Aktuálně: 2 749 inzerátů262 162 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Třetí víčko

Sardullah
Sardullah 26.06.2025, 07:43:57 xxx.xxx.221.216

Ono není vyjímka, že gay o sobě ví, že je gay, ale nechce si to připustit, třeba nechce “zklamat” rodinu, ono i dneska nemusí být jednoduchý…

No tak se rozhodne, že bude žít normální hetero rodinný život … manželku má rád, nebojím se říct že jí miluje, děti taky… no a někdo to tady zmiňoval… pak někoho potká, zamiluje se a nebo se prostě rozhodne, že už nebude lhát manželce a okolí….

Sarah01
Sarah01 26.06.2025, 08:07:22 xxx.xxx.11.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 26.06.2025, 07:39:27

👍

Jj, základem je komunikace a chlapům to prostě často moc nejde.

kometa
kometa správce
26.06.2025, 08:17:01 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 26.06.2025, 07:21:02

taky nějaký hormonální přechod

Jenže homosexualita nemá hormonální podstatu.

Buggyra
Buggyra 26.06.2025, 08:47:14 xxx.xxx.198.226

To samozřejmě nemá, ale touha už ano 🙂 A ta druhá míza bude hormonálního původu, protože jakého jiného, ne?

Bobca
Bobca 26.06.2025, 09:28:29 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Ano Buggyro, chlapi májí taky přechod, nemluvilo se o tom, to by je přece hrozně degradovalo😉ale už je to dokázané, že se to děje i jim. Proto ta druhá míza ,,já přece nemůžu být už starý dědek" s těma 20letýma slečnama😏Ale ne, sexuální preference to nepřenastaví jen, jak píšete, to potlačované už bouchne. A ano, děje se to i u žen, viz Jitka Smutná(herečka) Letím cvičit😉

ano,my máme menopauzu a oni andropauzu..V Olomouci jsem se setkala se spoustou párů chlapů..Viz výměna manželek z Chomoutova..Mladý (24let)šel dělat manželku ke 3 dětem,postaral se bezvadně i o mimino..Starší (kolem 40)učil novou“manželku” hygieně..Znám je,byla jsem u nich,krásný byt,ufoukaný…Bezva kluci…Sice to později prý nevyšlo(už je to dost let)..Byla jsem na akci,a tam bylo těch párů 5..bezva kluci..

Bobca
Bobca 26.06.2025, 09:41:59 xxx.xxx.20.192

proč ženské s chlapama ve vztazích nekomunikují?

Protože chlapi jsou z Marzu a ženy z Venuše?🤭..Ve většině případů to i třba nejde.Myslím,že je to hodně z rodiny..u nás se nediskutovalo vůbec o ničem..naši byli celé dny v práci..táta s mámou nemluvil imrvére--pískal na ni od stodoly jak na psa…na stáří pochytil od souseda slovník,kterým častoval on svou ženu..A to ještě v takovém podání,jako “kyrva” a lítal po chodbě a řval..Soused to samozřejmě vyslovoval ve správném tvaru..ale tata byl volyňák(nic proti ničemu,ale různá slova třeba říkal jinak)..Takže já se nechala ovlivnit chlapem,který se mnou taky nemluvil a manipuloval se mnou..a ON byl přece NĚKDO-aspoň jeho otec byl v dědině někdo…Tam se taky nic neřešilo..tam se jen dělalo,a držela se huba..Tak jsem žila dětma,a s tchýní..ON mě každé ráno použil a šel do práce s dobrou náladou..Chlapi to vždycky poznali,když “nebylo”..to mi říkali..Ale to odbočuju..

eva (neregistrovaný) 26.06.2025, 09:49:49 xxx.xxx.163.78
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 26.06.2025, 07:22:00

Děkuji lesnížínko za vysvětlení…tak to chápu váš zájem…ale to, že jste byla jako kluk v dětství nic neznamená. Měla jsem taky v pubertě a potom ještě dost dlouho v mládí kamarádku, která vypadala jako kluk a byla naprosto normální, líbili se jí kluci..😀

eva (neregistrovaný) 26.06.2025, 09:54:09 xxx.xxx.163.78
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 26.06.2025, 09:41:59

-pískal na ni od stodoly jak na psa

Hmm…tak to by si mohl zkusit na mě zapískat…děs…někteří chlapi jsou fakt hnus..😔

Měly jste s maminkou prostě smůlu v životě na blbce, pardon.

