Aktuálně: 2 731 inzerátů262 370 diskuzních příspěvků19 176 uživatelů

Třetí víčko

Coudas
Coudas 31.05.2025, 11:37:24 xxx.xxx.126.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 31.05.2025, 10:23:40

Opalování je můj největší koníček, jakmile se lze válet na slunci, okamžitě jsem tam, klidně i celej den 😁 díra nedíra. Už jsem si našla fixy 💪

lesnizinka
lesnizinka 31.05.2025, 11:51:29 xxx.xxx.81.251

Ty jo Coudas, jako fakt?!?😲Asi bych se ti měla přijet ukázat, jako ostrašující případ toho, jak pak v 50+ už budeš vypadat😏Mám kůži jak 70letá, normálně vyschlá treska. Nic s tím neuděláš, 20let pečení se v zahradě, se na kůži krutě podepíše, věř👎Jako jo, každý řekne: ty jsi pořád tak hezky opálená, už jste byli na dovči? Ale nevidí to v detailu. Zatím. Ono už to pomalu začíná být vidět i na kilometr🙄A já už roky pracuju jen v tunikách, s dlouhým rukávem a klobouku, na zadku mám vypálené kraťasy…Nikdy bych neokopávala v opalovačkách jak moje mamka!😲

Coudas
Coudas 31.05.2025, 12:20:17 xxx.xxx.126.20

Lesnížinko jako fakt 😁 Bu bu bu jsem vćera dělala na děti, když jsem vlezla do třidy a všechno najednou ztichlo a kluci na mě zírali jak…na tu 70 letou babku🫣, tak jsem na ně udělala “baf”. 🙂 Mně vůbec nevadí, že za pět let, tedy po té padesátce, budu vypadat na 70 🤭 Na tom mi nezáleží. Jsem na slunci celý život, nebudu se kvůli vzhledu vzdávat největšího potěšení 😇

lesnizinka
lesnizinka 01.06.2025, 07:33:35 xxx.xxx.81.251

Holky, tak jak jste dopadly, nepobily vám to kroupy všem? U nás ubohé 4mm, jak jinak👎

kometa
kometa správce
01.06.2025, 07:42:28 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 01.06.2025, 07:33:35

Kroupy? Kde? Tady se jenom zatáhlo. Ani nepršelo.

Daja
Daja 01.06.2025, 08:22:04 xxx.xxx.121.86
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 01.06.2025, 07:33:35

Tak jak kometa ´kde´? Jojo vím, ale u nás v dálce bouřilo a déšť nic moc.

lesnizinka
lesnizinka 01.06.2025, 10:36:11 xxx.xxx.81.251

No myslela jsem u těch zahradnic😉u Buggyry a Nikči - tam byly i velké bouřky hlášené. A nás pochopitelně bouřky obešly, byli v Uherském Hradišti, Zlíně, Hodoníně…Já mám auto na nádraží ve Starém Městě, večer jsem šla za Tomem, jestli raděj nezajedem pro něj, když jde jedna bouřka za druhou. Kouknul na radar…no, tak už je tam, nepojedem zatím, aby jsme neměli od krup domlácené nakonec obě(ještě pořád nevím, co to moje chuďato tam, jak dopadlo) Jenže se to táhnulo a pak už se mu nechtělo vůbec. Teď je mrak u Brna, ten nás opět míjí😕

Fikovnice
Fikovnice 01.06.2025, 13:33:47 xxx.xxx.38.72

Zkusím to i zde: Prosím, není zde nějaká právnička, která by mohla pomoci radou (pracovně-právní záležitosti)?

lesnizinka
lesnizinka 01.06.2025, 14:37:37 xxx.xxx.81.251
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 01.06.2025, 13:33:47

Napiš soukromou, vo co go.

Sardullah
Sardullah 01.06.2025, 17:54:58 xxx.xxx.17.44
lesnizinka:

Holky, tak jak jste dopadly, nepobily vám to kroupy všem? U nás ubohé 4mm, jak jinak👎

Včera jsem byla v práci a byla buřina a velkej lijavec… si říkám supr, nebudu muset zalejvat… a přijela jsem večer z práce. … mám to 7 kiláků a všechno suchý, u nás doma ani nekáplo. Teď se docela zvedá vítr a zatáhlo se, tak uvidíme jestli z toho něco bude… celý den jinak bylo u nás slunečno.

lesnizinka
lesnizinka 01.06.2025, 22:07:20 xxx.xxx.81.251

Sardullah, hleďa na radar u vás, asi káplo, že jo? U nás doslova🙄 Tradičně: jedna bouřka pod, druhá nad,  4mm nám z toho naprskaly.  

