Ale bude mít ještě nějaké opravné ne? Bohužel se to myslím musí platit👎Já jsem jezdila jako spolujezdec ,,radílek" roky, autoškolu jsem si dělala až skoro ve 30letech, takže teoretik jsem byla velký, testy jsem zvládala levou zadní. Horší jízdy, já se prostě řízení od mala bála, mála jsem a pořád mám trochu blok(přeletěl nám přes kapotu motorkář, když jsem byla děcko. Přežil, ale já jsem měla šok a mám to pořád v hlavě)
Trochu černé kroniky…..když jste u té hezké básničky…..Zaregistrovaly jste ? Pro ženu místo záchranky přijel pohřebák. Říkali, že v rakvi ? spiš v autě ? otevřela oči, tak ji dovezli na ARO.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 02.06.2025, 11:13:31
To víte, že jo😉V rakvi, jak ji doma naložili, než ji odnesli ke dveřím. Paní koronerka by zřejmě měla dostat padáka - taky skvělá lékařka zřejmě😉👎A pak mi bude někdo vykládat, že nemám poučovat doktora, který na to studoval 5let. Ha, ha…
Bobi, jen myšlenka, ale nešlo by ti to líp, ne z vozíku, ale kdyby jsi si k té pračce třeba dřepla? Stejně to koleno musíš rozcvičovat. Neposílej mě dopr😉já fakt nevím. No včera jsem chvilku plela a nemůžu se ohnout, takže taky pořád dřepím. Prostě předklon já už nedám🙄
To víte, že jo😉V rakvi, jak ji doma naložili, než ji odnesli ke dveřím. Paní koronerka by zřejmě měla dostat padáka - taky skvělá lékařka zřejmě😉👎A pak mi bude někdo vykládat, že nemám poučovat doktora, který na to studoval 5let. Ha, ha…
Eutanazie po česku. Záběry byly na pohřebák s igelit. pytli. Tak ještě že do rakve. Měla tedy šanci, i když…..ve vážném stavu.
Bobi, jen myšlenka, ale nešlo by ti to líp, ne z vozíku, ale kdyby jsi si k té pračce třeba dřepla? Stejně to koleno musíš rozcvičovat. Neposílej mě dopr😉já fakt nevím. No včera jsem chvilku plela a nemůžu se ohnout, takže taky pořád dřepím. Prostě předklon já už nedám🙄
nedřepím od operací kolen…všechno jsem dělala v dřepu..u ledničky,ve sprše….teď se tak tak udržím ve sprše na stojáka si umýt kačenku a pak musím sednout na stoličku a umýt ostatní…..U tebe kdysi jsem taky plela v dřepu..teď vůbec!!a nemám možnost nějak extra cvičit..jen hýbu kolenama…Mám je zatuhlé!!..všechno prostě v předklonu…
Tak u nás sice hlásili velké bouřky,ale nic velkého nebylo,spíš takové průtrže mračen..takže se všechno pořádně zalilo,což jsem rádaa kroupy nebyli..ty byli fakt jen jednou a jak jsem psala,většinu úrody pobili..ale nějaký rajčata nakonec přežili..z okurek snad jen jedna rostlinka,zbytek je kaput..dneska tu zahrádku musím projít a zjistit,co nakonec přežilo a co musím jet dokoupit..myslím si,že snad sazeničky rajčat ještě někde seženu..
Tak včera ode mé Bert dostal na prdel😂On si prostě usmyslel,že ty černý slepičky jsou určený k lovu😂Učím je na pouštění z voliéry,jako ty první,aby vždycky když tam jsem,tak mohli běhat dle libosti..no a měla jsem radost,jak se rychle učí..a do toho tam skočí Berťas a honí je😂Takže včera dostal pleskanec přes prdel a nemluví se mnou😂
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 02.06.2025, 09:57:03
Tak zrovna testy snad může opakovat hned za měsíc nebo tak, a jízdy se jí počítají za splněné, no ne? Tak to je pohoda, nacvičí si to na testech nanečisto a bude mít plný počet 🙂
Jo, jo, hálky. Víceméně to ničemu nevadí, lípu to nezdecimuje, ono je to takřka na každé.
Včera přes nás ,,šly ty bouřky". Nakonec to byly jen mraky, ze kterých naštěstí i pršelo. Pršelo nějak tak tři hodiny, napršelo 12mm. Dneska ještě od rána mrholilo, skoro doteď, nasoplily další dva, takže se dá říct, že na tu bídu je to dobré👍 je zalito. Využila jsem toho a zkrátila si nové lněné kalhoty. Ještě musím udělat velký úklid, popřevlékat, povysávat, vytřít.