Buggyra
Buggyra 26.06.2025, 10:11:52 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 26.06.2025, 09:41:59

Dobře, dříve byla jiná doba, sice žena už směla pracovat a zastávat i společensky významnější funkce, ale pořád se bralo, že její hlavní role je držet vařečku a tahat kočárek. Dnes je doba jinde, každý to vnímá jinak, a chlapi jsou těžce ztracení s tímhle přístupem. A často se uzavírají do sebe a vnitřně trpí. Bavím se hlavně s mladými… Ale i staří si občas postesknou, proč dřív nebyla doba liberálnější a nenosilo se ve vztahu komunikovat i na důvěrnější úrovni. Samozřejmě že kultura v rodině na to má obrovský vliv, stejně jako vzory, které rodiče předají. Pak si říkám, že je pro děti kolikrát lepší, když se chlap v 50 sebere a jde žít s chlapem a s ženou si to vyříkají a pochopí se navzájem (a třeba ji i děti pak ochotně podporuje a tráví aspoň s dětmi čas…), než když ten chlap v určitém věku zahořkne, zabetonuje se v nějakých svých mindrácích, a vylejvá si to na okolí… Když teda vezmu řekněme dva protipóly.

Bobca
Bobca 26.06.2025, 10:22:32 xxx.xxx.20.192

Jak tak čtu…znám chlapi obojetné..a znám taky-před 2 lety jsem byla na horách,byl to chlap…a teď,během 2 let je z něho ženská už i prý se vším všudy..a má snad kolem 40..

jeden můj spolužák vždycky říkal,že kdyby mu domů přišlo jeho děcko s tím,že je homosexuál,že by ho na místě zabil..pak si představte jeho děcko,že by za ním mělo přijít s tímhle problémem..To bych se radši zabila sama..nebo holt s tím tajemstvím musím žít,aby můj zabedněný otec nevěděl…naštěstí se mu syn i dcera asi vyvedly,mají rodiny…Ale ten strach!!..Já prožila manželství bez lásky..Pak jsem se zamilovala v 50

kometa
kometa správce
26.06.2025, 10:33:25 xxx.xxx.224.101
Buggyra:

To samozřejmě nemá, ale touha už ano 🙂 A ta druhá míza bude hormonálního původu, protože jakého jiného, ne?

No, pokud máte na mysli přirozený úbytek testosteronu, tak ano. Já tomu říkám spíš syndrom zavírajících se dveří. Navíc mi to přijde i logické z hlediska zachování druhu a rozšíření své genetické informace - starší muž může s mladší partnerkou zplodit další děti. Možná to není úplně morální opustit tu stávající,  ale evolučně je to výhodné.

lesnizinka
lesnizinka 26.06.2025, 10:38:20 xxx.xxx.16.218

Naprosto nechápu lidi, kteří vykřikují, jak milují své děti a pak dítě přijde, že je gay, lesba či nevím co ještě a rodič ho odsoudí, zavrhne…chce se mi blejt velebnosti. Takže ne, miluju své dítě jen pokud je podle mých představ, jinak ať táhne? Tak já alespoň přiznám, že bych asi nikdy nemilovala své dítě víc než svého psa…tak to cítím a proto jsem děti nikdy nechtěla.

