapomenu, že mi do života vnesla péčkování, pořád mi (i mé kamarádce) přináší radost🌷. 

Krásné Vánoce, milé Víčko❤.

Sardullah
Sardullah 20.12.2024, 22:00:09 xxx.xxx.221.216

S Fíkovnicí je mi to líto…vždycky říkala, že je ráda, že nás má…a nikdy by mě nenapadlo, že to dopadne takhle.😔

Varaxi
Varaxi 20.12.2024, 23:16:44 xxx.xxx.137.233

Nikdo nikoho nevyhazoval. Pokud Fíkovnice chce odejít, je dobře, když půjde. Třeba se vrátí, třeba ne. Možnost má.

Přeju jí jen to nejlepší.

A Leithian též. Jsem přesvědčena, že ji motivovaly dobré úmysly a že se to holt všechno zvrtlo. 

Canka
Canka 21.12.2024, 00:33:49 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Teď nějak nechápu..asi mi něco uteklo?Co se stalo s Fikovnicí?Někdo se tu nějak pohádal a urazil se?Nebo?Já jsem si asi nikde nevšimla…

Tak holky já jen chci říct,že ještě nemám ani stromek,balící papír a zbytek dárků..ani slepené to cukroví🤣🤣🤣Paradoxně stále nabitý program..dneska dopoledne zvířátka,pak 2 hodinová čokoládová masáž(mimochodem doporučuji..nejdřív čokoladový celotělový peeling,pak polití teplou čokoládou a masáž a pak zabalení do fólie…a pak ošetření ještě olejem),pak pro ségru a jeli jsme k mámě plánovat co a jak na Vánoce,pak domů zavřít zvířatka a pak sraz s kolegama…domů jsem přijela teď..takže teď musím o víkendu dohnat resty..a v pondělí se chystám na nálup vánoční,ale do těch tlačenic se mi nechce..ald pár věcí přeci jen potřebuji…

A veřejně chci vynadat Raduš!!!Řeklo se žádné dárky a co mi dneska nepíplo v aplikaci Zasilkovny..že mi od ní jde balíček🙄Bobi dáme jí na prdel?   

Každopádně kočičákům přišel Ježíšek dřív,tak jsem už neodolala a dala jim ho😀

Obrázek
Daja
Daja 21.12.2024, 05:44:25 xxx:xxx.44e7:4218
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 21.12.2024, 00:33:49

Tak ježíšek byl super a je vidět, že kočičky mají o dáreček zájem👍.

Chci se zeptat co jsou zač či činky? A k tomu jeden malí dotaz nejsou trochu při těle? Jako já se v kočkách neorientují, možná, že tak mají vypadat? Jen mě přijdou, že jsou krapánek při těle, bebo mají tolik srsti na zimu, hmmm nevím. Prosím o vysvětlení. Naše tou lávky taky teď vypadají, že mají trochu víc sádla na sebe a jak šáhnu tak je to vše srst.

Daja

Canka
Canka 21.12.2024, 08:36:35 xxx.xxx.212.25

Dájo oba jsou papírové Britky…já jsem na toto plemeno ujetá,protože to jsou takový mončičáčci😂A ano,jsou bohužel při těle…ale na mou obranu,to většina Britek😂Že Raduš?😂

Pak mám doma ještě třetí čiči,to je klasická kočena z venku,zachráněnec,a ta je taková normální tělesnou konstitucí😂Protože ta běhá,líta,prostě dovádí..narozdíl od těch dvou gaučáků😂

Obrázek
Bobca
Bobca 21.12.2024, 09:04:59 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 21.12.2024, 00:33:49

A veřejně chci vynadat Raduš!!!Řeklo se žádné dárky a co mi dneska nepíplo v aplikaci Zasilkovny..že mi od ní jde balíček🙄Bobi dáme jí na prdel?

Niki.já jí vynadala už soukromě…Já tobě napsala,ať nic neposíláš,a jí jsem to nenapsala..taky mi včera přišlo upozornění…doufám,že v pondělí ještě bude zásilkovna otevřená..prý to pak můžu vyhodit..No,špek přece vydrží,né?🤭Já letos ani ty losy neposlala…jsem prostě zapomněla…🙄