Jak jsem sem včera napsala, volala mi sousedka, jestli nechci čmelín. Prý je v borůvkárně už nepotřebujou, tak jí tatka přivezl 4. Měla jsem pixlu slimejšů pro její slepičky, vzala jsem kolečko a jela udělat výměnný obchod😉Normálně je to kartonová krabice se třemi dvířky. Otevřu jedny, začnou vylítávat čmeldi, otevírám druhé a pích! Dostala jsem žihadlo do prstu. Zabolelo to teda fest, takový prcek malej nasratej to byl, přes rukavici! Smetla jsem ho z ruky, dostal vylágoš jako ten Berťa😉Pomazala jsem prst jitrocelem a za pět minut už to nebolelo. Natáhla jsem rukavici a šla roznášet posekanou trávu do brambor. Za hodinu přijde Tom, ukazuju mu čmelín, sundám rukavici, že mu ukážu píchanec a já ruku jak papuč! Vůbec jsem to nevěděla, že mi to tak nateklo. Jenže do půlnoci už jsem ani prstama nepohla, takže jsem si vzala prášek na alergii. Ráno ruka sice na pohled stejně oteklá, ale prsty už fungovaly. Teď pravá strana od palce už splaskává, u malíčku ještě je nafouklá dost. Nedá se ani říct, že to nějak bolí, to jen na omak, jinak to spíš tak jako táhne…Foto ze včera večera, mázla jsem to kalciovkou, ale to nepomohlo, pořád se to zhoršovalo.
tak dnes dělala Elsa znovu..na 100%..i pak jízdy…Tady nepustí k jízdám,když neudělá testy…
Jinak jsem dnes byla u toho neurologa..je to na okamžitou operaci,(nebo aspoň brzkou..ale nejsou lidi..doktorů je prý dost,ale neměl by mě prý kdo uspat..Budu volat po 13 hod na přeobjednání.jestli by bylo možné-do Ol…Doporučil mě si zjistit termíny jinde..tak obvolávám Karvinou,nebo Zlín,jestli by to tam nešlo dřív..Zlín má konzultaci až na 22 9. pak by mohlo asi za 2-3 měsíce..A to já mám tady kontrolu 4,7, a operaci 27,1.2026..Vyjde to na stejno..mě se to potentočkovalo dnes v noci..byla jsem po 3-4 dnech na velké,a dopadla jsem,že jsem nedošla ani do postele…(nepomáhalo ani lněné semínko s vločkama,a horká voda včera ráno-3 deci,jsem se málem poblila.).Asi po těch práškách..jsem si to vůbec neuvědomila,že jsem nebyla,jak každé ráno…rehabky nemají smysl..ušla jsem sotva 3 kroky bez berlí..s bolestma.mám to “tam”prý hrozné,že se to nedá takhle vydržet těch 8 měsíců..zkusit přeobjednat konzultaci ve FN(až od 13-15 hod)a tlačit na dřívější termín…..Takže zase čekat…
Třeba by mohla Fikovnice rozhodit síť ohledně toho termínu.. i kdyby byl v Prahé, tak by tě mohla dcérka sbalit a šup tam s tebou… hm? Kdyby to bylo v Jablonci, přijela bych za tebou na čumendu! 😀
Elsa šikovná, blahopřeji, tak hodně kilometrů bez nehod, je to tam samý magor na silnici (jsem zářný příklad), tak tfuj tfuj. A hned ji posadit za volant a jezdit a jezdit, na nic nečekat, i kdyby měli kvůli tomu koupit nějakou feldu před smrtí, ať si to zautomatizuje.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 03.06.2025, 12:44:10
Nečte se to dobře. To si nemůžou anesteziologa vypůjčit? Třeba někde sedí a nemá koho uspávat, protože tam není doktor, který by operoval. Asi si má pacient shánět sám. Jestli je něco na okamžitou operaci……tak to nejde odkládat do ledna. Třeba by vám ZP našla pracoviště, kde byste se do rozpisu vešla. Záda jste si zrušila prací…….ne blbostma!
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 03.06.2025, 12:44:10
Bobí, tak to je mi líto…doufám, že se někde přeci jen najde dřívější termín na operaci. To je hrozný, když je člověk zdravej resp. když je na tom tak, že nepotřebuje operaci, tak si vůbec neuvědomuje, jakej to může být problém…jak dlouhé můžou být čekací lhůty…i když doktor řekne, že to je na operaci ihned a to, že potom se s těma bolestma čeká několik měsíců, to je děs, je to smutný a myslím, že v budoucnu to bude ještě horší…..