Fikovnice:Co se to, proboha, děje?????? Je šikanovaná i ombudsmanka, více napsat nemůžu…
Dějí se hrozné věci na všech frontách, ale když víc napsat nemůžete, nemáte do toho kousat.
Co se to, proboha, děje?????? Je šikanovaná i ombudsmanka, více napsat nemůžu…
Napiš mi na FB, to jsou zase jobovky… večer se tam snad dohrabu a pokvokáme… dneska mám dlouhou šichtu.
Fikovnice:Co se to, proboha, děje?????? Je šikanovaná i ombudsmanka, více napsat nemůžu…
Dějí se hrozné věci na všech frontách, ale když víc napsat nemůžete, nemáte do toho kousat.
No, nemám nikomu říkat, odkud jsem a přijet mám de fakto natajno. Víc asi netřeba psát…
Fikovnice:No, nemám nikomu říkat, odkud jsem a přijet mám de fakto natajno. Víc asi netřeba psát…
Jestli vy náhodou nejste z té líhně všehodobra 😄, to bude asi tím.
Myslíte lepšolidi??😄
Tak moje nadřízená lepšolid je, o tom žádná!!!
Heleďte, je mi 50+. Není náhoda, že u nás, a dále ale i ve špitálech (a jistě i jinde) dochází k naprosto nechutné šikaně - obvykle od lidí 40 a méně. Vím dokonce o úmrtí lékaře, tam ta šikana hrála velkou roli.
Ombudsmanka je podobného věku mně, a ne, neznáme se…
Dokonce jsem se dozvěděla (teď jsem tu líheň pochopila…😄), že zaměstnáváme i nejbližší příbuzné těch lepšolidí.
Buggyro, jestli se v tom na FB zorientuješ, máš ode mě metál!!!🤣👍
Fikovnice:No, nemám nikomu říkat, odkud jsem a přijet mám de fakto natajno. Víc asi netřeba psát…
K tomuto mi kámoška před chvílí napsala, že teda mám přijet v přestrojení…😂🤣
Teď jsem se v tom ztratila už úplně. Nevím jestli těma lepšolidma myslíme všichni tytéž, ale aby jste se nedivili, až se tam dostanou ti, na které tolik čekáte🙄Tam v tom…už jsme byli🙄
Říkala jsem muži a už dávno, že nemá zaměstnávat ty mladé fluktuanty, ale lidi 50+, co mají život vyřešený. Žádná adeptka na mateřskou, žádný 40letý taťka, co nemůže pořádně pracovat, protože se musí věnovat malým dětem. To je zajímavé, jak mají všichni plnou hubu toho, jak se těm dětem věnujou a pak člověk vidí…co vidí😏Ve výsledku se to nějak rozchází🤔
Jestli myslíte pana doktora Adama, tak nedávno kolem mě běžela informace (jak já říkám věcem, kde moc nevím ), že byl rehabilitován a uznán. Myslím, že toho jste znala.
teď opravdu nevím,k čemu-k jakému příspěvku-se tohle vztahuje..nemusím vědět všechno,ale snažím se to rozuzlit..jestli k té obživlé mrtvé,nebo k chování doktora k pacientovi s bolavou nohou?….Vy tajnůstkářky…ale neva..Počkám,až to vyřešíte..
Dnes budu pokračovat v telefonování,a napadlo mě,že bych se fakt mohla zeptat na pojišťovně…Budu "guglit".
Holky prosím mám už vytáhnout česnek nebo je ještě čas? Já paneláková nemám tušení 🫣.
Můj česnek vypadá stejně a ještě mu nechám měsíc čas. Co jsem si tak četla dříve k tomu články, tak až budou zaschlé vnější listy. Cílem je sklidit česnek v době, kdy už vrchní slupka okolo stroužků (vnější list) bude zaschlá, ale vnitřní vrstvy okolo stroužků ještě budou živé. A pak dosušit, aby zaschly i ty vnitřní vrstvy. Mělo by se dát pozor na to, aby zasychání listů nedošlo tak daleko, že se v půdě začnou vrchní listy rozpadat - otevírá to vstup plísním a čím méně vrstev zůstane při vytažení česneku z půdy okolo stroužků, tím snáze vysychají a podléhají různým neduhům. Toliko co si pamatuji.
Vytáhnout česnek dříve není zřejmě na škodu, akorát musí člověk počítat s tím, že by třeba do uzrání mohl ještě trochu dorůst.
Tak jsem v pondělí pocvičila na józe a z pondělka na úterý jsem o sobě nevěděla, a dneska zrovna tak 🙂 Takže až mě zase začnou záda bolet, musím si dát tu sekvenci na záda a ramena z té jógy, a dobře bude 🙂 Polštářek mezi nohy se mi povelo ulovit v pondělí v Prahé od hodného pána za 150,- (zadáčo) a už jsem ho včera založila mezi kolena a dobrý! Tak mám radost, že něco taky funguje 🙂 Volala jsem s macechou a ta má obě kolena z titanu a říkala “ohó!” a věděla, o čem mluvím, a hádám takový polštářek nemá, tak zvažuji, že bych jí ho taky sehnala - jenže jí spí na kolenou kocour, takže je otázka, zda by využila 😂 Navíc ona spí na zádech, i kvůli krční páteři, takže možná by jí byl k ničemu. To já se za noc vykroutím do všech světových stran, chvilku mi polštářek mezi koleny vydržel 🙂
Začínám mít celkem myšlenkový problém s tím, že nepracuji s tím mladým koníkem. Potřebujeme ho během léta dostat pod sedlo a na to musí být zvyklý pravidelně pracovat. Snad se dneska dokopu s ním něco dělat, také je plán ho letos zapřáhnout, aspoň do pneumatiky nebo do špalku na zemi… tak to asi nechám na podzim po sezoně, až bude trochu seznámený se sedlem… no v létě budu minimálně 4 týdny poletovat mimo (dva týdny vedoucování na táboře, dva týdny dovolené), tak v létě toho asi moc s tím koněm neudělám, mám před sebou měsíc, kdy můžu trochu pokročit, a 22.6. zase razíme na nějakou výstavu a teď nevím, zda nepůjdeme i nějakou soutěž na ruce zase, tak že se mi krátí čas na trénink… mno… chjo.
No tak samozřejmě že kulový a dneska s koněm neudělám nic… Přesně jak vylezu z dveří zaměstnání, spustí se mrholení a pěkně až do večera. Ne, že by se nedalo, ale… jako výmluva to stačí!
Prosím až budete sklízet, že se připomenete a já teda sklidim taky. Děkuji 😉.
Asi to sem slavnostně napíši, že sklízím 😀 Ale jinak pozorujte, až bude ten vrchní list celý suchý a začne osychat ten druhý, nečekala bych… My tu máme celkem horské podnebí, pokud jste někde ne úplně na Sněžce nebo na Sněžníku, tak to budete mít asi rychleji…