Bobca: Jak tak čtu…znám chlapi obojetné..a znám taky-před 2 lety jsem byla na horách,byl to chlap…a teď,během 2 let je z něho ženská už i prý se vším všudy..a má snad kolem 40..
jeden můj spolužák vždycky říkal,že kdyby mu domů přišlo jeho děcko s tím,že je homosexuál,že by ho na místě zabil..pak si představte jeho děcko,že by za ním mělo přijít s tímhle problémem..To bych se radši zabila sama..nebo holt s tím tajemstvím musím žít,aby můj zabedněný otec nevěděl…naštěstí se mu syn i dcera asi vyvedly,mají rodiny…Ale ten strach!!..Já prožila manželství bez lásky..Pak jsem se zamilovala v 50
Jsem to vlastně nedopsala a může to vyznít,že jsem se v 50 zamilovala do ženské..Prdlajs🤭..do vojáka z povolání-a spolužáka z učňáku..Holky tady ví,jak jsem pak dopadla..Ale jen k tomu,že láska kvete v každém věku,a nezáleží na pohlaví…říká se,že když se stará ženská zamiluje,tak je to,jako když hoří stodola…a je to pravda!👍 O to víc po rozchodu to bolí..2 roky jsem s ním byla,(teda jezdila za ním 60km,mezi směnama na benzince..ale byl prchlivý-skopal psa-vlčáka,který mě poslechl na slovo a ho né-před ním zalézal pod boudu-
Ale jsem tolerantní ke všem vztahům,a dokážu pochopit i to,že na dědině třeba to ten konkrétní člověk musel tutlat..Holka,o které se vědělo,že je opačná,se musela vdát,měli grunt,ona dřela jak Bulhar,jezdila traktorem,ale staří by nesnesli,že by to mohlo být jinak..měli myslím 2 děti..A asi 3 lidi,co si pamatuju v dědině,žijí sami…ale ví se TO o nich..nenašli si partnery,se kterými by žili..Prostě staré myšlení..
Jinak v úterý mě zaveze do Karviné vnuk-domluvil si to v práci,aspoň nemusí jet Zdenka pro mě 110 km,pak tam ode mě 150,zpátky se mnou 150 a domů 110..Ale jela by,a to se cení!!❤️🌼..je to Kámoška s velkým "K"..Známe se s malou přestávkou 50 let..Jsme spolu byly v Kostelci n.Orlicí na SZTŠ-nástavbě po učňáku..