Ano, mají to nesmírně těžké, pořád a nechápu, kdo má problém jim to ulehčit. Týká se mě to nějak? Netýká, jsem hetero, tak proč by mi mělo vadit, že Julča žije s Bětkou? A to ani nemluvím o tom, že platí stejné daně jako my, mají stejné povinnosti, tak mají mít i stejná práva. Není to nakonec protiústavní? 

Buggyra
Buggyra 26.06.2025, 11:16:29 xxx.xxx.198.226

vykřikují, jak milují své děti a pak dítě přijde, že je gay, lesba či nevím co ještě a rodič ho odsoudí, zavrhne

To taky nechápu.
Úplně vidím tu matku, jak si v těhotenství říká, že když se to dítě nepovede, bude nemocné nebo nebude mít nohu, tak si ho nechá, ale jak řekne, že je gay, tak ho kopne do zadku.

Sardullah
Sardullah 26.06.2025, 11:59:16 xxx.xxx.189.104
lesnizinka:

Naprosto nechápu lidi, kteří vykřikují, jak milují své děti a pak dítě přijde, že je gay, lesba či nevím co ještě a rodič ho odsoudí, zavrhne…chce se mi blejt velebnosti. Takže ne, miluju své dítě jen pokud je podle mých představ, jinak ať táhne? Tak já alespoň přiznám, že bych asi nikdy nemilovala své dítě víc než svého psa…tak to cítím a proto jsem děti nikdy nechtěla.

Ano, mají to nesmírně těžké, pořád a nechápu, kdo má problém jim to ulehčit. Týká se mě to nějak? Netýká, jsem hetero, tak proč by mi mělo vadit, že Julča žije s Bětkou? A to ani nemluvím o tom, že platí stejné daně jako my, mají stejné povinnosti, tak mají mít i stejná práva. Není to nakonec protiústavní? 

Jako to, že je dítě gay nebo lesba je ta lepší varianta…ti rodiče, co je to pro ně nepřekonatelnej problém by si měli uvědomit, že můžou být horší věci, dítě může skončit na drogách nebo mít nějakou vážnou nemoc, která může skončit fatálně, třeba nějaká rakovina, může skončit na vozíku po nějakém úraze a nebo nemoci atd atd…mít za syna zdravýho gaye je bezva, co by za to mnozí rodiče dětí, které neměly to “štěstí” dali.

Myslím, že pro každýho rodiče by měla být priorita, aby jeho dítě bylo zdravé a šťastné…to je nejvíc…jestli chodí kluci s klukama a holky s holkama je nepodstatný.

Canka
Canka 26.06.2025, 20:29:55 xxx:xxx.a408:6ee4

Ahoj holky,

Ty vedra mě zabíjí🙄Včera jsme si s kámojdou udělali aspoň chill den u ní na chatě…takže hned po práci jsme jeli skočit k ní do bazénu,grilovali jsme,kecali,opalovali,trhali třešně…no jako nebudu lhát,že nych ten bazén ocenila i u sebe u koňuchů🤗Ale tak to je nereálné…tu můžu skočit tak do jezírka😂Dneska jsem už i v práci,a to to máme klimatizované,byla jak ženská v přechodu😂Prostě návaly horka,mokrý záda..no hnus..doma jsme si pak dala ledovou sprchu a jen v kraťasech a triču vyrazila na skútru za mamkou odvézt jí nějaké třešně..teď už je u nás trochu snesitelněji večer,trochu se ochladilo a pofukuje..tak se snad bude dneska dát i spát..včera večer jsem měla okna v bytě dokořán a stejně to nepomohlo..furt jsem byla vedrem vzhůru..tak dneska by to mohlo proluftovat..