Sardullah
Sardullah 01.06.2025, 23:01:58 xxx.xxx.221.216
lesnizinka:

Sardullah, hleďa na radar u vás, asi káplo, že jo? U nás doslova🙄 Tradičně: jedna bouřka pod, druhá nad,  4mm nám z toho naprskaly.  

Jo sprchlo… ale žádná hitparáda, co by pořádně prolila rostlinstvo.  

Bobca
Bobca 02.06.2025, 07:26:54 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Bobi žiješ? Nepodáváš hlášení!

"neser Blaženo"🙏..psala jsem v sobotu..Rozdýchávám ten úklid..Polehávám..pojídám zase opiáty a čekám na zítra,co mi ten doktor zařídí…mám obavy,že nebude v Pasece místo a budu zase čekat,než mě vemou..Jsem naštvaná na všechny doktory,hlavně na svou PL,že mě ONA měla zařídit hned ty rehabky a neodesílat mě do Olmika,kde se nebere bez objednání…Už mi bylo líp..

Ono celkově..to není jen o tom momentálním úklidu,ale o celkových mých aktivitách na tom vozíčku..Zkus si z vozíčku dát do pračky(zepředu plnění),vyndat,pověsit na chodbě..pořád se natahuješ a zohýbáš..ono to jako momentálně nebolí..nebo zohnout se,když ti něco spadne na zem..natahuješ se pořád i třeba u dřezu,v jedné ruce konvici,druhou si pouštíš vodu..Vem si židli k lince a zkus si to..A to ještě vlastně všechno bokem,bo nohy ti nevlezou pod…Vymyčkovat myčku…zboku na linku,pak stoupnu a dávám do skříněk…do ledničky se zohýbat…To není stížnost,to je konstatování..,Pak už to dorazil ten úklid..A to není o tom,že musím..ale já odjela z rozdělané práce..už jsem nezvládala to uklidit,a holka to opravdu jen “shrnula” pod okna…Rozšité a nevytříděné věci..Hledím na to už 3 týdny..I to posbírané prádlo zůstalo na židli..Já jsem to postupně sklízela,co jsem zvládala..I jsem si zametla_chodily tam reh.sestry..hanba mě liskala..Raduš,představ si pokoj 5x5 metrů,ze kterého je oddělený kout na koupelnu,na její stěně zvenku je kuchyňská linka,do prostoru pokračuje skříňka a  lednička…kolem dokola nábytek a uprostřed 2 stoly a mašina…cestička na vozík…od linky k počítači a do koupelny..To nemůžeš srovnávat s tou tvou haciendou….Nechci pomlouvat holku,má toho hodně…Teď neměla čas se stavit v sobotu,pořádaly v dědině pohádkovou cestu…Ale volala…

Dnes si plánuju obarvit vlasy…no,jestli k tomu dojde-nevím..Afinu jsem si už ustřihla sama,vypadám jak pako,když mi spadne dolů..nahoře bílé kolečko(ale bylo i hůř)…Ale tohle nějak až tak neřeším…

Stavila se Elinka,nechala si tu věci a letěla dělat zkoušky..řidičák..Tak budu držet pěsti-všechny 4😇

Buggyra
Buggyra 02.06.2025, 08:37:42 xxx.xxx.198.226

U nás nekroupilo, ale ve vedlejší vesnici jo 😀 Docela sranda, že to u nás je takhle údolíčko od údolíčka jinak. Já neměla ještě kytky v zemi, až v neděli. Mám ve zvýšeném pod převisem střechy rajské, tak ty mi kroupy snad nepobijí, v hnojišti částečně pod dubem mám pak tykve a ačokču, tak to mi snad kroupy také úplně nezruší. Uvidíme 🙂 No ale napršelo během víkendu dost, naštěstí pršelo hlavně přes noc… Už by klidně i mohlo přestat a být zase třeba týden sucho, nevadilo by. Jak jsem chodila po tom hnojišti, úplně z toho crčela voda, když se mi noha propadla, tak se díra zalila vodou… Snad ty kytky neuhnijí 😀

acher (neregistrovaný) 02.06.2025, 09:48:33 xxx.xxx.222.196
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 02.06.2025, 09:37:10

Jo, jo také jsem to už četla,moc se mně to líbilo,ale tenkrát jsem si to neuložila.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.