To je dost,žes sem dala tvoje kočičáky..už jsem je dlouho neviděla..🐈

lesnizinka
lesnizinka 21.12.2024, 11:34:36 xxx.xxx.87.248

Takže abych to uvedla na pravou míru a Bobiš se přestala těšit…špek tam není😟(tedy Oravská slanina, co vyrábí náš řezník) Mamka se tam ptala před 14dny, jestli si může objednat na Vánoce a prý…to těžko, nestíhají(mimochodem, vozí i někam do Prahy😏) Takže jsem byla nakrklá, protože další dáreček mi pořád nešel. Včera ráno před obchůzkou kouknu do schránky a dáreček tam je😲 Tak jsem na obchůzce vletěla do řeznictví, jsem se nadechovala…ať se ani neptám prý😏 Tak jsem byla zklamaná👎 Posnídali sme a začala jsem fofrem chystat balíčky, že to tam teda stihnu do 10h hodit. Nešlo mi to zadat, asi byl přetížený server. O půl jedenácté jsem letěla jak šílenec do Zásilkovny a modlila se, aby už neodjel s balíčkama. Doběhnu dovnitř, krabice vychystané, nebyl. Čekám třetí ve frontě, kouknu na mobil a něco jako že: souhlasíte s podmínkama Zásilkovny? Chci to vyhodit, nic, chci to posunout, nic. Totálně zablokované! Letím volat Tomovi, co s tím prý: vypni mobil, resetuj ho. A čím?!?😲 Vůbec neumím vypnout mobil, na co taky😛 Prý na boku nějaký čudl podržet, nic. Mezitím přijel kluk ze Zásilkovny, já totálně hysterická, letím za ním, ať počká, že mi to nejde podat. Zkoušel tu zásilkovnu, taky nic. Mezitím přijel Tom, vypnul, zresetoval, kluk nakládal už balíčky na odvoz a Zásilkovna znovu nic, ani po resetu. Říkám pánovi, jestli, když je to zaplacené, jestli on to nějak v systému nenajde? Prý ne, pak s klukem přemýšleli, že nějak přes comp, jenže jsem stejně neznala heslo na tu svoji zásilkovnu…Nakonec pána napadlo, zkusit infolinku Zásilkovny, dal mi číslo. Tam robot, ale přepojil mě, po vysvětlení problému. Slečna to našla celkem rychle, nadiktovala nám piny, kluk čekal, než to pán ještě olepil. Za náma fronta asi 6 lidí(všechny jsem předběhnula)  ale povedlo se! Všem jsem se strašně omlouvala a děkovala. Byla jsem úplně vyśťavená, v první fázi jsem nadávala jak špaček, pak už jsem ani neměla sílu. Tom si klepal na hlavu, že stejně to nedojde👎 Ale udělala jsem pro to maximum, včetně pána, včetně kluka z dopravy Zásilkovny…Uklidňovala jsem se půl dne(no u toho pečení, kdy jsem každou náplň řešila natřikrát - zdrclá, neušlehaná atd…) jsem se popravdě moc neuklidnila😏 Takže si držme palce😛

lesnizinka
lesnizinka 21.12.2024, 11:40:35 xxx.xxx.87.248

Ráno to tu jen fofrem přečtu a musím se smát😛 Dájo, buďte ráda, že nevídíte ty moje bečky😏 Já vím, není to dobře, ale nemám sílu to řešit. Teď zase měli oba ten průjem, jsem ráda, že už jsou v cajku a žerou🙄

Ano, briťáci jsou trochu jiné konstituce, jsou to takové kočky medvídkovité🙂 podsadité. A ta srst je taky hustější než u běžné kočky. To jen chabá omluva těch našich tlusťochů😜

Daja
Daja 21.12.2024, 12:11:14 xxx:xxx.b28:34c7

Děkuji za vysvětlenou. Opravdu se v kočkách nevyznám, já mám u baráku vždy jen tou lávky. Ochočím si je a šup po čase mi zmiznou, ale je to tím, že jsme doteď byly jen chalupáři a už jsme náplavky. 

No a zásadní chyba zjistila jsem, že mám jen jednoho kocourka Matýska a ten nestačí lovit myši, no samo, že se mi do pasti doma chytí myš, ale když bylo o kolo baráku aspoň 4 kočičky nikdy jsem neměla myš. Tak, že na jaře bojovka, budu shánět aspoň dvě až tři kočky, ale budou jen venkovní s domácím přikrmováním. No jen jednu vadu teď máme Chuli velice rád prohání kočky, tak nevím jak nové naučit, že se musí zastavit a na psa prsknout😉. Teď můj říká, že kočka musí být odvážná😉

Aha tak Britky? Hmmmm já bych si klidně nechala domů kočičku, ale můj dovolí jen Májskou a to je zase problém přes léto, stále otevřené dveře a nechtěla bych přijít o kočičku.

Daja

Daja
Daja 21.12.2024, 12:14:16 xxx:xxx.f750:7992
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 21.12.2024, 11:40:35

Musím u někoho vidět Britku, podle fotek se mi líbí a dokonce je moc krásny od Candy tříbarevný, toho bych brala hned VAU.

Daja

lesnizinka
lesnizinka 21.12.2024, 13:30:15 xxx.xxx.87.248

Dájo, ale jsou to trochu morousové, oproti obyč kočeně. A oproti asijským úplní. Moji nejsou vůbec kontaktní, jsou to takoví…no honora😉 musí se dělat jen co oni chtějí, hladit se chtějí málokdy, raděj si někde v klidu leží. A dveřník jsem celoroční, bohužel nám sem nejdou nikam dát kočičí dvířka, ta mají jen na garáži. Ano, celé léto otevřeno a chodí sem tam, v zimě kocour jde k oknu, zaškrábe: ty chceš ven Viktíčku? Panička vyrazí, otevře na chodbu, že ho pustí hlavním vchodem, mimi nejde, tak se pro něj třikrát vracím a vyptávám, jestli třeba nechce přes jídelnu…no nakonec pochopím, že to není ven, ale papat😛

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.