Jinak slepičky mě už opravdu dost znepokojují.. stále ani jedno vajíčko…a všude spousta peří po voliéře!!Je možné,že přepeřují?Mají ale krásné opeření,lesknou se…nikde jim nechybí nic..doufám,že to není tím,že jsou černé,že nenesou🤣Jinak jedu pro hnědáky😂

Jinak přisel mi dopis z katastru,že mi neumožní ten návrh na vklad,protože je podaná žaloba a bez pravomocného rozhodnutí soudu nelze povolit vklad..tak jsem hned volala právničce,co to je a ona hned volala na katastr a zjistila,že na katastru to špatně pochopili a mysleli si,že se jedná o žalobu o vypořadání společného jmění manželů,kdežto tohle je žaloba na vypořádání ze spolupodílnictví.Takže jim poslala ještě právnické vyjádření(mě přeposlala kopii) a prý by návrhu nemělo nic bránit..a to teda doufám,že snad jo..2.7.25 by měla uplynout ta 20-ti denní lhůta a pak by to snad už mohlo svítit jen mým jménem🤗 

Bobca
Bobca 27.06.2025, 07:02:13 xxx.xxx.20.192
Bobca:

Jak tak čtu…znám chlapi obojetné..a znám taky-před 2 lety jsem byla na horách,byl to chlap…a teď,během 2 let je z něho ženská už i prý se vším všudy..a má snad kolem 40..

jeden můj spolužák vždycky říkal,že kdyby mu domů přišlo jeho děcko s tím,že je homosexuál,že by ho na místě zabil..pak si představte jeho děcko,že by za ním mělo přijít s tímhle problémem..To bych se radši zabila sama..nebo holt s tím tajemstvím musím žít,aby můj zabedněný otec nevěděl…naštěstí se mu syn i dcera asi vyvedly,mají rodiny…Ale ten strach!!..Já prožila manželství bez lásky..Pak jsem se zamilovala v 50

Jsem to vlastně nedopsala a může to vyznít,že jsem se v 50 zamilovala do ženské..Prdlajs🤭..do vojáka z povolání-a spolužáka z učňáku..Holky tady ví,jak jsem pak dopadla..Ale jen k tomu,že láska kvete v každém věku,a nezáleží na pohlaví…říká se,že když se stará ženská zamiluje,tak je to,jako když hoří stodola…a je to pravda!👍 O to víc po rozchodu to bolí..2 roky jsem s ním byla,(teda jezdila za ním 60km,mezi směnama na benzince..ale byl prchlivý-skopal psa-vlčáka,který mě poslechl na slovo a ho né-před ním zalézal pod boudu-

Ale jsem tolerantní ke všem vztahům,a dokážu pochopit i to,že na dědině třeba to ten konkrétní člověk musel tutlat..Holka,o které se vědělo,že je opačná,se musela vdát,měli grunt,ona dřela jak Bulhar,jezdila traktorem,ale staří by nesnesli,že by to mohlo být jinak..měli myslím 2 děti..A asi 3 lidi,co si pamatuju v dědině,žijí sami…ale ví se TO o nich..nenašli si partnery,se kterými by žili..Prostě staré myšlení..

Jinak v úterý mě zaveze do Karviné vnuk-domluvil si to v práci,aspoň nemusí jet Zdenka pro mě 110 km,pak tam ode mě 150,zpátky se mnou 150 a domů 110..Ale jela by,a to se cení!!❤️🌼..je to Kámoška s velkým "K"..Známe se s malou přestávkou 50 let..Jsme spolu byly v Kostelci n.Orlicí na SZTŠ-nástavbě po učňáku..

lesnizinka
lesnizinka 27.06.2025, 13:25:08 xxx.xxx.16.218

Niki, tak ještě malý zádrhel(no u čeho není, že áno😏) a už to snad dorazíš👍

Slepičky..tak ono přepeřování asi nesouvisí ani tak s výživou, ale právě věkem…si tedy myslím.  Mamka přijela v neděli z Festu a v pondělí ráno našla v kurníku jednu nebožku. Neví, asi ji z toho horka šlak trefil. Se nedivím, mě asi trefí taky brzo👎Jsem v těžké depresi(já vím, ohraná písnička) ale kdo by si myslel, že u nás kaplo tak ne, ani kapka, už tři týdny a vedro a vedro. Voda nám v náhonu, odkud máme přítok dojde zítra. V potoce cca za 5 dní tipuju. Posledním zbytkem jsem zalila zeleninu, pak už mi zbývá jen tisícovka nádrž, abych ulila každému konev a konec. Do domku nemám ani vodu ze studny, takže netuším, čím ta rajčata zaliju, když vyberem polovinu jezera pak. Nejbližší déšť hlásí za týden v pátek..hmm, to hlásili i na včerejšek a ho.no, takže těžko s tím vůbec kalkulovat. Nemůžu na to myslet, protože bych se asi fakt zbláznila, raděj nemyslím vůbec🙄Všechno je suché na prach👎

Jooo🙄psal včera bratránek ze Slovenska, co s náma byli na Festu. Přijeli domů v neděli v noci a v pondělí jim mamka (teta) oznámila, že v pátek se jí smýknula noha na schodkách do bytovky, pravé rameno si vykloubila(to už kdysi měla) a zlomila levé zápěstí🙄 Že jim to nechtěla na Fest volat, aby si to užili a neletěli zrovna domů. Do nemocnice ji odvezli sousedi. Nemyslela si, že to bude zlomené🤔Takže ,,paráda" 👎ona teď nefunkční obě ruce, strejda má pravou ruku už let ochrnutou po mrtvici.  Nevím, jak to tam zvládnou. Jsou nějaké skvrny na slunci, nebo špatná konstelace hvězd letos?!? Bobča se zmrzačí, teta se zmrzačí…no…stačilo by🙄

Buggyra
Buggyra 27.06.2025, 13:31:48 xxx.xxx.198.226

lesnizinko, nechte si také přivézt cisternu vody od vodáren. Můžete to nechat nalít do jezera… hm?

Buggyra
Buggyra 27.06.2025, 13:33:57 xxx.xxx.198.226

Já si nechala vlastní blbostí dneska ráno (když jsme vyháněli srnky) šlápnout na nohu koně. A pěkně se na ní otočil 😀 Ale já do nemo nejedu, o víkendu potřebuju odjet těžší závody, oni by mi na to určo dali ortézu nebo co. Meh. Zlomené to není, je to nárt, to bych prsty nehýbala. A beztak mám ty nohy teď od těch hříbat tak došlapané, že už ty kosti určitě zesílily a přizpůsobily se!

lesnizinka
lesnizinka 27.06.2025, 15:29:58 xxx.xxx.16.218
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 27.06.2025, 13:31:48

Od vodáren…ani netuším, kde, odkud, my tu vodovod nemáme, musím si preventivně pozjišťovat, díky za tip❤️A problém asi s rybama, upravenou vodu tam nalít nemůžu. Já jsem právě dumala nad hasičema, že by mohli asi nějak přivézt od zdroje, ale to taky nevím, jestli se tam může jen tak nabrat, nebo někomu zaplatit(krom těm hasičům) a je to 30km😟

Ještě jsem zapomněla napsat. Předevčírem koukám, Viktín po cestě zezadu, něco vleče v hubě, až přijde blíž vidím, že mu z ní trčí křídlo a pařátky…ptáček😢Vikti, ty jsi něco chytil? Viktěnko, ale to je ptáček, ptáčky nemlžeš chytat, ptáčci se nechytají, jen myše. No áno, jsi šikovný, ale chytej jen myšičky! Ujde ještě pár kroků a pustí ho na zem. A začne poskakovat malinký vrabčáček, Vikťa zas po něm já s řevem letěla: nechej ho, fuj, stůj…Prcka jsem chňapla, vypadal naprosto v pořádku, Viktěna pochválen, odnesla jsem ho do keřů, ať si ho mamka najde, Vikťu jsem odvelela před barák, aby ho nešel hledat.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.